Sistem saati: 23.12.2025 23:45
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Lütfen Yardım Edin
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
ben akvaryumu bitkilendirmek istiyorum balılar 7-8 aylı civarındalar bitki uygun olurmu uygun olursa hangi kumları akvaryuma koymak gerek lav kırığı ve neyi karıştıracaktık bite bana hangi bitkiler uygun olur bide bitkiler kaç hafta sonra büyür
|
|
| Batuhan Soygün | |
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Bu boylarda balıklar her yemlemede veya normal zamandaki tişip kakışmalarında bitkileri yerindne sökerler.
Bence çok masraf yapıp profesyonel girmeye çalışma bitki olayına eski usullerle 5 cm civarı tabanda kum olsun birde glorüx florasanın olsun fünde 12 14 saat aydınlatıp bitki olarakta soğanlı soğansız sazlardan yada anubias dikebilirsin . Daha profesyonel bir giriş yapacaksan arkadaşlar yardımcı olacaktır. |
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 11.03.2010 19:15 İleti: 441 Yaş: 38 Konum: İstanbul |
|
|
Bazı bitkiler vardır kolay büyür bazıları vardır bir takım ekipmanlarla ve zeminle gubrelemeyle büyür. Ama zamanla bu bitkileri piranhalar yerinden sökecek
Zemine hagen kum bitki olarak saz,gül,zeytin, anubias tarzı tilki kuyrugu gibi bitkiler sizin icin uygun olabilir sıvı gubre takviyesiyle de güçlendirebilirsin. Işıklandırma Gün ısıgı + grolux yeterli olabilir. |
|
![]() Cihan Saka İstanbul /Fatih |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Yorumlar için teşekkürler
|
|