Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Keratalardan Yeni Resimler
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Maşallah valla diyecek söz yok Okan Abi.Ortadaki kütükte çok hoşuma gitti konumuda iyi etrafında voltalar atarlarken izlemesi çok keyifli oluyordur eminim.
![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
![]() |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
metemete yazdı:
Balıklarınız çok güzel Maşallah
çok özenli beslendikleri belli Okan bey sizin balıklar 1 yaşındamı? inşallah yavruda alırsınız, natt larda belli bir üreme dönemi var mı ve ne zaman yavru alınabilir (yani kaç yaşından sonra) bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.......... Murat Tepebaş İstanbul 100x50x70 natt 17 adet Teşekkürler Murat.Balıklar 14-15 aylık.Natlardan ortalama 1,5-2 yaşından sonra yavru alınabilir.Aslında 1 yaşında da yavru alınabilir ama bu bir istisnadır. 2 gün önce birtanesini kütüğün etrafında dolaşıp kuma üflerken yakaladım ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
metemete yazdı:
Balıklarınız çok güzel Maşallah
çok özenli beslendikleri belli Okan bey sizin balıklar 1 yaşındamı? inşallah yavruda alırsınız, natt larda belli bir üreme dönemi var mı ve ne zaman yavru alınabilir (yani kaç yaşından sonra) bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.......... Murat Tepebaş İstanbul 100x50x70 natt 17 adet Teşekkürler Murat.Balıklar 14-15 aylık.Natlardan ortalama 1,5-2 yaşından sonra yavru alınabilir.Aslında 1 yaşında da yavru alınabilir ama bu bir istisnadır. 2 gün önce birtanesini kütüğün etrafında dolaşıp kuma üflerken yakaladım ![]() Okannnn Benim akvaryumda balıklar sadece bir tarafda duruyolardı. Girişin hemen önünden akvaryumun yan tarafı gözüktüğü için ben orayı folyo ile kapattım. Daha doğrusu iki yanını folyo ile kapattım. İlk başta stres oldular ama şimdi akvaryumun tamamını kullanıyolar |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
maşallah
![]() |
|
|
BURAK ÖZ İSTANBUL/kartal yaş:27 120X60X70 18 adet natteri |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
serkan akkaş yazdı:
Okannnn
Benim akvaryumda balıklar sadece bir tarafda duruyolardı. Girişin hemen önünden akvaryumun yan tarafı gözüktüğü için ben orayı folyo ile kapattım. Daha doğrusu iki yanını folyo ile kapattım. İlk başta stres oldular ama şimdi akvaryumun tamamını kullanıyolar Serkan tank çok kalabalık ya değilse birşeyler olur ama şuan başka bir tank kurma imkanım yok.Kendi hallerine bıraktım.Yan cama siyah parlak fonla kapatmıştım.Heralde o fon ayna vazifesi gördü bu sebeple o tarafa yanaşmıyorlardı.Dün akşam fonu çıkarıp eski haline getirdim. Tank antrede olduğu için sürekli önünden gelip geçiliyor.Yine de ümitsiz değilim belki keratalar bişeyler yaparlar |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
brkpiranha yazdı:
maşallah
![]() Teşekkürler Burak ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 16.02.2011 17:14 İleti: 280 Yaş: 49 |
|
|
Okan bence bu kadar uğraş veriyor ve özen gösteriyorsun, hedefin yavru almak olmalı, o da müthiş bir mutluluk ve haz verici bir olay diye düşünüyorum, imkanların varsa buna yoğunlaş bence yavruluktan büyütülen balıklardan yavru almak da çok daha mutluluk verir.....ekipman, özen, çaba ve sabır la alırsın diye düşünüyorum, tatlı suların bu en yırtıcı balıklarını büyütmek ve yavru almak maharet isteyen bir iş tabii...
Murat Tepebaş İstanbul 17 natt |
|
|
Murat Tepebaş İstanbul Mali Müşavir Serrasalmus Diamond Rhombeus, Serrasalmus Spilopleura |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
metemete yazdı:
Okan bence bu kadar uğraş veriyor ve özen gösteriyorsun, hedefin yavru almak olmalı, o da müthiş bir mutluluk ve haz verici bir olay diye düşünüyorum, imkanların varsa buna yoğunlaş bence yavruluktan büyütülen balıklardan yavru almak da çok daha mutluluk verir.....ekipman, özen, çaba ve sabır la alırsın diye düşünüyorum, tatlı suların bu en yırtıcı balıklarını büyütmek ve yavru almak maharet isteyen bir iş tabii...
Murat Tepebaş İstanbul 17 natt Murat birkaç çift ayırmam için yeni bir tank gerekecek ve şuan evdekileri yeni tank için ikna etmem zor. Ama kendiliklerinden ürerlerse, yavrular için tank kurmam daha kolay olur. Bir de şu sorun var. Diyelim ki yavrular oldu, bunları Kayseri'de nasıl elden çıkaracağım. Diğer üreticiler gibi il dışına gönderme şansım yok, otogar uzak ve arabam da yok.Sadece bu hazzı yaşamak için enazından bir sefer yavrularını görmek isterim tabi ama ilerisi için süreklilik arzetmesini istemem. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 18.03.2011 04:45 İleti: 560 Yaş: 50 Konum: Eryaman - Ankara (izmir'li) |
|
|
Maşaallah Okan, harika olmuşlar harika, ışıl ışıl yanıyorlar, darısı başıma. İstediğin kadar diren, bence tankı büyütmek zorunda kalacaksın
|
|
|
1975 İZMİR Eryaman / Ankara 150 x 60 x 60 High Tech Neon Tetra, Kirmizi Burun, Rasbora, Kiraz Karidesi 100 x 40 x 50 Melek, Discus |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
lionhope yazdı:
Maşaallah Okan, harika olmuşlar harika, ışıl ışıl yanıyorlar, darısı başıma. İstediğin kadar diren, bence tankı büyütmek zorunda kalacaksın
Teşekkürler Umut. İmkanım olsa tankı büyütmek konusunda tereddüt etmem ama şuan malesef şartlar müsait değil. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

çok özenli beslendikleri belli