Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Dark Side of the Rhombeus
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Serdar abiye gitmek isteyipte gidemeyen ne kadar forum üyemiz varmış...
Bu arada sabahta beri "Gotan Project" dinliyorum gerçekten etkileyici bir parça. |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.12.2009 21:40 İleti: 1551 Yaş: 51 Konum: istanbul |
|
|
TnReFe yazdı:
Serdar abiye gitmek isteyipte gidemeyen ne kadar forum üyemiz varmış...
Bu arada sabahta beri "Gotan Project" dinliyorum gerçekten etkileyici bir parça. Taner inşallah bir gün ziyaret etmek nasip olur açıkçası ben Serdar abideki o muhteşem kolleksiyonu yakından dünya gözü ile görüp görüntüye almak isterdim şahsen benim ancak rüyamda görebileceğim kolleksiyon zira o geryi ve manueli leri para ile bulamazsın başka birşey abi gönul işi,bu arada Gotan Project Queremos paz el vivo'yu tavsiye ederim deli birşey |
|
|
Levent KÜÇÜK.yaş:46 İSTANBUL Küçükyalı Serrasalmus Geryi |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 26.01.2008 17:56 İleti: 565 Yaş: 67 Konum: İstanbul |
|
|
Leventcim öncelikle nazik sözlerin ve iltifatların için sağol, ben nacizane sanatçı olduğumdan (opera-Bale)olayın estetik ve sanatsal boyutundan bakıyorum , benim balıklarımın hepsi hakikaten güzel balıklardır,form olarak,ve gerçekten çok seviyorum hepsini,ama hepsine hakkı olan tankı veremediğimden üzgünüm keşke imkanlar farklı olsaydı ,ama yinede iyi bakıyorum keratalara.Her zaman beklerim arkadaşlarımı doğru bu iş gönül işi ,parayla pulla değil çok sevmek lazım.Müzik uğraşıların süper,bende QUEEN ,BEATLESS,hastasıyım dinleyip feyz alıyoruz işte yaşamdan.
|
|
|
Serdar KALMAZ İstanbul / 50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.12.2009 21:40 İleti: 1551 Yaş: 51 Konum: istanbul |
|
|
operaserdar yazdı:
Leventcim öncelikle nazik sözlerin ve iltifatların için sağol, ben nacizane sanatçı olduğumdan (opera-Bale)olayın estetik ve sanatsal boyutundan bakıyorum , benim balıklarımın hepsi hakikaten güzel balıklardır,form olarak,ve gerçekten çok seviyorum hepsini,ama hepsine hakkı olan tankı veremediğimden üzgünüm keşke imkanlar farklı olsaydı ,ama yinede iyi bakıyorum keratalara.Her zaman beklerim arkadaşlarımı doğru bu iş gönül işi ,parayla pulla değil çok sevmek lazım.Müzik uğraşıların süper,bende QUEEN ,BEATLESS,hastasıyım dinleyip feyz alıyoruz işte yaşamdan.
Evet Serdar abi hobiyi severek yaptığında çok güzel şeyler çıkıyor ortaya kolleksiyonundaki serraların formları çok çok iyi hepsine birer birer kocaman bir maşallah ayrıca müzik zevki bakımından aynı kafadan birileri ile kısa bir zaman süreci içerisinde aynı telden senkronize olmak bile benim için mutluluk verici saygılar |
|
|
Levent KÜÇÜK.yaş:46 İSTANBUL Küçükyalı Serrasalmus Geryi |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz