Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yardım Utku Abiye Yakın Olan Var Mı?
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Arkadaşlar ve abiler belki yanlış yere açtım konuyu bilmediğinden kusura bakmayın özür dilerim. Ama sıkıntım şu ki, utku abiye yakın olan varmı ya, ya da ondan balıkları alıp otogarda gönderebilecek kişi :( İstanbulda tanıdığım dahi yok yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Şimdiden teşekkürler
|
|
| Can Ulaş | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Can Utku ile aram yakın olsa bırakırdım. Fakat çok yakın diğiliz. Fakat acele etmezsen yolum o tarafa düştüğünde gonderirim. Ama ne zaman o taraflara giderim belli diğil.
|
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
Can Utku ile aram yakın olsa bırakırdım. Fakat çok yakın diğiliz. Fakat acele etmezsen yolum o tarafa düştüğünde gonderirim. Ama ne zaman o taraflara giderim belli diğil.
Eywallah abi düşünmen yeterli bir yardım sever çıkaydı iyiydi ama beklicez! :( |
|
| Can Ulaş | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 24.07.2012 23:03 İleti: 67 Yaş: 51 Konum: İstanbul |
|
|
Ustam Utku'ya söyle otobüsle gönderim yapıyor,olmazsa Adanadan al.
|
|
| 130*60*65 --21 adet süperred kırması | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
balıklar pisi pisine gitti! konu kilitlenip yahut silinebilir!
|
|
| Can Ulaş | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Uyuz oldugum konu şu.Utku abimiz güzel bir davranışta bulunarak balıkları hediye edip otogara gidecek olan arkadaşa nereye vermesi gerektiğini söylemiş,ancak otogara giden arkadaş,"Balıkları almadılar"diyip geri dönmüş ya nasıl almıyorlar daha önce ben Utku abinin dediklerini otogara giderek tek tek yaptım "oo Utku abi gönderdiyse seve seve yollarız"demişlerdi şimdi nasıl almıyorlar
ayriyetten Muharrem abiyede aynı şekilde Otobüsle gönderdim.Oda brandtii yi bana otobüsle göndermişti.Bu arkadaş işi ya bilmiyor yada balıklarda gözü vardı. |
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
bilmiyorum kardeşim ya! moralim falan gitti o kesin!
|
|
| Can Ulaş | |
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

ayriyetten Muharrem abiyede aynı şekilde Otobüsle gönderdim.Oda brandtii yi bana otobüsle göndermişti.Bu arkadaş işi ya bilmiyor yada balıklarda gözü vardı.