Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Merhabalar.
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Selam arkadaşlar.
Ben aslında yeni sayılmam. Çok sevdiğim kardeşim Gökhan Yeşilkıbrıs (kingdevil) üzerinden forumu takip ediyordum. Kendisini bugün askere yolladık. Onun kullanıcı adını kullanmaktansa kendim yeniden üye olmak istedim. Güzel bir piranha akvaryumu hazırlıyorduk fakat yarım kaldı. Daha doğrusu tek başıma kurmaya devam edeceğim. Beni de piranhacılar arasına kabul ederseniz sevinirim |
|
|
Volkan Çiçek 32 Bandırma |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
Aramıza hoşgeldiniz. Lütfen forum kuralları'nı okuyunuz.
Profil bölümünden imzanıza ad, soyad, yaş ve yaşadığınız şehir bilgilerinizi girmelisiniz. Ayrıntı için tıklayınız Mesajlarınızda Türkçe dil bilgisi kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmenizi rica ederiz. |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
Elimizden gelen her türlü yardımı esirgemeyiz. Elinizde bulunan malzemeleri yazarsanız eksik veya yanlış malzeme varsa fikir alış verişiyle doğru yolu bulabiliriz. |
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
![]() |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
![]() |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Nuada yazdı:
Selam arkadaşlar.
Ben aslında yeni sayılmam. Çok sevdiğim kardeşim Gökhan Yeşilkıbrıs (kingdevil) üzerinden forumu takip ediyordum. Kendisini bugün askere yolladık. Onun kullanıcı adını kullanmaktansa kendim yeniden üye olmak istedim. Güzel bir piranha akvaryumu hazırlıyorduk fakat yarım kaldı. Daha doğrusu tek başıma kurmaya devam edeceğim. Beni de piranhacılar arasına kabul ederseniz sevinirim Kabul etmek ne kelime efendim |
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
:hg:
Elimizden gelen her türlü yardımı esirgemeyiz. Elinizde bulunan malzemeleri yazarsanız eksik veya yanlış malzeme varsa fikir alış verişiyle doğru yolu bulabiliriz. Hoşbuldum. Herkese teşekkür ediyorum. Malzemelerimizin hepsi tamam sanırım. Akvaryumda Sump + Dış filtre + Modül Filtre (Yapay kayanın iç kısmı filtre) bulunmakta. Kum olarak silis kum var. Sumpda sera siporax , 1lt eheim substart pro. , Sera super peat 500gr ve zeolit bulunmakta. Katkı olarak sadece JBL biotopol kullandım. Akvaryumda doğadan topladığım birkaç dal var. Büyük bir mango kökü aramaktayım. Suyu test amaçlı neon balığı almıştım ama sanırım sayıyı biraz fazla tuttuk Umarım alacağım Rhom bunları yemez Cafer beyden şu rhomu beğendik. Kökü bulduktan sonra balığı alacağım. ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
Bu rhom güzel bir tercih olmuş.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Sicilcesi haric cok guzel bir rhom
![]() |
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Moderator
Kayıt: 06.09.2012 16:45 İleti: 1005 Yaş: 30 Konum: İzmir CEYRANCI |
|
|
Ergen rhom
![]() |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 14.02.2012 20:14 İleti: 108 Yaş: 40 Konum: Ankara |
|
![]() |
|
|
ibrahim Etem /ANKARA 12 adet natteri 120*60*45
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Hoşbuldum. Herkese teşekkürler.
Akvaryumun son hali. Meşe yaprağı ve kum ekledim. Meşe yaprakları henüz batmadı. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz