Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Bebekler Büyüyor
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 12.02.2015 18:05 İleti: 190 Yaş: 39 Konum: MERSİN / REKLAM AJANSI SAHİBİ / Anıtoğlureklam@hotmail.com |
|
|
Okan abimin tavsiyesi iki çeşit hikari kullanıyorum.balıkların hem büyümesinde hemde renklenmelerinde müthiş etkili...
|
|
|
Özgür Anıtoğlu / MERSİN 140 X 65 X 45 PYGOCENTRUS NATTERİ X 9 ANGUİLLİFORMES X 1 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 25.11.2009 04:23 İleti: 972 Yaş: 32 Konum: Balçova İZMİR |
|
|
Mr.Piranha yazdı:
Evet hikariyi deneyeceğim
Canpet ve Akvaryem de şuan mevcut galiba, çok araştırmadım ama bu iki firmada banko var. Ben İzmir de olduğu için Akvaryem'den almıştım. daywatch yazdı:
Okan abimin tavsiyesi iki çeşit hikari kullanıyorum.balıkların hem büyümesinde hemde renklenmelerinde müthiş etkili...
Özgür abi, biri hikari cichlid gold 2. olan hangi yemidir? |
|
![]() 120*60*50(h) 16 x P.Nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 12.02.2015 18:05 İleti: 190 Yaş: 39 Konum: MERSİN / REKLAM AJANSI SAHİBİ / Anıtoğlureklam@hotmail.com |
|
|
Burak kardeşim 1. si hikari cichlid bio gold plus beyaz paket olan.senin balıkların büyüme evresinde olduğu için büyümelerine çok yardımcı oluyor.mini pallet olanını al.
2. si hikari cichlid gold kırmızı paket olan.bu da renklenmelerinde yardımcı oluyor.bunun da mini pallet olanını al.Bulamazsan özelden yaz site adı vereyim. |
|
|
Özgür Anıtoğlu / MERSİN 140 X 65 X 45 PYGOCENTRUS NATTERİ X 9 ANGUİLLİFORMES X 1 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
daywatch yazdı:
Burak kardeşim 1. si hikari cichlid bio gold plus beyaz paket olan.senin balıkların büyüme evresinde olduğu için büyümelerine çok yardımcı oluyor.mini pallet olanını al.
2. si hikari cichlid gold kırmızı paket olan.bu da renklenmelerinde yardımcı oluyor.bunun da mini pallet olanını al.Bulamazsan özelden yaz site adı vereyim. Özgür abi, şuan zaten hikari cichlid bio gold plus kullanıyorum. Yalnız şöyle geçen sene sanırım monsterfishkeepers sitesinde bir kaç konuda hikari gold ile bio gold arasında protein ve besin değerlerinde fark olduğunu, onun haricinde bir fark olmadığını okumuştum. Bio gold + besin değerleri biraz daha yüksek, daha büyük balıklar için çıkarılmış bir ürün. Kimisine göre bio gold + renk açısından da daha iyi. O yüzden ben sadece tek ürün aldım. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Maşşallah yavrular çok güzel, BEnimkiler elimi görünce sağa sola kacıyorlar, köklerin arkasına filan saklanıyorlar. Alışmaları içinmi saklanma yeri bırakmadın akvaryumda.
|
|
|
Türker Tunaboylu / Çorlu 130*50*60 21 ad yavru nat (5 cm) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
rapokes yazdı:
Maşşallah yavrular çok güzel, BEnimkiler elimi görünce sağa sola kacıyorlar, köklerin arkasına filan saklanıyorlar. Alışmaları içinmi saklanma yeri bırakmadın akvaryumda.
Aynen alışmaları için dekor yapmadım, ne kadar korkarlarsa korksunlar kaçabildikleri tek yer akvaryumun bir köşesi, bir kaçı o timsahın içine giriyor, bir kaç tanesi ısıtıcının arkasına girse de çoğu bir köşe de toplanıyor. Sürekli açıkta oldukları için bir kaç dakika sonra dolaşmaya başlıyorlar, diğerleri de peşinden sürüye katılıyor. Şunu da belirteyim, benim balıklar da en az senin balıklar kadar ürkektirler. Sadece toparlanmaları daha kısa sürüyordur. Akvaryumun solunda kapı var, ilk zamanlar kapı açıldığın da balıklar korkup dibe yatarlardı, şuan 20 gün falan oldu artık sadece o bölgeden uzaklaşıyorlar. Biraz daha zaman geçtiğinde hiç bir tepki vermeyeceklerdir. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
burak kaşıkçı yazdı:
daywatch yazdı:
2. si hikari cichlid gold kırmızı paket olan.bu da renklenmelerinde yardımcı oluyor.bunun da mini pallet olanını al.Bulamazsan özelden yaz site adı vereyim. Özgür abi, şuan zaten hikari cichlid bio gold plus kullanıyorum. Yalnız şöyle geçen sene sanırım monsterfishkeepers sitesinde bir kaç konuda hikari gold ile bio gold arasında protein ve besin değerlerinde fark olduğunu, onun haricinde bir fark olmadığını okumuştum. Bio gold + besin değerleri biraz daha yüksek, daha büyük balıklar için çıkarılmış bir ürün. Kimisine göre bio gold + renk açısından da daha iyi. O yüzden ben sadece tek ürün aldım. Tercih tabiki senin.Ben bu şekilde kullandım... |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz