Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Natt.lardan Biri Misina Yutmuş
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Dag0n yazdı:
Balıkta herhangi bir huzursuzluk veya hareketlerinde ve genel reflekslerinde değişme yoksa sorunda yoktur , varsada ciddi bir rahatsızlığı olduğunu düşünmüyorum , kısa süre içerisinde eski haline gelmesini temenni ediyorum.
Teşekkür ederim. Birde aşağıdaki linkteki son mesajımla ilgili de yardımcı olma imkanınız varsa sevinirim. viewtopic.php?f=53&t=16821&start=15 |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 17.07.2010 02:16 İleti: 23 Yaş: 36 Konum: Antalya/ ALANYA |
|
|
Üstadların dediklerini uygularsan sonuca varırsın su değişimi gibi ben yeni sayılırım daha bu ırkda
|
|
| Anıl DEMİRKAYA | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 08.06.2009 13:20 İleti: 707 Yaş: 36 Konum: Kayseri |
|
|
Benim de geldi abi başıma böyle bir olay kare şeklinde bir şey çıkarıyordu anlam veremedığım bır seydi cok korktum ama bır sey olmadı
|
|
KaDiR SeVgİ 21 Kayseri 6+4=10-1=9-1=8-1=7 ad.nat. 130*50*60 Güzeli Güzel Yapan Edeptir, Edep İse Güzeli Sevmeye Sebeptir..! |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
Bende hep misina ile veriyorum ama şimdiye kadar sıkıntı olmadı. Benimkilerde genelde eti misinadan çıkarmayı iyi beceriyorlar
İnş. geçer kısa zamanda kendine gelir kerata. |
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 05.06.2010 12:46 İleti: 556 |
|
|
Abi benim nattın tekide akşam yemeği olarak dana yüreği veriyodum dana yüreğini ipe bağladım ve son kalan parçayı nattlardan bitanesi yuttu hemde daha ipe bağlıyken dana yüreğini yuttu ip ağzının dışındaydı
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
safak_reis yazdı:
Abi benim nattın tekide akşam yemeği olarak dana yüreği veriyodum dana yüreğini ipe bağladım ve son kalan parçayı nattlardan bitanesi yuttu hemde daha ipe bağlıyken dana yüreğini yuttu ip ağzının dışındaydı
Şafak misinayı kendi haline bıraktım ve kendi kendine çıktı Şimdi iyi ki çekip çıkartmaya uğraşmamışım diyorum. |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 05.06.2010 12:46 İleti: 556 |
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
safak_reis yazdı:
Şafak misinayı kendi haline bıraktım ve kendi kendine çıktı Şimdi iyi ki çekip çıkartmaya uğraşmamışım diyorum. Sevindim abi.Aman miseneyi çıkartma işi tehlikeli geldi bana |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz