Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tarantulalarım Geldi
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
çağrı yazdı:
Teraryum olayı aklımı karıştırmasa beni de yazın diyecem. Bakalım forumda araştırma yapıyorum. Bişeyler çıkar elbet.
Tarantula besleyenlerin çoğu bu şekilde teraryumda bakmıyor malesef,ben bunları beslerken hem hayvanın rahatı hemde biraz göze hitap etsin diye yaptırdım.Yani herhangi bir kaba uygun toprağı koyup besleyenlerde var.Pleksi kapların seri üretimi hafta sonu belli olacak,eğer uygun fiyat çıkarsa forumda başlık açıp sizleri bilgilendireceğim. |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 06.05.2005 21:13 İleti: 323 Yaş: 36 Konum: Ankara |
|
|
TnReFe yazdı:
çağrı yazdı:
Teraryum olayı aklımı karıştırmasa beni de yazın diyecem. Bakalım forumda araştırma yapıyorum. Bişeyler çıkar elbet.
Tarantula besleyenlerin çoğu bu şekilde teraryumda bakmıyor malesef,ben bunları beslerken hem hayvanın rahatı hemde biraz göze hitap etsin diye yaptırdım.Yani herhangi bir kaba uygun toprağı koyup besleyenlerde var.Pleksi kapların seri üretimi hafta sonu belli olacak,eğer uygun fiyat çıkarsa forumda başlık açıp sizleri bilgilendireceğim. Cok cok iyi olur Taner abi benim icin. Eger oyle bir sans olursa beni de yazmalisin. |
|
|
Ziya Çağrı Yeni Yazilim Muhendisi A rh (-) 10.04.1990 Serra tanki hazirliklari.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
çağrı yazdı:
TnReFe yazdı:
çağrı yazdı:
Tarantula besleyenlerin çoğu bu şekilde teraryumda bakmıyor malesef,ben bunları beslerken hem hayvanın rahatı hemde biraz göze hitap etsin diye yaptırdım.Yani herhangi bir kaba uygun toprağı koyup besleyenlerde var.Pleksi kapların seri üretimi hafta sonu belli olacak,eğer uygun fiyat çıkarsa forumda başlık açıp sizleri bilgilendireceğim. Cok cok iyi olur Taner abi benim icin. Eger oyle bir sans olursa beni de yazarsan iyi olur abi listeye. |
|
|
Ziya Çağrı Yeni Yazilim Muhendisi A rh (-) 10.04.1990 Serra tanki hazirliklari.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 05.09.2010 00:24 İleti: 59 Yaş: 32 Konum: İstanbul |
|
|
kingdevil yazdı:
TnReFe yazdı:
kingdevil yazdı:
Yazık günah. Bu hayvanları anavatanından tutup getiriyorlar. Umarım sağlıklı beslersiniz.
Kendilerini anavatanındaki gibi doğal ortamlarında hissedeceğine emin olabilirsin. Anavatanlarından toplanıp getirilmiyorlar.Hobbyciler kendileri ev ortamında üretip satıyorlar. TnReFe yazdı:
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Ben en çok Xenesthis immanis türünü beğendim.
Okan Xenesthis immanis türü tarantulalar içinde en değerli ve az bulunan türlerin içinde geliyor sanırım,fiyatıda çok pahalı olması lazım. Abi o kadar da değerli değiller bizim baktığımız X.immanis spec blue o kadar pahalıydı onun dışında immanislerin pek bir az bulunması yok ancak basit türde değil ayrıca son derece pskopat bir hayvan :D TnReFe yazdı:
PiranHa_TerBiyeCisi yazdı:
Okan abi ekledigin resim guzel ama bende Dorukan abiye katiliyorum mavi olanlar cok guzel
.Esad eklediğin resimdeki tür Haplopelma lividum.Bendede var ama henüz 1.3cm büyüklüğünde.Küçük olduğu için rengi daha bu şekilde değil ama 1 seneye kalmaz bu hale gelir.Ama fazla kendini göstermeyen bir tür bu,kazdığı tünellerde yaşıyor ve uzun süreler dışarı çıkmadığı oluyormuş.Diğer forumda okumuştum birisi bundan besliyormuş ve 6 ay hiç görmediği oluyormuş. evet tünelde yaşarlar ancak siz ondan önce kabın kenarına bir tünel başlangıcı yaparsanız sürekli camın yanında duracaktır kendisi saklandığını sandığı için mutlu sizde hayvanı gördüğünüz için mutlu olacaksınız. |
|
Enes Anaç İstanbul 18.04.1994![]() DÜŞÜNDÜĞÜNÜ HEMEN YAP, YOKSA KARAR VERMEK ZORUNDA KALIRSIN! |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Okan abi ekledigin resim guzel ama bende Dorukan abiye katiliyorum mavi olanlar cok guzel
.Evet Esad görüntü olarak güzel ama benim eklediğim tür hem agresiflik yönünden hem de boyut yönünden diğerlerine göre baya iyi. Yani ben yapmam ama yanlış hatırlamıyorsam bir kaç ayda bir fare yavrusu verilmesi tavsiye ediliyordu ayrıca 10-11 cm boya kadar ulaşabiliyormuş ve tür olarak da yerde yaşayanlardan |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Haklisin Okan abi once agresifligi onemli tabi ben zaten gorunus olarak begendim yoksa agresiflik olarak blondiyi begeniyorum bi kac tane videosunu izledim gercekten manyak bi yaratik.
![]() Burdada fare mi hamster mi artik herneyse mideye indiriyor. Video bağlantısı Bu arada Taner abi ayipsin benim aldigim tarantula saklanirmi sence. |
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Haklisin Okan abi once agresifligi onemli tabi ben zaten gorunus olarak begendim yoksa agresiflik olarak blondiyi begeniyorum bi kac tane videosunu izledim gercekten manyak bi yaratik.
![]() Burdada fare mi hamster mi artik herneyse mideye indiriyor. Video bağlantısı Bu arada Taner abi ayipsin benim aldigim tarantula saklanirmi sence. Esad sen bunlardan bir tane al hayvan 3-4 ay sonra bütün tavuk yemeye başlar. ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Taner abi geçmiş olsun. Umarım ölmez tarantulan.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 05.09.2010 00:24 İleti: 59 Yaş: 32 Konum: İstanbul |
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
.Evet Esad görüntü olarak güzel ama benim eklediğim tür hem agresiflik yönünden hem de boyut yönünden diğerlerine göre baya iyi. Yani ben yapmam ama yanlış hatırlamıyorsam bir kaç ayda bir fare yavrusu verilmesi tavsiye ediliyordu ayrıca 10-11 cm boya kadar ulaşabiliyormuş ve tür olarak da yerde yaşayanlardan Fare verilmesi önerilmez hem fare tarantulanızı ısırarak zarar verebilir hem de tarantulanız fareden mikrop kapıp ölebilir.onun yerine büyük hamam böcekleri var onlardan vermeniz daha iyi olur. |
|
Enes Anaç İstanbul 18.04.1994![]() DÜŞÜNDÜĞÜNÜ HEMEN YAP, YOKSA KARAR VERMEK ZORUNDA KALIRSIN! |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 27.07.2010 09:13 İleti: 967 Yaş: 32 Konum: SAMSUN |
|
|
L£AD£R yazdı:
Aman abi şaka yapmıyorum bu ne biçim bir hobidir benki havyanları çok severim tam bir hayvan severimdir fakat bunlar havyan katagorisine girmiyor biliyorsun bunlar haşere kıllı tüylü olmasıda cabası terliği vurduğum gibi yapıştırırım yere ölüsünü bile almam elime o kadar yane sen hesep et gerisini..
Hayırlı olsun.Abi sana katılı |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 29.04.2008 21:28 İleti: 216 Yaş: 39 Konum: Balıkesir |
|
|
Şu da benm çok hoşuma gitti. Küçükken izlediğim çizgi film vardı. Dinazor Denver. Aynı ona benziyor
![]() http://atlas.drpez.org/albus91 Şurada da tarantulalar var. http://atlas.drpez.org/album689 ![]() |
|
|
[IMG]http://i.imgur.com/MDyaqr8.gif[/IMG] Gökhan Yeşilkıbrıs yaş : 25 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 20.12.2010 19:13 İleti: 76 Yaş: 47 Konum: İstanbul |
|
|
Harika resimler . Hazırladığınız teraryumlar da tarantulalar kadar ilgi çekici.Birde konuyla alakasız olacak ama fırsatını bulmuşken yazayım.Akvaryumunuzda Rhombeus olmak varmış Taner bey.
![]() |
|
| Arda Eren | |
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

.