Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Piranhalara Kedi/Köpek Yemi
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.7adet kırmızı karınlı piranham var.Boyları 13-14 cm.Birde koca bir boxer ım var ve arasıra köpek maması atıyorum.Bir seferde 7 adet.Afiyetle yiyiyorlar.Suda bulanma yapmıyor.Daha doğrusu fazla bir bulanma olmuyor...
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 26.06.2010 22:49 İleti: 11 Yaş: 51 Konum: İstanbul |
|
|
Benim sık sık başvurduğum bir uygulama kedi maması vermek. Ancak kuru mama tercihim değil, yüzeyde çok yağlanma yapıyor. Yemediklerini hemen almak gerekir. Islak (yaş) kedi maması tercihim. Hepsini denedim, en çok ciğerli olanı seviyorlar. Mama oda sıcaklığında olacak, elle ve sabırla tek tek besleme yaparak, sadece et parçalarını seçeceksiniz. Yaş mamayı boca ederseniz suyun kirlenmesi çok normaldir.
|
|
|
Barış Çınar
100X65X45 LUCKY ONES DIE FAST |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Mesut abi balıklarına piranhabull diye boşuna demiyor
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 22.11.2013 10:45 İleti: 64 Yaş: 37 Konum: Esenler / ISTANBUL |
|
|
Denemekte yarar var
|
|
|
Tamer SIMSEK - 25 Esenler / ISTANBUL 110 x 60 x 70 / 11 Adet Natt. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Gece_Şahini yazdı:
Mesut abi balıklarına piranhabull diye boşuna demiyor
Proplan kuzu ve somonlusu veriyorum ben genelde hiç bir şey olmuyor hatta faydası en kaliteli balık yemine göre bence daha iyi. İçerik olarak yüksek protein vitamin ve karbonhidratlar olduğu için fazlası da yağlanma yapar oda zararlı tabi ki. |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
köpek yemini verdim ısırıp parçalamaları zor oldu ama yumuşayınca bir sorun olmadı yediler ama beğendiklerini sanmıyorum tükürdüler ama 1 tane tüm attım yediler sorun yok alıştırmak lazım köpek yemine
![]() |
|
|
Murat Usanmaz Adana/Kozan 100x32x42 11x Natteri |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz