Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yedigöller Maceramız
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Hani abi diğer resimleride bekliyoruz,arşive eklicem
Saksafoncu abinin resimleride |
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Nemesis yazdı:
Hani abi diğer resimleride bekliyoruz,arşive eklicem
Saksafoncu abinin resimleride |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Bayram abi daha bir sürü fotoğraf vardı ekle abi de bir daha analım o muhteşem günü.
|
|
|
il:ANKARA 25/09/1976 nejdet kılıç rhombeus[url=http://img704.imageshack.us/i/piranha3dtrl050210qthig.jpg/][img]http://img704.imageshack.us/img704/1871/piranha3dtrl050210qthig.jpg[/img][/url] Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url] |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Abi bence saksafonun bir türü diye tahmin ediyorum.Klarnet olsa tüylerimiz diken diken olurdu.
Senin makina ile dayının resmini çekmiştik,ekle araştıralım |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Ekle araştıralım derken,iddaa etmiyorum abim.Gerçekten merak ettmi o manada yanlış anlaşılmasın
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Yıl dönümü yemekleri ve etkinliklerimiz diye sabit bir başlığın altında şimdiye kadar yapılan etkinliklerle ilgili çekilen resimlerden güzelleri seçilip toplansa bence daha iyi olur. En azından daha kalıcı olur diye düşünüyorum. Tabi altlarına fazla yorum yazılmazsa sadece etkinliklerle ilgili bilgiler yazılsa daha da iyi olur.
|
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Abi öyle bir başlık gerçekten güzel olur,yanlız yorumlar gırla gider diye tahmin ediyorum.Çünkü her buluşmada güzel anılar oluyor.
Yanlız http://www.piranhalar.com/ sitemize açılan bir mekan çok daha anlamlı olur. Dediğin gibi Etkinlik ve Buluşmalar diye bir bölümü olur ve her buluşmadan 2.er resim seçilerek,otomatik bir dönen band oluşturulabilir.Siteyede renk katar. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 24.09.2009 14:30 İleti: 1756 Yaş: 44 Konum: Sakarya |
|
|
Geziye katılmış olan arkadaşlara önemli duyuru...
Arkadaşlar benim arabanın bagajında bir adet, siyah renkli, önünde G.A.P yazılı kapşonlu sweetshirt bulunmuştur. Kimindir?? |
|
| Cem DOĞAÇ / Sakarya | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Cem DOĞAÇ yazdı:
Geziye katılmış olan arkadaşlara önemli duyuru...
Arkadaşlar benim arabanın bagajında bir adet, siyah renkli, önünde G.A.P yazılı kapşonlu sweetshirt bulunmuştur. Kimindir?? |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
![]() ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
Çok harika bir ortam olmuş özendim doğrusu.Ben katılamadım iş yoğunluğum dolayısı ile fakat bu yaz tekrar bir organizasyon olursa o tarafa asla kaçırmam.Balık alan oldumu gölden ?
|
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
![]()
![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
L£AD£R yazdı:
Çok harika bir ortam olmuş özendim doğrusu.Ben katılamadım iş yoğunluğum dolayısı ile fakat bu yaz tekrar bir organizasyon olursa o tarafa asla kaçırmam.Balık alan oldumu gölden ?
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
Maşallah,ortam çok güzel ama mutlaka havasını tenefüs etmem lazım ölmeden..
|
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
L£AD£R yazdı:
Maşallah,ortam çok güzel ama mutlaka havasını tenefüs etmem lazım ölmeden..
Dur bakalım Resul yaş neki ölüm felan Tövbe de |
|
|
Hikmet ALTUN 23/08/1976-ANKARA-TRABZON |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz