Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Fotoğrafla İlgili Bİlgilendirme
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 47 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Herkese merhaba,
Son birkaç gündür diğer forumlarda ve değişik sitelerde kendime ait olan,kendi çektiğim resimlere rastlamaktayım.Bu resimleri farklı amaçlı kullanan kişilerde oluyor.Burdan bilgi sahibi olmanızı istedim. Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması “5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası”na göre suçtur. Teşekkürler. |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 07.01.2009 01:03 İleti: 135 Yaş: 42 Konum: istanbul |
|
|
Abi onu yapan kişide zaten sitede benide bu şekilde kandırmıştır. İsmini site yöneticileri uygun görürse ismini vermek ve başka arkdaşlarımızında zarar görmesini engellemek isteriz. İyi Çalışmalar.
|
|
SERHAT KARATAŞ YAŞ:24 170-60-60
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Taner malesef bende gördüm ilanı ne yapılmak istendiğini de anlayamadım. Benim de adım geçiyor linki eklemeniz de fayda var. Orada Ali Öngel tarafından satılan resimdeki balık bana ait değildir! Resim Taner Sağıroğlu'na ve balık İskender Çat arkadaşıma aittir.
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Abi linki atsanıza buraya. Ben anlamadım açıkcası.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Teşekkürler Burak abi. Şaşırdım valla ilanı görünce.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 07.07.2008 09:47 İleti: 791 Yaş: 33 Konum: Mersin |
|
|
Ali abi onceden hep forumdaydı Brezilyadan ithalat yapacaktı tanesi 60 tl den fala serra satacaktı noldu
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
Üye olan var ise oraya bilgilendirme yapabilir ve ilan silinir çok zor değil.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.08.2008 12:29 İleti: 1024 Yaş: 35 Konum: Nereye:D |
|
|
mirsat yazdı:
Üye olan var ise oraya bilgilendirme yapabilir ve ilan silinir çok zor değil.
|
|
|
Ömer Faruk ÇELİK. Kırşehir/18 Pygocentrus Natteri-8[11-12] Msn:red-belly-psychopaths@hotmail.com
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
Ne yapmaya çalıştığını anlamadım doğrusu. Ama benim balık tavan yapmış
|
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 05.09.2008 13:02 İleti: 638 Yaş: 44 Konum: Eskişehir |
|
|
Benim sattığım Balık Burak ın balığı. 8 ay önce buraktan aldığım balık yani. Oraya o resmi koymamdaki amaç ben balığın fotoğrafını çekecek zaman bulamamam. Yoksa ne alakası olabilirki tanerin sattığı balıkla benim koyduğum resmin. Rahatsız olunmuşsa bir uyarı mesajı atılır. kaldırırım fotoğrafları. İnsanların arkasından konuşmak kimseye yakışmaz.
PiThana yazdı:
Abi onu yapan kişide zaten sitede benide bu şekilde kandırmıştır. İsmini site yöneticileri uygun görürse ismini vermek ve başka arkdaşlarımızında zarar görmesini engellemek isteriz. İyi Çalışmalar.
Beni kandırmıştır ibaresine gelince. Serhat sen taahhüt ettğin 1500 TL yi verseydin Orjinal balığı alacaktın. Ama sen 1500 Deyip 750 verdin. Asıl kandırma budur. Aldığın balığım değeride 750 oludğundan kandırma diye bir şey yoktur. Siteye belli bir zamandır giremedim. Tek ricam arkamdan kimsenin konuşmaması. Telefonum var. Mailim var. Msn im var. Kimin benimle ilgili bir sıkıntısı olursa açsın söylesin telefondan. Forumda başlık açarak hem boş yere vakit kaybı olmaz. Hemde problem tık diye çözülür. Oda problem varsa. Herkese Keyifli Forumlar... |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 05.09.2008 13:02 İleti: 638 Yaş: 44 Konum: Eskişehir |
|
|
"""Rhombeus bana İzmir `den Burak Söylemez den aldğım Rhombeus tur. Agresifliğini Anlatmama gerek yok. Önünde yürümeniz yeterli. Balığı Piranhalar.com forumdaki çoğu arkadaşımız bilir. GSM Sms yoluyla ulaşabilirsiniz."""
Vede ilanda yazan yazı budur. Tamamen doğrudur. Bu balık hakkındaki bilgileri zaten daha önceden herkes forumdan bilir. Tek yanlış olan şey. üstteki mesajda dediğim gibi resimdir. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
Ali teşekkürler. Bu arada resimleri eklerken en azından Taner abiye danışabilirdin.
|
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 07.01.2009 01:03 İleti: 135 Yaş: 42 Konum: istanbul |
|
|
Bak Ali Öngel sen daha ne ve hangi sıfatla yazı yazıyorsun bana paramı aldın balığı verdin ve sen bana bana burak abinin balığı diyerek verdin madem itimatın yoktuda neden bana o balık diye verdin ahlaksızın tekisin daha o yetmezmiş gibi telefonları açmıyorsun msnden siliyorsun haklı insan bunu yaparmı ? ve evmin içine kadar aldım seni madem itimatın yoktu YALANCIYız Sen ? Ne oluyorsun Dolandırıcı yoksa Tokatcımı o nedenle benden sana helal hoş olsun sana verdiğim para ama artık piyasadan biten sen oldun Selametle biz hep burdayız...
|
|
SERHAT KARATAŞ YAŞ:24 170-60-60
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 25.08.2008 15:33 İleti: 4918 Yaş: 36 Konum: İst/Güngören |
|
|