Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Mini Dekor Baştan Sona Nano Kurulumum
Yetkili: Moderatör
Yazar | Mesaj |
---|---|
Katılımcı Piranhacı Kayıt: 25.07.2009 13:32 İleti: 1476 Yaş: 35 Konum: İstanbul Avcılar |
|
Merhaba arkadaşlarım abilerim,
Uzuuuunca bir aradan sonra tekrar aranızdayım ![]() 30*30*30 mini akvaryumda bitkili bir akvarum kurmaya karar verdim. Daha önce hatırlarsınız 30*30*30 bir kurulum daha denemiştim resmi aşağıda. ![]() photo sharing sites Şimdi yeniden ofise buna yakın bir dekor kurmayı düşünerek yola çıktım. ![]() Zemine ince bir tabaka hagen kum serdim ve üzerne jbl taban gübresi ekledim. Gübre olarak sadece jbl misket gübre kullandım. Daha önceki deneyimlerimde en çok faydasını gördüğüm gübre olduğu için gene aynı gübreyle zemini destekledim. ![]() Gübreleri kırıp zemine yaydım ve tekrar üzerine kum ekledim. ![]() Dekor için aldığım kütükler ve bitkiler: ![]() ![]() dekor ayarlamaları: ![]() Biraz su ekledim ve bitkileri dikmeye başladım: ![]() Sonra su ekledim biraz bulanık resimler su oturdukça başlığı güncellemeye devam edeceğim şimdilik bu kadar ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yakup Polat yaş 28 istanbul/avcılar Yeniden kısmetse |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
TPF Özel Üyesi Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 47 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
Yakup hoş geldin.
![]() ![]() |
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. ![]() |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Administrator Kayıt: 19.08.2012 16:43 İleti: 4232 Yaş: 40 |
|
Hoş geldin yakup. Tank cici olmuş bir ay sonra oturmuş içinde su yokmuş gibi gözükür. Biraz da kiraz karidesler neon tetralar süper görsel olur.
![]() ![]() |
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Katılımcı Piranhacı Kayıt: 25.07.2009 13:32 İleti: 1476 Yaş: 35 Konum: İstanbul Avcılar |
|
Serkan AKKAŞ yazdı:
Yakup hoş geldin.
![]() ![]() Hoşbulduk serkan abi balık olarak karidesle endler lepistes düşünüyorum ama geçen seferki kurulumda çok güzel bir betta bulmuştum güzel bir betta bulabilirsem betta da yapabilirim ![]() |
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Aytaç DEMİRKOL yazdı:
Hoş geldin yakup. Tank cici olmuş bir ay sonra oturmuş içinde su yokmuş gibi gözükür. Biraz da kiraz karidesler neon tetralar süper görsel olur.
![]() ![]() Hoşbulduk abim aynen abi filtredeki elyaf suyu baya berraklaştırdı 1 aya kadar iyice şekillenmeye başlar diye tahmin ediyorum. Canlı eklemesini de 1-2 güne yaparım galiba |
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Moderator Kayıt: 06.09.2012 16:45 İleti: 1005 Yaş: 29 Konum: İzmir CEYRANCI |
|
Bitkili işini hiç beceremedim
![]() Hoş geldin yeniden ![]() |
|