Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yeni Kareler
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 02.01.2007 01:55 İleti: 436 Yaş: 45 Konum: Kayseri |
|
|
Taner Bey çok güzel resimer eklemişsiniz gene,elinize sağlık. Balıklar gerçekten piraya gibi görünüyor. Neonlar da inşallah kalır. Hatta büyük vatozda denebilir. Yaşarlarsa çok daha güzel bir görüntü olur.
|
|
|
Adem EROGLU-Kayseri
20.07.1980
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 20.10.2008 21:41 İleti: 61 Konum: Emirgan / İstanbuL 1982 |
|
|
Gayet şık görünümü var, Dizayn senin işin taner
|
|
|
Tolga Arslan
150*50*70h 38 Yavru Pygocentrus Nattereri tolgars@msn.com
|
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Ben bu başlığı yoğunluktan ötürü kaçırmışım sanırım. Resimler hakikaten mükemmel. Tebrik ederim.
|
|
| Sayfa başı | |
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 23.07.2006 08:52 İleti: 1447 Yaş: 46 Konum: istanbul/Tuzla |
|
|
Taner yine herşeyiyle çok güzel olmuş tank tebrikler.Aydınlatmanı merak ettim ben ne kullanıyosun
Bu arada bişey dikkatimi çekti iç filtre kullanmıyosun galiba doğrumu gördüm |
|
|
HüseyiN ErdoğaN SerrasalmuS RhombeuS Serrasalmus Manueli |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
naughty yazdı:
Taner yine herşeyiyle çok güzel olmuş tank tebrikler.Aydınlatmanı merak ettim ben ne kullanıyosun
Bu arada bişey dikkatimi çekti iç filtre kullanmıyosun galiba doğrumu gördüm Teşekkürler Hüseyin,aydınlatma 2 tane 150 watt'lık metal halide kullandım,tankın yeni kurulumuda aşağıdaki linkte. viewtopic.php?t=12159 Buarada iç filtre yok . |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 24.04.2008 13:49 İleti: 374 Yaş: 42 Konum: Bostancı İstanbul |
|
|
Tek kelime ile profesyonelce hazırlanmış büyük bir ilgi ile emek verilmiş...
|
|
|
Serkan AKÇA 01.10.1983 INSTAGRAM : serkanakca_m3 BMW M3 E92 ♥
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Buarada artık bu başlığa eski kareler diyebiliriz,yaklaşık 3 haftadır balıklar Ali'de
|
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
Abi herşey dört dörtlük olmuş. Ellerine sağlık.
|
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 05.09.2008 13:02 İleti: 638 Yaş: 44 Konum: Eskişehir |
|
|
Evet balıklar bende gayet güzel dişli balıklar. Renklendirmeyle uraşıyorum. Yem getirtiyorum işte Bu Hikarinin bi yemi var Gold Chiclide diye. En iyi renklendirmeyi o yapıyomuş yabancı forumlarda çok övüyolar. Gelsin Onlarla beslicem. Yılbaşına gelicek. Bu yılbaşına doğru gümrükleri pek bırgalamıyolar hediye diye gelicek...
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 47 Konum: istanbul |
|
|
poipoipoi yazdı:
Evet balıklar bende gayet güzel dişli balıklar. Renklendirmeyle uraşıyorum. Yem getirtiyorum işte Bu Hikarinin bi yemi var Gold Chiclide diye. En iyi renklendirmeyi o yapıyomuş yabancı forumlarda çok övüyolar. Gelsin Onlarla beslicem. Yılbaşına gelicek. Bu yılbaşına doğru gümrükleri pek bırgalamıyolar hediye diye gelicek...
Ali bu yemi getirtebilsende bizde beslesek balıklarımızı |
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 23.08.2008 10:54 İleti: 607 Yaş: 43 Konum: İSTANBUL |
|
|
Gerçektende güzel ve karizmatikler...
|
|
|
Ergün DUYGU 1982 10 adet nat [img]http://pic1.resimupload.com/r6/thumb_616142004.gif[/img] İnsanlar paraya benzer içinde ATATÜRK yoksa sahtedir. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 05.09.2008 13:02 İleti: 638 Yaş: 44 Konum: Eskişehir |
|
|
fatih yazdı:
poipoipoi yazdı:
Ali bu yemi getirtebilsende bizde beslesek balıklarımızı Fatih bi gelsin hele ondan sonra alırım bida getirtiriz . Türkiye distürübütörü yokmus ondan evaydan alıyoruz. Yem çok pahalı değil ama kargo maliyeti ne tutar onu bilmiyorum. Bi gelsin ondan sonra yazarım. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Kargo dahil 250 gramlık paket 14 pound. Yaklaşık 40-45 YTL!
|
|
| Sayfa başı | |
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 47 Konum: istanbul |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. yazdı:
Kargo dahil 250 gramlık paket 14 pound. Yaklaşık 40-45 YTL!
Hacım getirttin galiba yemi |
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz