Sistem saati: 25.04.2026 08:10
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Benim Piranhaların Cinsleri
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Teşekkür ederim.Pacuları satmadan önce Utku Bey ile görüştük zaten aslında şuan balıkları nereden alacağım değil, parantez içinde belirttiğim maddeler ile ilgili bilgi ve püf noktalar gerekli.
|
|
| Furkan CESUR. - İSTANBUL - YAŞ:18 furkances@hotmail.com | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Okan abi oraya yazmis en az 250 litre tank lazim diye bu isin puf noktalari bol ama en onemlilerinden 1 tanesi buyuk tank.Tank ne kadar buyurse suruyude okadar buyutursun zevkide bi okadar artar.
|
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
bold yazdı:
Evet benim pacuları aldığım yere güzelce iade ettim. Şimdi emin olduğum bir akvaryumcudan 80 litrelik akvaryumuma(küçük olduğunu biliyorum), 3 cm'lik 4 adet nattereri alacağım 2-3 gün içinde.. Balıkları henüz almadan bana önerileriniz nelerdir ? (akvaryum,motor,ısıtma,filtreler,yemler,et türleri,dekorlar,süsler vs.)
bold yazdı:
Teşekkür ederim.Pacuları satmadan önce Utku Bey ile görüştük zaten aslında şuan balıkları nereden alacağım değil, parantez içinde belirttiğim maddeler ile ilgili bilgi ve püf noktalar gerekli.
Furkan tankın boyutuna karar verirsen parantez içinde yazdığın konularda(motor,ısıtma,filtre) daha rahat yardımcı olabiliriz. Yemlerle ilgili forumda fazlasıyla bilgi mevcut.Bu konuda da alacağın balıkların kaç aylık olduğu önemli, dekor olarak sadece mango(mangrov) veya red moor kökleri yeterli olur. Yapay olan her türlü süs malzemesinde kaçınmak lazım.Ayrıca kum tercihi sana kalmış,siyah bazalt veya hagen,kuvars, lav kırığı veya bitki yapmayacaksan silis kumlar olabilir. |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir
Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz