Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Sumplu Tankta Sıkıntı
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Biraz önce arkadaşımla sohbet ediyordum. Bana akvaryumun üstünde beyaz bir tabaka oluştuğunu ve o tabakanın dağılarak akvaryumun her yanına bulaştığını söyledi. Bir de köpük varmış akvaryumda. Sumplu akvaryum suyu koymuş ve 10 gündür boş bir vaziyette duruyormuş akvaryum. Neden oluşur böyle bir sıkıntı acaba ?
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 20.12.2010 19:13 İleti: 76 Yaş: 47 Konum: İstanbul |
|
|
Serkan,endişe edilecek bişey yok.Kum ya da kayadan kaynaklanan pislikler akvaryum üstünde tabaka yapabiliyor.Büyük ihtimalle kum ya da diğer malzemeler iyi yıkamamıştır.Köpükleri kepçeyle toplayabildiği kadar çıkarsın.Kalanıda fazla dert etmesin tabaka birkaç gün sonra kaybolup gider.
|
|
| Arda Eren | |
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 24.03.2009 17:10 İleti: 925 Yaş: 48 Konum: Ankara |
|
|
Sumplu akvaryum suyundan kastın ney anlamadım ama su üzerinde olusan köpük iyi filtrelenmemiş sularda olur.Benim yavru tanklarında sürekli olan bi durum.Ama yaşamalarına sıkıntı yaratacak bir unsur değil.
|
|
|
il:Ankara ad:yener alkay yaş:33 Nattereri:Sınırsız Rhombeus :1 Cariba:6 piraya:1 Branditi:1 jasmin_sevgisi@windowslive.com |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Sumplu akvaryum ( virgül koymayı unutmuşum ) suyu koyunca 10 gün sonra köpük ve beyaz tabaka oluşmuş cümlenin doğrusu
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Yok Serkan abi zaten kendinde diyon 10 gunluk tank bu daha dongu tam oturmamis demekki az biraz daha zaman olsun bakteriler bi cogalsin tank adam gibi bi calissin tamamdir.
|
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz