Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Serrasalmus Ternetzi - The yellow king piranha
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Piranhacı
|
|
Bakınırken denk geldi, farklı bir tür gibi ama piraya olduğunu düşünüyorum. Natterinin sarı olanı diye geçiyor.
aşağıdaki sitedede PYGOCENTRUS ailesinden olduğu söyleniyor. Nedir bu yorumlarınızı rica ediyorum. http://bizekatilin.tr.gg/Pirhana.htm Video bağlantısı |
|
|
Serrasalmus Rhombeus Rio İriri Serrasalmus Rhombeus Black Daimond Serrasalmus Spilopleura Pygocentrus Cariba By Ferit En son Burak Kaşıkçı tarafından, 08.10.2015 00:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Video Düzenlemesi Yapıldı.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Ben Ternetzi'yi Pygocentrus ailesinin 4. çeşidi diye biliyordum fakat videoda serrasalmus diye yazmış. Ama balık form olarak zaten pygo olmalı, Nattların kırmızı karınlı olmayanı gibi bir şey sanırım sitede yazdığı gibi.
|
|
|
Mustafa Yılmaz / Konya 9x P.Nattereri 1x Astronotus ocellatus (Oscar)
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 14.08.2014 12:11 İleti: 332 Yaş: 25 Konum: İstanbul |
|
|
Ternetzi pygocentrus natteri'bin bir türü değil mi?Süper red de var.
|
|
![]() 120×65×50 20x Pygocentrus Nattereri - Wild Oscar |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 28.05.2014 18:04 İleti: 389 Yaş: 37 Konum: Balıkesir |
|
|
Nattereri ile aynı sınıfa sokulsada videolardan izlediğim kadarıyla nattererilerden boyut, form ve çene yapısı olarak cok ayrılıyor bence. Yetiskinlerdeki metalik gri renk tonları cok hosuma gidiyor. Ayrıca bireyseldede piraya kadar olmasada cok sert bir tür olduğunu biliyorum. Ternetziye sahip olmayı hayal ediyorum umarım bir gün gerceklestiririm.
|
|
|
Çağlar GÜNEŞ Balıkesir / Karesi Alkış tutunca gökten yıldız ile hilâl Üze Tengri diyor, kan için size helâl...! |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz