Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Arka Fon
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Arkadaşlar , bu sitede : http://www.aquascapeonline.com/aquarium ... ackground/ bu arka fonu çok beğendim.Yanılmıyorsam 121.92cm uzunluk-60.96cm yüksekliğinde.Bu boyutlara göre fiyatı fena değil gibime geldi , gerçi kargo maliyeti ne kadar tutar bilemiyorum.Kargo ne kadar tutar diye iki gün önce mail attım , henüz cevap vermediler.Bu kalitede ve bu fiyatlara yakın arka fon satan bildiğiniz başka siteler var mı ?
|
|
|
Umut Kuruoğlu
1983 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Türkiye'de yeni, yeni satılmaya başladı. Biraz araştırırsan bulabilirsin. Ankara'da bir çok pet shop'da var. Belki bu kadar büyük değiller ama benzerleri var.
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 29.04.2008 21:28 İleti: 216 Yaş: 39 Konum: Balıkesir |
|
|
Şu arka fon çok moda. Cichlid besliyorsan tabi. Piranhada nasıl durur bilemem.
![]() ![]() ![]() |
|
|
[IMG]http://i.imgur.com/MDyaqr8.gif[/IMG] Gökhan Yeşilkıbrıs yaş : 25 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Valla Gökhanın eklediği resimlerdeki fon çok hoşuma gitti.Doğru bir uygulama ile bir deniz akvaryumunda harikalar oluşturulabilinir.
|
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Aquascapedekiler öyle ucuz fonlar değiller. Bu güne kadar hiç bir akvaryumcuda onlar kadar güzel bir fon görmedim. Eğer getirtebilirsen mükemmel fonlardır.
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 25.08.2008 15:33 İleti: 4918 Yaş: 36 Konum: İst/Güngören |
|
|
Piranhalar mavi suların balıkları olmadığı için bence pek olmaz ama şöyle amazon suyu rengi dallı yapraklı bir fon olursa şahane olur.
|
|
|
..::Tolga Erener::.. İstanbul/Güngören Yaş:21
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Artık siyah arka fondan sıkılmaya başladım. Eğer şöyle piranhalara uygun güzel bir arkafon bulan olursa burada paylaşırsa sevinirim.
|
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
kingdevil yazdı:
Şu arka fon çok moda. Cichlid besliyorsan tabi. Piranhada nasıl durur bilemem.
![]() ![]() ![]() bu fonu yada bastırmak için orjinal resmini bulabilmem mümkün mü acaba |
|
|
Tezcan PEPE Trabzon/Akçaabat 70 * 60 * 40 3 ADET NAT |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
hannibal_king yazdı:
bu fonu yada bastırmak için orjinal resmini bulabilmem mümkün mü acaba
Şu alttaki linkte var.Benim kullandığım fonun arka yüzü bu şekilde http://www.discusakvaryum.com/urunler.a ... 0A08001D06 |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
hannibal_king yazdı:
bu fonu yada bastırmak için orjinal resmini bulabilmem mümkün mü acaba
Şu alttaki linkte var.Benim kullandığım fonun arka yüzü bu şekilde http://www.discusakvaryum.com/urunler.a ... 0A08001D06 Ben çok aradım bulamadım hoşuma giden birtane var. Okan abi senin fondaki dalların karakterinde yanyana düzensiz duran 8-10 ağaç gövdesi olan bir fon var 60 cm liğini bulamadım bi türlü ![]() |
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
subarusti yazdı:
Ben çok aradım bulamadım hoşuma giden birtane var. Okan abi senin fondaki dalların karakterinde yanyana düzensiz duran 8-10 ağaç gövdesi olan bir fon var 60 cm liğini bulamadım bi türlü
![]() Sinan o fonun örnek bir resmi var mı? |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
subarusti yazdı:
Ben çok aradım bulamadım hoşuma giden birtane var. Okan abi senin fondaki dalların karakterinde yanyana düzensiz duran 8-10 ağaç gövdesi olan bir fon var 60 cm liğini bulamadım bi türlü
![]() Sinan o fonun örnek bir resmi var mı? Öyle bir resmini bulamadım netten çok aradım ama. Mahalledeki akvaryumcuda var foto çeker atarım biara. Foto çekip ofsetçilere çıkarsam kalitesizmi olur acep ? |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
subarusti yazdı:
Öyle bir resmini bulamadım netten çok aradım ama. Mahalledeki akvaryumcuda var foto çeker atarım biara. Foto çekip ofsetçilere çıkarsam kalitesizmi olur acep ? Foto çekip bastırırsan görüntü kalitesi çok kötü olur. Profesyonel bir makinayla stüdyo ortamında gerekli ışık ayarları yapılarak çekilmesi lazım. Bana biraz fonu anlatırmısın.Sadece ağaç köklerimi var yeşillik falan var mı? ağaç köklerinin şekli rengi,kök olmayan kısımların rengi nasıl? |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
subarusti yazdı:
Öyle bir resmini bulamadım netten çok aradım ama. Mahalledeki akvaryumcuda var foto çeker atarım biara. Foto çekip ofsetçilere çıkarsam kalitesizmi olur acep ? Foto çekip bastırırsan görüntü kalitesi çok kötü olur. Profesyonel bir makinayla stüdyo ortamında gerekli ışık ayarları yapılarak çekilmesi lazım. Bana biraz fonu anlatırmısın.Sadece ağaç köklerimi var yeşillik falan var mı? ağaç köklerinin şekli rengi,kök olmayan kısımların rengi nasıl? Abi senin fonun kayalarını çıkar sonrada o dalların büyüyüp ağaç olduğunu düşün |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
subarusti yazdı:
Abi senin fonun kayalarını çıkar sonrada o dalların büyüyüp ağaç olduğunu düşün
Sinan sen en iyisi bir resmini çek ben de merak ettim. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz