Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri

Yetkili: Moderatör

Konuya cevap yaz
 4 sayfadan 2. sayfa [ 49 ileti ]
[Sayfaya git]   Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj

Çevrimdışı Kings of the Amazon

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 30.11.2011 08:52   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

Alıntı ile cevapla İletiyi rapor et 

mehmetsovuk yazdı:
Valla tank ortamini ben de cok begendim, elinize saglik cok guzel olmus. Ugur yazdiktan sonra benim de dikkatimi cekti baliklar. Resim ekleyene kadar en azindan baliklarin kuyruklarinda falan isirik varmi ve bayram abinin de yazdigi gibi alt ceneleri de biraz ondemi onu yazarsaniz belki kafamizda bi sekillenme olur.

Teşekkürler Mehmet.
Cam cama iki akvaryum görüntüsünü tek bir yerde yakaladığımı düşünüyorum. Balıklar içinde oldukça ilginç oluyor, her iki ortamıda kullanıyorlar ve çok değişik görüntüler ortaya çıkıyor.
Hakan Erdem
Bornova \ İZMİR
Sayfa başı Profile bak Özel mesaj gönder 

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 30.11.2011 08:56   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

leggera yazdı:
Abi tank on numara olmuş ama balıklar pacu ya. En azından net görebildiklerimin hepsi pacu malesef. :?

Teşekkürler Fırat.
Dün iş yerinden izin aldım balıkları almak için,apar topar alıp akvaryuma koymuştum.Akşam daha dikkatli bakma imkanım oldu. Şu an iade problemini çözdüm, beklemeye devam. Kısmet bir sonrakine olacak inşallah.
Hakan Erdem
Bornova \ İZMİR

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 30.11.2011 09:02   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

benhur yazdı:
Kardeş geçmiş olsun.Hepimizin ilk seferde başına geldiği gibi seni de kandırmışlar (belki kendileri de bilmiyordur).

Ben kendimi kandırılmış olarak hissetmiyorum,sonuçta iade ediyorum. Bence onlar daha büyük zarar gördü, yaklaşık 500 ad getirmişlerdi. Şimdi iade almaya başlıyorlardır, farkına varmış olan müşterilerinden. Burada yurtdışından balık getiren bir iki firma var.
Hakan Erdem
Bornova \ İZMİR

Çevrimdışı UnnameD

Yasaklı Üye

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 30.11.2011 09:05   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

Gecmis olsun hakan abi banada ilk piranhamda pacu vermislerdi ama sanirim bu sizin ilk piranhaniz degil neyse sag saglim natt veya farki piranha turlerinize kavusma dilegi ile.
Resim
60*54*40Cherax quadricarinatus(Dişi/Erkek).
100*55*60Pygocentrus NattereriXXX.

Çevrimdışı TORK

Üretim Başarısı

Üretim Başarısı

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 30.11.2011 09:49   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

Hakan abi bende bir pacuzadeyim,aramıza hoşgeldin :mrgreen:

İşallah dedikleri gibi hatalarını telafi ederler,hayırlı hobiler.
.......................Uğur Erdil.....................
Resim

Çevrimdışı F.Basaran

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 30.11.2011 10:04   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

Abi geçmiş olsun gerçekten bir piranhacının istemeyeceği şeylerin başında gelen bir durum bu. Balıkları ithal edecek şirketten gelecek olan balıkların resimlerini istesen onlarda alacakları yerden bunları istese balıkları görerek almak gibi sağlıklı bir alışveriş yapılabilirmi acaba? Durum böyleyse gelecek olan balıklarında pacu olma ihtimalleri var çünkü.
Resim

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 30.11.2011 14:53   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

leggera yazdı:
Abi geçmiş olsun gerçekten bir piranhacının istemeyeceği şeylerin başında gelen bir durum bu. Balıkları ithal edecek şirketten gelecek olan balıkların resimlerini istesen onlarda alacakları yerden bunları istese balıkları görerek almak gibi sağlıklı bir alışveriş yapılabilirmi acaba? Durum böyleyse gelecek olan balıklarında pacu olma ihtimalleri var çünkü.

Sağolasın.Evet sana katılıyorum gerçekten ilginç bir durum.İşin en ilginç yanı, ben bu arkadaşlara mail olarak foto ve latince ismini gönderdim.Bu firma siparişleri veriyor, problem karşı tarafta istediğini gönderiyor, tabi gelen mal şansına ne çıkarsa.Ben alırken poşette fark edemedim, çift poşet yapmışlardı.Eve gelip akvaryuma koydum bir tuhaflık hissettim ve hemen aradım firmayı rahatsızlığımı ilettim.Fotolar sonrası sizlerinde yönlendirmesi sayesinde durum netleşti.Şu an iade için koşturuyorum.Bir dahaki sefer balıklar Singapur'dan gelecek umarım oradaki tedarikçiler Endonezyalılar gibi değildir. Bakalım,zaman herşeyin ilacı yakında belli olur.
Hakan Erdem
Bornova \ İZMİR

Çevrimdışı hades

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 30.11.2011 21:07   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

Abi tankı begendim güzel duruyor yanlız pacu olayına çok üzüldüm adamlarada sinirlendim işin aslı,gelen balıkların gelmeden önce bir kaçtanesinin fotograflarını çekmeni yüklemeni isterim ona göre yardımcı oluruz bizlerde,yeni gelicekleri merakla bekliyorum.
Emrah Kürekli

Çevrimdışı Ayberk Cem

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 30.11.2011 21:21   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

Abicim ben belli bir süre akvaryumcuda çalıştım singapurdan nat geldiğinde kısırlaştırıyorlar diye duydum dikkat etmelisin
Ayberk Cem

Çevrimdışı F.Basaran

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 30.11.2011 21:38   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

ayberkjr2 yazdı:
Abicim ben belli bir süre akvaryumcuda çalıştım singapurdan nat geldiğinde kısırlaştırıyorlar diye duydum dikkat etmelisin

Balık nasıl kısırlaştırılıyorki? :roll:
Resim

Çevrimdışı hades

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 01.12.2011 01:05   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

leggera yazdı:
ayberkjr2 yazdı:

Aha ilk defa duydum bunuda. :pimp:
Emrah Kürekli

Çevrimdışı Serkan AKKAŞ

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

İletiTarih: 01.12.2011 08:08   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

Akvaryum çok şık olmuş. Pacular için de diyecek bişey yok forumda % 70 insanın başına geldi. :onay:
0 532 574 36 60 - ANKARA
12 Adet Damızlık Nattereri
3 Adet F0 Nattereri
Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. :)

Çevrimdışı Ayberk Cem

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 01.12.2011 19:58   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

deniz1045 yazdı:
leggera yazdı:
ayberkjr2 yazdı:

Aha ilk defa duydum bunuda. :pimp:

Bilmiyorum abi ama öyle bişey duymuştum çalıştığım yerden nekadar doğru nekadar yanlış bilmem ama ben ordaki balıklara güvenmem
Ayberk Cem

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 01.12.2011 20:28   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

TORK yazdı:
Hakan abi bende bir pacuzadeyim,aramıza hoşgeldin :mrgreen:

İşallah dedikleri gibi hatalarını telafi ederler,hayırlı hobiler.

Pacuzade :) :) :)

Bana göre böyle bir durumda, piyasadaki müşterileri yanıltan satıcıları :giyotin: :twisted: :twisted: :twisted:
Hakan Erdem
Bornova \ İZMİR

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 01.12.2011 20:31   İleti başlığı: Re: Dekor Değişikliği ve Yeni Ev Sahipleri   

deniz1045 yazdı:
Abi tankı begendim güzel duruyor yanlız pacu olayına çok üzüldüm adamlarada sinirlendim işin aslı,gelen balıkların gelmeden önce bir kaçtanesinin fotograflarını çekmeni yüklemeni isterim ona göre yardımcı oluruz bizlerde,yeni gelicekleri merakla bekliyorum.

Teşekkür ederim Emrah.İnşallah bir dahaki sefer, balıkları almadan önce fotolarını gidip kendim çekeceğim.
Hakan Erdem
Bornova \ İZMİR
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz
 4 sayfadan 2. sayfa [ 49 ileti ]
[Sayfaya git]   Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz