Tüm zamanlar UTC + 2 saat
13000 Litre
Yetkili: Moderatör
Yazar | Mesaj |
---|---|
Kayıtlı Üye Kayıt: 20.03.2015 19:50 İleti: 239 Yaş: 30 Konum: İzmir |
|
Video bağlantısı Video bağlantısı Video bağlantısı Güzelim akvaryumu mundar etmiş. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Administrator Kayıt: 19.08.2012 16:43 İleti: 4232 Yaş: 40 |
|
Hacimli güzel bir havuz yapmış. Balık seçimi tabi ki kendine kalmış ama güzel bir sürü bu tanka yakışırdı yazık olmuş belki ileri de çevirir.
![]() |
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Kayıtlı Üye Kayıt: 20.03.2015 19:50 İleti: 239 Yaş: 30 Konum: İzmir |
|
Aytaç DEMİRKOL yazdı:
Hacimli güzel bir havuz yapmış. Balık seçimi tabi ki kendine kalmış ama güzel bir sürü bu tanka yakışırdı yazık olmuş belki ileri de çevirir.
![]() İnşallah doğru yolu bulur. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Pygocentrus yazdı:
Aytaç DEMİRKOL yazdı:
![]() İnşallah doğru yolu bulur. ![]() ![]() Çok güzel olurdu daha ne bitkiler ne konseptler yapılırdı ama işte hep imkanlar ve yer doğrultusunda gönül ister müstakil evde neler yapmak. |
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Kayıtlı Üye Kayıt: 03.07.2011 10:03 İleti: 460 Yaş: 38 Konum: Çorum |
|
güzel çalışma olmuş keyifle izledim. Yıllar sonra tekrar geldim buraya ve gözlemlediğim bir şey var forum eskiden böyle değildi çok hareketliydi. şimdi çok sessiz ve neredeyse hiç aktif değil. İnşallah eski günlerine kavuşmasını temenni ediyorum. Hepinize Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.
|
|
Muharrem UĞUR | |
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
rio negro yazdı:
güzel çalışma olmuş keyifle izledim. Yıllar sonra tekrar geldim buraya ve gözlemlediğim bir şey var forum eskiden böyle değildi çok hareketliydi. şimdi çok sessiz ve neredeyse hiç aktif değil. İnşallah eski günlerine kavuşmasını temenni ediyorum. Hepinize Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.
Eski zamanlarda hareketlilik vardı ama bu aralar biraz durgun buna etkenler çok insanların işleri güçleri çoluk çocuk hayat mücadelesi bazı dönemler durgunluk oluyor. İnşallah eskisi gibi hareketli günlerimizde olacaktır. Tüm eskileri bekliyoruz aktif olarak görmeye işte. ![]() |
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Kayıtlı Üye Kayıt: 24.05.2015 22:38 İleti: 364 Yaş: 30 Konum: İSTANBUL |
|
Bende güzelce izledim fakat sonucu görünce hüsrana uğradım
![]() ![]() |
|
![]() 1x F0 Pygocentrus Cariba 4x F0 Pygocentrus Nattereri 6x F1 Pygocentrus Nattereri 120x45x60 Serrasalmus İrritans 80x40x50 İstanbul-Pendik |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Kayıtlı Üye Kayıt: 24.05.2015 22:38 İleti: 364 Yaş: 30 Konum: İSTANBUL |
|
Aytaç DEMİRKOL yazdı:
rio negro yazdı:
Eski zamanlarda hareketlilik vardı ama bu aralar biraz durgun buna etkenler çok insanların işleri güçleri çoluk çocuk hayat mücadelesi bazı dönemler durgunluk oluyor. İnşallah eskisi gibi hareketli günlerimizde olacaktır. Tüm eskileri bekliyoruz aktif olarak görmeye işte. ![]() Mesela ozamanlar bekardım bütün günümü ve gücümü balıklara harcıyordum sonra bi cenaze ardından evlilik dönemim oldu şimdi yeni düzenimi oturtabildim güzel bir akvaryumla tekrar döndüm tabi bu süreçte 2 sene geçti ![]() |
|
![]() 1x F0 Pygocentrus Cariba 4x F0 Pygocentrus Nattereri 6x F1 Pygocentrus Nattereri 120x45x60 Serrasalmus İrritans 80x40x50 İstanbul-Pendik |
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
yavuz yazdı:
Aytaç DEMİRKOL yazdı:
rio negro yazdı:
Eski zamanlarda hareketlilik vardı ama bu aralar biraz durgun buna etkenler çok insanların işleri güçleri çoluk çocuk hayat mücadelesi bazı dönemler durgunluk oluyor. İnşallah eskisi gibi hareketli günlerimizde olacaktır. Tüm eskileri bekliyoruz aktif olarak görmeye işte. ![]() Mesela ozamanlar bekardım bütün günümü ve gücümü balıklara harcıyordum sonra bi cenaze ardından evlilik dönemim oldu şimdi yeni düzenimi oturtabildim güzel bir akvaryumla tekrar döndüm tabi bu süreçte 2 sene geçti ![]() Herkesin hayatında bazı değişiklikler maalesef hem istiyerek ya da istemeden oluyor dönemsel olarak böyle. Bakalım bu yıl hareketlenmeler olacak mı görücez hep birlikte. Tüm yeni ve eski üyelerimizi bekliyoruz forumın kapısı her zaman açık olacaktır. ![]() |
|
|
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Kayıtlı Üye Kayıt: 26.08.2015 04:14 İleti: 172 Yaş: 41 Konum: İZMİR |
|
Öyle ya;
Ben de,evlilikti taşınmaydı iş'ti güç'tü derken,ancak fırsat bulup (kendimi toplayıp) hem piranhalara hem foruma geri döndüm ve bu dönüş tam 2 yıl sürdü ![]() Şimdilerde hemen hemen hergün yada iki günde bir,ne var ne yok diye bakıyorum... Aynen,forumda eskisi gibi hareketlilik pek yok gibi... Genel olarak yaş ortalamalarına da baktığımda,yaşlar ilerleryip sorumluluklar artınca,haliyle bu da kaçınılmaz oluyor... Allah can sağlığı versin,herşey olur ![]() Seviyorum bu forumu ![]() Bu arada 13000L.'lik güzelim havuzu "hiç etmiş" (bence) başka da bir şey demiyorum ![]() |
|
Piranha'nın dekoru;Gölgesidir ..! | |
Sayfa başı |
![]() ![]() |
![]() |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz