Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Hobi ve Diğer Uğraşılar Bölümü
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Yasaklı Üye
Kayıt: 03.10.2011 00:20 İleti: 487 Yaş: 33 Konum: Istanbul/Kadikoy |
|
|
egemensener yazdı:
Herkez yazmış bende yazıyim
Şuana kadar bende;3 köpek sınırsız civciv 6-7 tane tavuk\horoz 3 tane tavşan hamster gonzales canlı doğuran japon ciklet kedi kaplumbağa 2 tane kanarya dişi\erkek diler çiftleşmişlerdi muhabbet kuşu papağan Şuanda ise; 2 kaplumbağa,1 köpek,pirana,kılıçkuyruk...:( Egemen amma cok hayvan beslemissin massallah senin oradda hayvanat bahcesi falan vardi heralde ![]() |
|
![]() 60*54*40Cherax quadricarinatus(Dişi/Erkek). 100*55*60Pygocentrus NattereriXXX. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 29.10.2011 22:24 İleti: 303 Yaş: 28 Konum: Samsun\İlkadım |
|
|
UnnameD yazdı:
egemensener yazdı:
Herkez yazmış bende yazıyim
Şuana kadar bende;3 köpek sınırsız civciv 6-7 tane tavuk\horoz 3 tane tavşan hamster gonzales canlı doğuran japon ciklet kedi kaplumbağa 2 tane kanarya dişi\erkek diler çiftleşmişlerdi muhabbet kuşu papağan Şuanda ise; 2 kaplumbağa,1 köpek,pirana,kılıçkuyruk...:( Egemen amma cok hayvan beslemissin massallah senin oradda hayvanat bahcesi falan vardi heralde ![]() Eve gelenler şok oluyodu çoğu öldü bazılarını verdik şimdi gene istiyorumda köpek var kaplumbağa var neyine yetmiyorlar diyo |
|
| Egemen Şener | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.02.2010 22:57 İleti: 1609 Yaş: 31 Konum: İstanbul TATTOO ARTİST |
|
|
U.Dalkılıç yazdı:
ayberkjr2 yazdı:
Başlık eski ama bende paylaşmak istedim.
Güvercin, kanarya, Balık, Köpek besliyorum günümün çoğunluğunu kickboks yaparak geçiriyorum Türkiye 2. oldum.Katogorinde zaten 2 kişi vardı çakal. Takılıyorum... Ayberk sağlam sporcudur Benim memati olcak böyle giderse. Bende bir tarantula aldım havalar soğudu canlı yem bulamıyorum sıkmaya başladı. Teşekkür ederim Utku abim sağol |
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
UnnameD yazdı:
utku abi disarisi canli yem dolu ya
Yokbe havalar soğudu çok sık araziye gitsemde böcek kalmadı . Ayberk senin böbreği sattık ya tarantulaya falan veremeyiz. |
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 12.08.2012 03:46 İleti: 62 Yaş: 33 Konum: İstanbul |
|
|
Eski fotoğraf makinesi koleksiyonum var leicadan tutun zenit eski kurmalı kameralara kadar hepsi var ayrıca plak değerli taş ve eski radyo koleksiyonlarında var okuduğum bölümden dolayı dvd koleksiyomda var
|
|
|
Utku abiden gelen 6 damızlık 1 super red 120 60 60 4 kedi balığı 1 astronot 1 greenterror 110 50 50 Yavuz Erpınar İstanbul Fatih |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Baston koleksiyonumdan bir seri. Büyük çoğunluğu Devrek bastonudur. Özellikle Devrek'e giderek aldım. Bunların içinde kartal başlılar, At başlılar var. Gövdeleri kobra desenlidir. Antepden alınanlarda mevcut bunlar sedef kakmalı bastonlar.
![]() ![]() Çakı koleksiyonumdan bir parça. Sürmene , Sivas, Tokat bağ çakıları var. Büyük bıçağı oğlum Muş'da askerken hatıra olarak hediye etti. Diğer isveç ordu çakısıda oğlumun Avda kullanmam için hediye ettiği çakıdır. ![]() İtalyan sustalısı. Pirinç mekanizmalıdır. Peder'den yadigar. Bildiğim kadarı ile en az 50 Yıllık. ![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Çok güzel parçalar var abi. Özellikle sustalıyı çok beğendim.
|
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
Çok güzel parçalar var abi. Özellikle sustalıyı çok beğendim.
Mehmet bu İtalyan orjinal Stilettosu. Yani Sustalı dediğimiz bıçağı icat edenlerin İtalyanların verdiği ilk isim Stiletto yani sustalı. Piyasada satılan dandiklerden değildir , orjinaldir ve taklidi çoktur . Orjinal Stilettoyu bulmak çok zordur birader ve bende olduğu gibi babadan, oğula geçmektedir. Taşınmasının yasak olduğunu biliyorum . zaten bende bu yönden problem yok çünkü evde koleksiyonun içinde. |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Abi çok kıymetli ve keyifli koleksiyonların var gerçekten. Hele ki bastonları çok beğendim.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Abi koleksiyonun çok güzel. stilettoya bayıldım muhteşem bir şey
![]() |
|
| Muharrem UĞUR | |
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 16.02.2011 17:14 İleti: 280 Yaş: 49 |
|
|
İsviçre ordu çakısı yokmu Bayram Abi, oda mutlaka olması gereken bir çakı, çok kalitelidirler....
|
|
|
Murat Tepebaş İstanbul Mali Müşavir Serrasalmus Diamond Rhombeus, Serrasalmus Spilopleura |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
yılmaz yazdı:
Bendede bitane vardı ne yazıkki vefaat etti.Konuşuyormu usta Basri ? |
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.02.2010 22:57 İleti: 1609 Yaş: 31 Konum: İstanbul TATTOO ARTİST |
|
|
Eyüp 4 sene olmuş be kardeşim
|
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Murat Tepebaş yazdı:
İsviçre ordu çakısı yokmu Bayram Abi, oda mutlaka olması gereken bir çakı, çok kalitelidirler....
Murat oda var. Fotağrafda görünüyor birader |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.05.2005 14:48 İleti: 11654 Yaş: 48 Konum: İstanbul |
|
|
Orkide çeşitleri ve etçil bitlilere merak sardım yeterli donanıma ve görselliğe ulaştığım zaman paylaşacağım.
|
|
|
MURAT YÜCE / Olmaz olmaz deme olmaz olur.. |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

2. oldum.