Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Merhabalar
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
o-Mehmet-o yazdı:
:hg:
~35~ Hoşbulduk dostum. ![]() |
|
|
Görkem YAVAŞ Bornova / İZMİR Tank: 100*50*60 Tank: 80*30*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
poison44 yazdı:
poison44 yazdı:
:atesdev:
![]() Yanlış olmuş Görken kusura bakma. ![]() Sorun değil hoşbuldum herkese tekrardan teşekkür ederim. ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
Görkem tekrardan aramıza hoşgeldin. Sert tepki derken ne demek istediğini anlayamadim. Eğer forum kuralları ile ilgili yazıdan bahsediyorsan bunu bütün yeni üye olan arkadaşlara yazıyoruz. Mesela ilanı yanlış açmışsın, bunun için elimizde hazır olan bir yazı var herkese olduğu gibi sana da aynısını yazıyoruz. Bunda alınacak bişey olduğunu sanmıyorum.
Doğrudur yanlış birşey yapabilirim farkındayımda hazır yazı olmasını genel anlamda söyledim açıklayıcı mesaj olmasının yanı sıra fazla ciddi itaatkar geldi hatamı görmemin yanı sıra nereye geldim acaba ben dedim. Israrla tembih eder gibi nokta virgül yazım kurallarına göre mecbur yazı yazılması dikkat edilmesi kural tabi olucaktırda, kimseden dört dörtlük okuma yazması 10 parmak klavye kullanmasını çeşitli sebebleri göz ardı ederek ZORUNLU kılınması gibi konular dikkatimi çekti kural düzen ciddiyet elbet olucaktır ama böyle bir başlangıç ile sizlere ne denle cana yakın olucagımı ve burdaki ortamı kestiremiyor insan. Bilmem kendimi anlatabildimmi. Teşekkürler yinede. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
![]() |
|
| ]Murat Köstek_İzmir KsK.1988.serrasalmus elongatus BLACK Mask(_*KERPETEN*_) | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
![]() |
|
|
İbrahim Hakkı Bilgin - İstanbul AB rh + 120x60x60 - 18x 13-14 cm Natteri.. 100x50x40 - Bitki & Karides |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
wersoulza yazdı:
Mehmet SOVUK yazdı:
Görkem tekrardan aramıza hoşgeldin. Sert tepki derken ne demek istediğini anlayamadim. Eğer forum kuralları ile ilgili yazıdan bahsediyorsan bunu bütün yeni üye olan arkadaşlara yazıyoruz. Mesela ilanı yanlış açmışsın, bunun için elimizde hazır olan bir yazı var herkese olduğu gibi sana da aynısını yazıyoruz. Bunda alınacak bişey olduğunu sanmıyorum.
Doğrudur yanlış birşey yapabilirim farkındayımda hazır yazı olmasını genel anlamda söyledim açıklayıcı mesaj olmasının yanı sıra fazla ciddi itaatkar geldi hatamı görmemin yanı sıra nereye geldim acaba ben dedim. Israrla tembih eder gibi nokta virgül yazım kurallarına göre mecbur yazı yazılması dikkat edilmesi kural tabi olucaktırda, kimseden dört dörtlük okuma yazması 10 parmak klavye kullanmasını çeşitli sebebleri göz ardı ederek ZORUNLU kılınması gibi konular dikkatimi çekti kural düzen ciddiyet elbet olucaktır ama böyle bir başlangıç ile sizlere ne denle cana yakın olucagımı ve burdaki ortamı kestiremiyor insan. Bilmem kendimi anlatabildimmi. Teşekkürler yinede. Görkem kardeşim forumumuza hoş geldin. Zamanla göreceksin ki bu forum diğer forumlara benzemez, burada herkes abi-kardeş ilişkisi içerisindedir. Benim başka forumlarda da bir kaç üyeliğim var tabi hepimizin de vardır, bu forumdaki muhabbet ve hoşgörüyü diğer forumlarda görmedim. Oralarda milletin birbiriyle olan diyaloklarının hepsi "Bey" li. Biz abi ya da kardeş deriz ![]() |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
serkan akkaş yazdı:
wersoulza yazdı:
Mehmet SOVUK yazdı:
Doğrudur yanlış birşey yapabilirim farkındayımda hazır yazı olmasını genel anlamda söyledim açıklayıcı mesaj olmasının yanı sıra fazla ciddi itaatkar geldi hatamı görmemin yanı sıra nereye geldim acaba ben dedim. Israrla tembih eder gibi nokta virgül yazım kurallarına göre mecbur yazı yazılması dikkat edilmesi kural tabi olucaktırda, kimseden dört dörtlük okuma yazması 10 parmak klavye kullanmasını çeşitli sebebleri göz ardı ederek ZORUNLU kılınması gibi konular dikkatimi çekti kural düzen ciddiyet elbet olucaktır ama böyle bir başlangıç ile sizlere ne denle cana yakın olucagımı ve burdaki ortamı kestiremiyor insan. Bilmem kendimi anlatabildimmi. Teşekkürler yinede. Görkem kardeşim forumumuza hoş geldin. Zamanla göreceksin ki bu forum diğer forumlara benzemez, burada herkes abi-kardeş ilişkisi içerisindedir. Benim başka forumlarda da bir kaç üyeliğim var tabi hepimizin de vardır, bu forumdaki muhabbet ve hoşgörüyü diğer forumlarda görmedim. Oralarda milletin birbiriyle olan diyaloklarının hepsi "Bey" li. Biz abi ya da kardeş deriz ![]() Tabiki olağan şeyler bunlar saolun. Bu platformu sizleri önemsemesem sizlerle konuşup anlaşmak paylaşmak tercihinde bulunmazdım zaman bizimdir acelemiz yok |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 14.11.2012 18:13 İleti: 26 Yaş: 39 Konum: Bahçeşehir / İst. |
|
|
wersoulza yazdı:
Mehmet SOVUK yazdı:
Doğrudur yanlış birşey yapabilirim farkındayımda hazır yazı olmasını genel anlamda söyledim açıklayıcı mesaj olmasının yanı sıra fazla ciddi itaatkar geldi hatamı görmemin yanı sıra nereye geldim acaba ben dedim. Israrla tembih eder gibi nokta virgül yazım kurallarına göre mecbur yazı yazılması dikkat edilmesi kural tabi olucaktırda, kimseden dört dörtlük okuma yazması 10 parmak klavye kullanmasını çeşitli sebebleri göz ardı ederek ZORUNLU kılınması gibi konular dikkatimi çekti kural düzen ciddiyet elbet olucaktır ama böyle bir başlangıç ile sizlere ne denle cana yakın olucagımı ve burdaki ortamı kestiremiyor insan. Bilmem kendimi anlatabildimmi. Teşekkürler yinede. eyvallah biladerim.Sen gayet güzel anlattın sıkıntını.Ama sana bi hemşerin olarak şunu diyebilirim.Bu forumda güzel bi ortam seni bekliyor |
|
|
FIRAT POLAT Bornova / İZMİR 22 Ad. red beLLy piRaNha. . . 120`50`70` https://www.facebook.com/egebeyi35 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 09.07.2009 12:31 İleti: 1447 Yaş: 49 Konum: ADANA |
|
|
Görkem aramıza hoşgeldin,zamanla forumun ne kadar güzel olduğunu göreceksin.
![]() |
|
|
[url=http://IMG-20151007-WA0005.jpg ]IMG-20151007-WA0005.jpg [/url] ERKAN TAŞKIN - ADANA YAŞ 39 0.532 402 01 77 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
İnşallah diyelim, zaman sabırsızlığımı arttırıyor.
![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
erkan1727 yazdı:
Görkem aramıza hoşgeldin,zamanla forumun ne kadar güzel olduğunu göreceksin.
![]() Teşekkürler hayırlısı |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
![]() |
|
|
Tanganika Akvaryum Beylikdüzü/İSTANBUL 0212 854 18 68 0532 510 46 23 Cafer AKERTEK Makina Mühendisi |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz