Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Ankara'da bir İzmirli Piranhacı (Selman Kara)
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Ankara'ya gelipde benim mekana uğramamak olurmu? Selman'da aynen öyle yaptı. Güzel piranha sohbetleri yaptık. Kardeşim olan Genç Piranhacı Sami ve üçümüzün fotolarını görüyorsunuz. Aksilik bu Selman orada iken bir müşterinin gelmesi ve onunla çıkmamız gerekmesi yüzünden Selman'la bir Ankara piranhacılar turu yapamadık inşallah başka bir aksilik çıkmazsa pazartesi akşam gitmeden yaparız.
![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 13.06.2006 17:16 İleti: 8791 Yaş: 43 Konum: İSTANBUL |
|
|
Bu vesileyle fotoğrafta bile olsa Sami'yi de görmüş olduk.
|
|
|
Bayram ALKIŞ Yaş: 37 Türkiye'nin Uluslararası Tek Piranha Forumu www.piranhalar.com |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
|
Ağustos ayı piranhacısı şeref turları atmaya başlamış bile.
|
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 14.03.2007 20:14 İleti: 2933 Yaş: 35 Konum: SARIYER |
|
|
Allah muhabbetinizi arttırsın..Keşke imkanlar el versede forum yemeğinde herberaber olabilsek..
|
|
|
Burak SÜSLEYİCİ Pygocentrus Nattereri Üretim ☎ 0532 704 52 84 PiranhaTürkiye ® Facebook & İnstagram : @piranhaturkiye
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.05.2007 15:25 İleti: 2121 Yaş: 42 Konum: Florya - Bakırköy / İstanbul |
|
|
Çok güzel görüntüler bunlar. Aramızdaki dostluğun en güzel kanıtı.
İnşallah TC. genelindede bir toplantı yapabiliriz. Keşke birde tankı kapatmadan çekilseydiniz Bayram abi. |
|
|
..:: ємяэ άЎdıή ::.. YAŞ :29 Florya - Bakırköy / İSTANBUL Serrasalmus Elongatus x1 Serrasalmus Eigenmanni x1 Serrasalmus Manueli x1
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 07.02.2007 22:46 İleti: 16982 Yaş: 42 Konum: B.Düzü/İST |
|
|
Maşallah Selman ödülünü almaya gitmiş galiba.
|
|
|
SERKAN ORBAY AKBAYIR Serrasalmus Manueli (METİN OKTAY) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
Gezmek iyi bir şey , bir fırsat çıkarsa ben de gelecm bayram abi . Epeydir ankaraya gitmişliğim yok. En son askerden dönüşte geçmiştim. 7 sene olmuş.
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Webmaster
Kayıt: 07.09.2007 10:43 İleti: 5606 Yaş: 42 Konum: Bayraklı / İzmir |
|
|
Ödülü alamadım ama daha
Bayram abi küçük kalan natları çıkaracak olursa haber verecek inşallah |
|
| Selman KARA | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
mirsat yazdı:
Gezmek iyi bir şey , bir fırsat çıkarsa ben de gelecm bayram abi . Epeydir ankaraya gitmişliğim yok. En son askerden dönüşte geçmiştim. 7 sene olmuş.
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Ankaraya gidip de Bayram Abiye uğramamak ayıp olurdu zaten; bu artık bir gelenek oldu.
|
|
| Sayfa başı | |
|
Yasaklı Üye Kayıt: 13.11.2006 23:13 İleti: 2458 |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. yazdı:
Ankaraya gidip de Bayram Abiye uğramamak ayıp olurdu zaten; bu artık bir gelenek oldu.
+1 Aynen,ben de öyle düşünüyorum. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Abi görüntüler çok güzel Yozgat a geliceğim zaman aksilik olmaz ise bende uğrayacam sana.
Ayrıca dış filitreyi kıskandım benim oturduğum tabureden rahat yerde duruyor. |
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.11.2006 21:57 İleti: 2827 Yaş: 36 Konum: Manisa/Salihli Yaş:21 |
|
|
Ah ah şu Salihliye tıkıldım kaldım, öss yüzüne bir yere kımıldayamıyorum.Ama bi atlatayım Brezilya'ya gitcem
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Bende fırsatını bulmuşken üniversite başlamadan biraz gezeyim dedim bugün bilet aldım 17snde yola çıkıorum İstanbul'a ordan Ankara'ya uğrarsam yanına gelicem Bayram abi
|
|
|
Onur Sevkin 20
100x35x50 6 adet pygocentrus nattereri 35x30x30 canlı yem tankı Bir garip üniversite öğrencisi... .....:::ADANA:::..... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Bütün piranhacı dostlara kapımız açıktır. Yolu buralardan geçen herkesi beklerim
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz