Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Piranha'cıların Resimleri 3
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 05.06.2010 12:46 İleti: 556 |
|
|
U.Dalkılıç yazdı:
safak_reis yazdı:
U.Dalkılıç yazdı:
İp atlaya atlaya inersin bişey olmaz .
Tabi abi havluyuda asarım boynuma sizin oralarda merdivenler varmı çıkıp bağırımam lazım eeeeedriiiiiiiiinnnnn diye Süpürge vurmasınlarda kafana. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 30.08.2009 20:50 İleti: 2521 Yaş: 41 Konum: TRABZON |
|
|
Bu başlığı da unutmayalım arkadaşlar,bir kaç kare benden olsun.
Büyük çapta marketlerle yarışmamız mümkün değil. Bakkalız belki ; ama mühim olan güler yüz, müşteriye ilgi alaka... Eee kara kaplı defteri olmazsa olmazıdır bakkal amcanın. ![]() Bu hergele de 15 gündür saat 20:00'ı bir dakika şaşmaz, sütünü içer, salamını yer ve gider. ![]() ![]() |
|
|
Murat BAKİ '' Korkma; hiç birşey alıkoymasın hayattan ve gülümsemekten seni... Korkma; hayatım karışır, alt üst olur diye, nerden biliyorsun hayatın altının üstünden güzel olmayacağını.'' |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Murat avatardaki resimle çok farklı çıkmış bu resimler
|
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
Murat hocam benim eski mesleği yapıyorsun demek. 99-00-01 senelerinde işlettim bende. Allah kolaylık versin zor iş gerçekten.
|
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
Evet avatar ile çok farklı kısa saç sana yakışıyo avatardaki gibi..
|
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 42 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
|
Murat o kedi her gün salam süt yiyip içiyorsa benden daha iyi demektir
|
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
Esnaf kardeşim benim. Besle bakalım. Sonra sermayeyi kediye kaptırdı demesinler.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 14.07.2009 17:04 İleti: 1654 Yaş: 46 Konum: Erzurum |
|
|
Murat iş seninmi gerisi fasa fiso ))))
|
|
|
Muhammet Ümit 1981_Erzurum |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Murat avatarda biraz daha kilolu görünüyorsun heralde zayıflamışsın. Allah c.c. helalinden rızkını bollaştırsın, yardımcın olsun. Rızkın 10 da 9 u ticarette, benim gibi memur olacağına ticaret yapmak en iyisi en azından böyle bir iş elinden geliyor.
|
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
Hemşo zayıfladın gibi, iyi bak kendine. Gerçi önümüz hamsi sezonu çabuk toparlarsın aga.
|
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Ramazan'dada sigara stantının önünde resim çekilmezki ama.
|
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
MirsaT_BehçeT yazdı:
Esnaf kardeşim benim. Besle bakalım. Sonra sermayeyi kediye kaptırdı demesinler.
Resimler üzerine en iyi oturan cümle bu bravo |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
TnReFe yazdı:
Murat avatardaki resimle çok farklı çıkmış bu resimler
Taner abi yaşlanıyorum sanırım. subarusti yazdı:
Murat hocam benim eski mesleği yapıyorsun demek. 99-00-01 senelerinde işlettim bende. Allah kolaylık versin zor iş gerçekten.
Sinan bey bu bakkalı 76 senesinde baki bakkaliyesi adıyla dedem açtı, 85 senesinde ben doğmuşum, murat gıda pazarı adını aldı , 98de dedemden devraldık 12 yıldır işletiyoruz, zor iş dediğiniz gibi. L£AD£R yazdı:
Evet avatar ile çok farklı kısa saç sana yakışıyo avatardaki gibi..
Fırsat bulupta saçları da kestiremedim, selman yazdı:
Murat o kedi her gün salam süt yiyip içiyorsa benden daha iyi demektir
Sorma Selman, kerata salamı mı yemeden, sütümü içmeden çıkmam abi diyor resmen. MirsaT_BehçeT yazdı:
Mirsat abi, babam sabah kepekleri kaldırıp bakkalın kapısını açınca neye uğradığını şaşırmış, armut lambalar,sigara stantındaki bazı sigaralar, incikler, buncuklar yerde, yazar kasa biiiip diye ötüyor, sesini duyunca ahaan da sermayeyi kaptırdık demiştir, bakkala biri girdi sanmış, meğer bizim hınzır gece bakkalda bir yere kıvrılıp uyuyunca geceyi bakkalda geçirmekten sıkılmış olacakki üst tarafta parmaklıklı olan açık pencereden çıkmak istemiş, tabii kabakta benim başıma patladı. Muhammet_Ümit yazdı:
Murat iş seninmi gerisi fasa fiso ))))
Eyvallah Muhammet. Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Murat avatarda biraz daha kilolu görünüyorsun heralde zayıflamışsın. Allah c.c. helalinden rızkını bollaştırsın, yardımcın olsun. Rızkın 10 da 9 u ticarette, benim gibi memur olacağına ticaret yapmak en iyisi en azından böyle bir iş elinden geliyor.
Okan abi sanırım balıkları beslerken kendimi ihmal etmişim. isko yazdı:
Hemşo zayıfladın gibi, iyi bak kendine. Gerçi önümüz hamsi sezonu çabuk toparlarsın aga.
Dr.CaPa BuRRo yazdı:
Ramazan'dada sigara stantının önünde resim çekilmezki ama.
Göz hakkı heee, tütünün hakkı makkı olmaz. |
|
|
Murat BAKİ '' Korkma; hiç birşey alıkoymasın hayattan ve gülümsemekten seni... Korkma; hayatım karışır, alt üst olur diye, nerden biliyorsun hayatın altının üstünden güzel olmayacağını.'' |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Murat hayırlı işler. Allah bol kazançlar versin.
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Teşekkür ederim, amin, inşallah Bayram abi.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz