Rhombeus&Kalamar

Yetkili: Moderatör

Konuya cevap yaz
 4 sayfadan 3. sayfa [ 51 ileti ]
[Sayfaya git]   Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj

Çevrimdışı Levent KÜÇÜK

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 02.12.2011 12:05   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

Alıntı ile cevapla İletiyi rapor et 

deniz1045 yazdı:
plant yazdı:
deniz1045 yazdı:
Mahşallah tanka hasta kalıyorum suyun temizligne olsun dekor olsun arka fon çok güzel durmuş abi derinlik katmış ne zamandır koyucaksın diye merak ediyordum.Canavarın bu tepkisi beni çok mutlu etti yesin tosunum. :mrgreen:

Emrah Abi'm Çok teşekkür ederim Fırat ve senin gibi işin ustaları beyendikçe mutlu oluyorum ama bu inek ne dekor bıraktı
Ne kablo hepsini ısırıyor mümkün olduğunca suya kablo deydirmiyorum bitkileri yiyor delik deşik etti yahu, acaba bünyesinde birşeylerin eksik ne dersin kuru yem hariç bir rhom a klasikleşmiş her çeşit yemi veriyorum zihnimi meşgul etmiyor da deyil bu durum acaba kuru yemin içerisinde bulunan sebzeli yeşillikli birşeylermi oluyor?

Zamanında keşke diyorum bende alsaydım şu partiden birtane. :mrgreen:
Abi öyleyse beyimize kütüklü dallı budaklı birşeyler yaptırmak gerekiyor içersindeki herşeyi ısırırlar abi bilirim rahatsız eden herşeye saldırıyorlar.Gece benim darknessın tankında tak tuk sesler geliyordu :grin: akıntı motorunu kafaya takmıştı ucuna hortum taktım bu sefer onu kemirmeye başlamıştı.Böyle rhom bulmak zor abim şanslısınız vallahi şundaki delikanlılaga bak. :tamam:
Abi beyaz et ve kırmızı et agırlıklı olsun yeterli bana kalırsa kırmızı eti daha yogun ver ki boylansın bu arada bir kapışma videosu çekte görelim abicim.Fırata da diyorum hala bulamadım diyor dişine göre rakip. :baliksaka:

Emrah Abi'm bitkileri söküp kütük şekli yapiyim kısmetse. Maşaya sünger sardım kızdırırken dişleri zarar görmesin diye bu sefer süngeri yemeye başladı atmıyor ağzından yutuyor köftehor dediğin gibi kırmızı et veriyorum zaten hiç istememezlik yapmadı homini gırtlak şuan büyüme safhasında heralde çok yiyor yerini iyice benimsedi evdeki misafirlere iş oluyor eşşoğlusu oturma odasında iki koltuğun arasında duruyor tank kotuğa kim oturursa sahilini hatrını soruyor misafirlerin :mrgreen:
Levent KÜÇÜK.yaş:46 İSTANBUL Küçükyalı
Serrasalmus Geryi
Sayfa başı Profile bak Özel mesaj gönder 

Çevrimdışı Levent KÜÇÜK

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 02.12.2011 14:30   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

Lucifer ile kapışıcak bir baba yiğit yok be abim balık cam sileceğini eleğe çevirmiş :)
Serrasalmus Geryi

Çevrimdışı F.Basaran

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 03.12.2011 20:07   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

plant yazdı:
Lucifer ile kapışıcak bir baba yiğit yok be abim balık cam sileceğini eleğe çevirmiş :)

Abi şuanda Luci için yetiştirdiğim bir adet midas bir adette oscar var aynı tankta duruyorlar ve arada birbirleriyle dalaşıyorlar birinin adı spartacus birinin adı crixus. :grin: Şuanda boyları 12-15cm arası büyüdüklerinde Lucifer ın karşısına çıkcaklar bakalım. :dans:
Resim

Çevrimdışı Levent KÜÇÜK

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 03.12.2011 22:53   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

leggera yazdı:
plant yazdı:

Abi şuanda Luci için yetiştirdiğim bir adet midas bir adette oscar var aynı tankta duruyorlar ve arada birbirleriyle dalaşıyorlar birinin adı spartacus birinin adı crixus. :grin: Şuanda boyları 12-15cm arası büyüdüklerinde Lucifer ın karşısına çıkcaklar bakalım. :dans:

Crixus bürütüs spartaküs spartak moskovayı çıkarsan hava gazı lucifer hepsini Medine dilencisine çevirmesse bende birşey bilmiyorum :grin:
Serrasalmus Geryi

Çevrimdışı hades

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 04.12.2011 00:26   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

Abi beyaz et ve kırmızı et agırlıklı olsun yeterli bana kalırsa kırmızı eti daha yogun ver ki boylansın bu arada bir kapışma videosu çekte görelim abicim.Fırata da diyorum hala bulamadım diyor dişine göre rakip. :baliksaka:[/quote]
Emrah Abi'm bitkileri söküp kütük şekli yapiyim kısmetse. Maşaya sünger sardım kızdırırken dişleri zarar görmesin diye bu sefer süngeri yemeye başladı atmıyor ağzından yutuyor köftehor dediğin gibi kırmızı et veriyorum zaten hiç istememezlik yapmadı homini gırtlak şuan büyüme safhasında heralde çok yiyor yerini iyice benimsedi evdeki misafirlere iş oluyor eşşoğlusu oturma odasında iki koltuğun arasında duruyor tank kotuğa kim oturursa sahilini hatrını soruyor misafirlerin :mrgreen:[/quote]

Yani abi sana önerim eger öyle bir sorun varsa mosla kütükleri çok güzel degerlendirirsin,hatta sadece mosslarla bir dekor oluşturabilirsin biraz hayal edelim abi bence bunu sert yapraklı bitkiler kullanmanı öneririm süngeri yedigine göre abi bu harbi cigersiz birşey olucak demedi deme ömer abinin getirdikleri sahiden çok saglam çıktı kıymetini bil abim. :canadian:
Tabi akvaryumda tıpkı bir köpek varmış gibi oluyor serrada bu çok özel birşey 20 cm'e kadar hızlı büyürler sonrasında ise gıdım gıdım ilerlerler abicim. )))III :twisted:
Emrah Kürekli

Çevrimdışı Levent KÜÇÜK

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 04.12.2011 02:26   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

deniz1045 yazdı:
Abi beyaz et ve kırmızı et agırlıklı olsun yeterli bana kalırsa kırmızı eti daha yogun ver ki boylansın bu arada bir kapışma videosu çekte görelim abicim.Fırata da diyorum hala bulamadım diyor dişine göre rakip. :baliksaka:

Emrah Abi'm bitkileri söküp kütük şekli yapiyim kısmetse. Maşaya sünger sardım kızdırırken dişleri zarar görmesin diye bu sefer süngeri yemeye başladı atmıyor ağzından yutuyor köftehor dediğin gibi kırmızı et veriyorum zaten hiç istememezlik yapmadı homini gırtlak şuan büyüme safhasında heralde çok yiyor yerini iyice benimsedi evdeki misafirlere iş oluyor eşşoğlusu oturma odasında iki koltuğun arasında duruyor tank kotuğa kim oturursa sahilini hatrını soruyor misafirlerin :mrgreen:[/quote]

Yani abi sana önerim eger öyle bir sorun varsa mosla kütükleri çok güzel degerlendirirsin,hatta sadece mosslarla bir dekor oluşturabilirsin biraz hayal edelim abi bence bunu sert yapraklı bitkiler kullanmanı öneririm süngeri yedigine göre abi bu harbi cigersiz birşey olucak demedi deme ömer abinin getirdikleri sahiden çok saglam çıktı kıymetini bil abim. :canadian:
Tabi akvaryumda tıpkı bir köpek varmış gibi oluyor serrada bu çok özel birşey 20 cm'e kadar hızlı büyürler sonrasında ise gıdım gıdım ilerlerler abicim. )))III :twisted:[/quote]
Emrahcığım sana yeminle süngerin üçte ikisini yedi yuttu hayvan zarar görücek diye musallat olmuyorum kütük dekoru için bu gün bir kaç girişimde bulundum ama dekorla ilgilenmekten çok elimi kaptırmamak için uğraştım eşim ben böyle birşey görmedim ne kadar serseri birşey bu demekten kendini alamadı bırak ne hali varsa görsün diyor :mrgreen: şu an uykuda kafası yerde kuyruğu havada yarınki haylazlıklarını düşleyerek kendini şarza bağlamış uyuyor yarın iri bir karides ile kahvaltısını yaptırıcam zira Rhombeus a karşı içimde büyük bir saygı oluştu elimi tanka sokup onun sınırları içine girdiğimde kendine ait bölgelerde bana yapmayı istediğim şeyleri yaptırmıyor şiddetle tepki verip beni oradan uzaklaştırıyor :ter:
Serrasalmus Geryi

Çevrimdışı Kings of the Amazon

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 04.12.2011 03:35   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

Maşallah, tepkileri çok güzel. :nazar: :nazar: :nazar:
Hakan Erdem
Bornova \ İZMİR

Çevrimdışı Levent KÜÇÜK

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 04.12.2011 17:24   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

Kings of the Amazon yazdı:
Maşallah, tepkileri çok güzel. :nazar: :nazar: :nazar:

Eyvallah sağol Hakan abim :)
Serrasalmus Geryi

Çevrimdışı Levent KÜÇÜK

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 11.04.2012 11:35   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

Yusuf kardeşim üç, dört ay önceki görüntüsü benim tiki nin görüntü biraz bulanık ama idare eder :onay:
Serrasalmus Geryi

Çevrimdışı PoisoN

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 11.04.2012 11:44   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

Levent agbı bende yeni izledim videoyu çıldırtmışsın valla hayvanı iyi o sinirle elini filan kapmamış, :mrgreen: Maşşalah. :nazar:
Resim
AnıL YüceL
Pygocentrus Piraya

Çevrimdışı aykut_oruc

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 11.04.2012 11:48   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

Levent abi ben deşimdi izledim, maşallah senin ki anmada göbekliymiş o zamanlar.. :)
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU----------

Çevrimdışı HergeLe

Üretim Başarısı

Üretim Başarısı

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 11.04.2012 11:50   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

plant yazdı:
Yusuf kardeşim üç, dört ay önceki görüntüsü benim tiki nin görüntü biraz bulanık ama idare eder :onay:

Levent abi Süper mis ya masallah rengi felan tank ortami suyun berrakligi muhtesem... kiskanmadim baligini desem yalan olur :nazar: :nazar:
Elden yemlemeyi nasil basardin ? ac mi biraktin baligi bir müddet?

>>> Rocky The RHOMBEUS <<<
||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER |||

#ProudRhombeusKingRocky

Çevrimdışı Levent KÜÇÜK

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 11.04.2012 12:14   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

poison44 yazdı:
Levent agbı bende yeni izledim videoyu çıldırtmışsın valla hayvanı iyi o sinirle elini filan kapmamış, :mrgreen: Maşşalah. :nazar:

Anılım valla hep sinirli bizim tiki ne olucak halimiz bilmiyorum :grin:
Serrasalmus Geryi

Çevrimdışı Levent KÜÇÜK

TPF Tecrübeli Üyesi

TPF Tecrübeli Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 11.04.2012 12:17   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

aykut_oruc yazdı:
Levent abi ben deşimdi izledim, maşallah senin ki anmada göbekliymiş o zamanlar.. :)

Teşekkür ederim Aykutcum bizimkinin göbeyine rakı sofrası kursan yeridir :grin:
Serrasalmus Geryi

Çevrimdışı Dr.CaPa BuRRo

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 11.04.2012 12:19   İleti başlığı: Re: Rhombeus&Kalamar   

Abi bende kaçırmışım bu videoyu,maşallahı var kapkaççı olucak yakında bu. :grin:
SERKAN ORBAY AKBAYIR

Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY)
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz
 4 sayfadan 3. sayfa [ 51 ileti ]
[Sayfaya git]   Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz