Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Forum Balıkları Piranha Fury Yarışmasında
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Piranhacı
Kayıt: 16.11.2006 20:32 İleti: 644 Yaş: 34 Konum: Ankara |
|
|
Tamam Caner Abi ben 2 oy kullanmaya bir şey demiyorum ama arkadaşın oy kullanması saçma değil mi. Bu forumda da yapıldı yarışma sonuçta ama jüri vardı ve problem çıkmadı.
|
|
| Alparslan Özdemir(ANKARA) | |
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Herhangi bir yarışmaya giren kuralları kabul etmiş olur! Adamlar da haklı! Belki senin haberin yoktur ama foruma üye olalı daha 1 saat olmayan üyelerin resimler için oy kullandığını görsek biz banlardık!
Tekrar ediyorum, böyle birşey olduğunu iddia etmiyorum. Bir çok nedeni olabilir! Benzeri IP, şüpheli oy v.s... Önemli olan can sağlığı! |
|
| Sayfa başı | |
|
Piranhacı
|
|
Bi şey demiyorum
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Doğru aslında atmaları normal ama benim eleştirdiğim şey kuraldı. Kuralları da okumamıştım zaten ondan oldu. Neyse sağlık olsun...
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.05.2005 14:48 İleti: 11654 Yaş: 48 Konum: İstanbul |
|
|
İster yarışmaya katılmış olun ister yeni bir foruma üye olmuş olun mutlaka kuralları okuyun.Tavsiyem bu saatten sonra forum yöneticeleri ile kuralları konusunda tartışmak hiç bir yarar getirmeyeceği gibi zarar getirecektir sadece.
Sistemleri gelişmiştir bu tip duurmları tespit etmeleri normal ıp v.b biz forum olarak desteğimizi elbette vereceğiz oy atarak, ama farklı yollar ile çok fazlada zorlamaya gerek yok. |
|
|
MURAT YÜCE / Olmaz olmaz deme olmaz olur.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.08.2006 11:45 İleti: 5652 Yaş: 49 Konum: İstanbul |
|
|
Arkadaşlar, Oğuzhan'ın fotoğrafı final turundan çıkartılmış. Final turu sayfası tekrar düzenlenmiş durumda. Önceden (Oüuzhan'ın fotosu ekliyken) oy verenlerin tekrar oy vermesi gerekiyor. Bilgilerinize sunarım.
http://www.piranha-fury.com/pfury/index ... pic=147542 Bu arada, 2. sıradayım. Ama 1. ile aramdaki fark sürekli açılıyor. Destek rica ediyorum. Teşekkürler. |
|
|
Barış UZMAY P. Piraya (1)
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Üyesi
Kayıt: 19.08.2006 21:09 İleti: 2609 Yaş: 38 Konum: İzmir |
|
|
Barış bu oy verme sayıya göre mi?Verdiğin linkten oy verme gibi birşey çıkmıyor.Yüzdeler var.
|
|
|
Gürkan KURTAY İzmir/Gaziemir |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Önce üye olup, sonra oy kullanman gerekiyor. Linke girdiğinde, üst tarafta "Welcome guest (log in / register) yazıyorsa, oy vermeden önce login olman lazım. Eğer, böyle bir yazı çıkmıyor ve resimlerin bittiği yerde, "you have already voted in this poll" yazıyorsa, sen daha önce oy vermişsin demektir.
Oy verme işlemi, dediğin gibi sayıya göre. Verilen oy sayısını ve yanında da o resme verilen oyların tüm resimlere verilen oyların yüzde kaçını oluşturduğunu görebiliyorsun. |
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Üyesi
|
|
Barış daha önceden oy vermişim.Üzgünüm.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
ARKADAŞLAR CANER ABİ KAZANMIŞTIR!!! BRAVO.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.05.2005 14:48 İleti: 11654 Yaş: 48 Konum: İstanbul |
|
|
Barış tebrik ederim, hem forum adına hem senin adına çok sevindim gerçekten.
|
|
|
MURAT YÜCE / Olmaz olmaz deme olmaz olur.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
NİYE CANER ABİ YAZDIYSAM. PARDON DÜZELTİYORUM ARKADAŞLAR BARIŞ ABİ KAZANMIŞTIR . BRAVO
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Hakkentin ve kazandın tebrikler Barış, PİRANHALAR FORUMU SENİNLE GURUR DUYUYOR....
![]() |
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Üyesi
|
|
Tebrikler Barış.Türkiye seninle gurur duyuyor.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Oylama boyunca desteğinizi esirgemediniz. Bunun için de ayrıca teşekkür ederim. Forumun adını uluslararası platformlarda duyumak büyük bir memnuniyet ve gurur kaynağı.
Açıkçası her ay içimizden birini, o ayın birincisi olarak görmek isterim. |
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz