Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.

Yetkili: Moderatör

Konuya cevap yaz
 2 sayfadan 1. sayfa [ 19 ileti ]
[Sayfaya git]   1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj

Çevrimdışı emre_demir

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 26.11.2010 20:03   İleti başlığı: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

Alıntı ile cevapla İletiyi rapor et 

Utku abiden aldım natterleri 11 tane. Ancak yeni olduğum için aklıma takılan birşey var. Bizim bir arkadaş almıştı pirana natteri benim bu balıklardan da küçüktü boyu ama dişleri görünüodu akvaryuma bakarken yalnız benimkileri yalnızca elime aldığımda suzgecın tülünü değdirdiğimde hissedebiliyorum dişlerini. Balıklarımın boyu şu anda 7 cm civarı arkadaşınki 5 cm kadardı . Acaba bizim arkadaşınki farklı bir cinsmiydi neydi anlamadım. Yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler....(Akvaryumumun küçük olduğunu biliyorum en yakın zamanda büyütücem :tezahurat:Bu arada bir de balıklarım hakkında yorum yaparmısınız? Renkleri nasıldır sizce sağlıklımı falan filan . Bana göre diş ten hariç herşey güzel. )

Balıklarım

Resim

Resim

Resim
Emre Demir - Yaş:18 Şehir: Erzurum 7 P. Natteri 100*50*60h
Resim
Sayfa başı Profile bak Özel mesaj gönder 

Çevrimdışı kanfi

Piranhacı

Piranhacı

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 26.11.2010 20:18   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

emre_demir yazdı:
Utku abiden aldım natterleri 11 tane. Ancak yeni olduğum için aklıma takılan birşey var. Bizim bir arkadaş almıştı pirana natteri benim bu balıklardan da küçüktü boyu ama dişleri görünüodu akvaryuma bakarken yalnız benimkileri yalnızca elime aldığımda suzgecın tülünü değdirdiğimde hissedebiliyorum dişlerini. Balıklarımın boyu şu anda 7 cm civarı arkadaşınki 5 cm kadardı . Acaba bizim arkadaşınki farklı bir cinsmiydi neydi anlamadım. Yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler....(Akvaryumumun küçük olduğunu biliyorum en yakın zamanda büyütücem :tezahurat:Bu arada bir de balıklarım hakkında yorum yaparmısınız? Renkleri nasıldır sizce sağlıklımı falan filan . Bana göre diş ten hariç herşey güzel. )

Balıklarım

http://img521.imageshack.us/img521/3350/img33750.jpg

http://img210.imageshack.us/img210/9476/img3376q.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/978/img3379kv.jpg

Balıkların gayet sağlıklı görünüyorlar zamanla tanka alıştıklarında dahada güzel olacaklardır.. Diş konusunda bahsettiğin şeyi anlayamadım.. Bende 22cm Nattereri vardı yinede dişleri çok yakından bakmadıktan sonra görünmüyordu.. Bir sorun olduğunu sanmıyorum endişelenecek birşey yok yani :)

Hayırlı olsun balıkların, sağlıklı bir şekilde büyütürsün inşallah.. :nazar:
Gizer COŞKUN
Yaş = 27
Büyükçekmece / ISTANBUL
120x55x60h Serrasalmus Black Diamond Rhombeus

Çevrimdışı subarusti

Katılımcı Piranhacı

Katılımcı Piranhacı

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 26.11.2010 20:27   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

Balıklar normal. Diş konusunda fazla takılma. 1 tanesi dediğin gibi öbürleri dişli olsa ona hasta yada engelli vs. derdik. Hepsi aynı ve Utku durup dururken cımbızla hepsini çekmediyse sorun yoktur :twisted: Sonuçta et atıyorsun ve yiyorlar. Onu nasıl tüketiyorlar ozaman ?
Süzgeçte bakınca vs. demişsin. Onlara yapabileceğin en kötü şeyi yapıyorsun bence. Eline alıp kurcalamak çok sakıncalı.
Sinan AYDIN
Ankara

Ara verdi.

Çevrimdışı Mr. Nobody

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 26.11.2010 20:29   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

Diş konusunu dert etme daha erken zamanla daha da gelişecektir. Balıkların da gayet sağlıklı görünüyor. Tankın ufak olmasına rağmen gayet güzel görünüyor. :onay: Yalnız o kayalar yerine mangrow veya redmoor ağaç kökü kullanırsan daha iyi olur. Kayalar genellikle sert suları seven balıkların tanklarında kullanılıyor.
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu

Çevrimdışı shadow23

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 26.11.2010 21:54   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

tankda balıklarda 10 numara güle güle büyüt.Yanlız akvaryum orda biraz sakat duruyo daha sağlam bi yere koysan daha iyi olur.
Anıl Akçelikli/istanbul
B.Smithi+karışık tropikal

Çevrimdışı özcan_344

Piranhacı

Piranhacı

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 26.11.2010 22:23   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

Balıklar gayet güzel.Yapılması gereken yorum yapılmış zaten. :onay:
Resim

Çevrimdışı Serkan AKKAŞ

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

İletiTarih: 26.11.2010 22:50   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

Balıklarda Utku' nun imzası varsa gerisini dert etme :onay: Akvaryumda iç filtre ya da oksijen üreten bi sistem göremedim. Var mıı yoksa ben mi göremedim. Eğer yoksa suyun oksijen ihtiyacını karşılamalısın :onay:
0 532 574 36 60 - ANKARA
12 Adet Damızlık Nattereri
3 Adet F0 Nattereri
Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. :)

Çevrimdışı JosmanKaan

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 27.11.2010 12:09   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

Pirnhaların hayırlı olsun. Eline pek almaya çalışma derim. Dİş konusuna gelince arkadaşındaki balığın belki dudağı kopmuştur. Ondan dişi direk ortada gözükür.
Eğtimin kökleri acı fakat meyveleri tatlıdır. Ben daha köklerdeyim...
İsim:Osman Kaan
Yer:İstanbul
Öğrenci
130*40*60h
12 natteri

Çevrimdışı piranakolik

Piranhacı

Piranhacı

İletiTarih: 27.11.2010 12:13   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

Balıkların öğünlerini çok mu seyrek veriyorsunuz. Karınları içeriye çekilmiş mazallah. Top gibi olmaları gerek :grin:
Oskay PALA - 16 | İzmir
100x50x50 8-1=7xnat.
sivri_snake_@hotmail.com
Simsiyah kaderimin, bembeyaz umudusun..

Çevrimdışı JosmanKaan

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 27.11.2010 12:45   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

piranakolik yazdı:
Balıkların öğünlerini çok mu seyrek veriyorsunuz. Karınları içeriye çekilmiş mazallah. Top gibi olmaları gerek :grin:

O boydaki balığa kaç öğün vermek gerekli ben günde 2 öğün veriyorum arttırmalımıyım?
Eğtimin kökleri acı fakat meyveleri tatlıdır. Ben daha köklerdeyim...
İsim:Osman Kaan
Yer:İstanbul
Öğrenci
130*40*60h
12 natteri

Çevrimdışı xxbeylerbeyixx

Yasaklı Üye

İletiTarih: 27.11.2010 12:48   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

Öğün diye bişi yok gün içinde yiyebildikleri sıklıkta vereceksin.Bunun süresini kendin çözeceksin.Olduda 3 öğün kabul ediyosa 3.Edelbildiği öğün sayısı senin balığın sayısıdır.
il:Ankara
ad:yener alkay
Nattereri:Sınırsız
Rhombeus :1
Cariba:6
piraya:1
Branditi:1
jasmin_sevgisi@windowslive.com

Çevrimdışı Muhammet_Ümit

Katılımcı Piranhacı

Katılımcı Piranhacı

İletiTarih: 27.11.2010 12:57   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

Balığın dişlerini ısırılınca anlarsın bence :twisted: Bu arada arka fona koymuş olduğun fon resim güzel durmuş :onay:
Muhammet Ümit
1981_Erzurum

Çevrimdışı murat BAKİ

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

İletiTarih: 27.11.2010 13:19   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

Piranhalara yakından bakmadıktan sonra dişlerini görmek zor.Yani dişleri var seninkilerinde, merak etme. Balıklar da sağlıklı görünüyorlar, maşallah. Tankın ortasına dikilen bitkiyi kayalara misina yardımıyla tuttur, yoksa kısa sürede çürür.
Murat BAKİ

'' Korkma; hiç birşey alıkoymasın hayattan ve gülümsemekten seni... Korkma; hayatım karışır, alt üst olur diye, nerden biliyorsun hayatın altının üstünden güzel olmayacağını.''

Çevrimdışı sckn_szgn

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 27.11.2010 14:12   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

Benim balıklarımında dişleri gözükmüyordu hala gozukmuyor.
ama fotoğrafı gördüğün üzere dişlerinin olduğunu öğrendim.

Arkadaş haklı ısırılınca anlaşıldığı konusunda :grin:

Resim
Seckin SEZGİN
İzmir
28

Çevrimdışı İHTİYAR PİRANHACI

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 27.11.2010 15:36   İleti başlığı: Re: Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.   

Dişler zaman içerisinde gelişeceklerdir. Bu gelişim sırasında çekip koparabilecekleri et türlerinen verirsen dişler dışarıdanda gözükecektir.
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar)
An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old)
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz
 2 sayfadan 1. sayfa [ 19 ileti ]
[Sayfaya git]   1, 2  Sonraki

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz