Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Değişik Bir Dekor Denemesi
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.11.2006 21:57 İleti: 2827 Yaş: 36 Konum: Manisa/Salihli Yaş:21 |
|
|
Caner bitkilerin yoğunluğunu köşelere birde arkaya seyrek saz eklesen nasıl olur.?
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
Hacım echinodorusları sağ arka köşeye alırsan hem ısıtıcıyı ve difüzörü saklamış olursun hemde tankın orta kısmı boğunuk olmaz. Bi dene istersen. Ha illaki echinodorusları sana gönderecem diyorsan onuda bilemem
|
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
Sağ arkada dış filtrenin veriş borusu gizli olduğu için echinoları çıkardım. Sadece 2 kök bıraktım. Sol arkadaki microsorium ve anubiaslı kütüğü biraz sola aldım. Reineckilerin yanına kontrastı yakalamak için gül, ve ön plan ile köşelere cryptolar ektim. Son olarak sağ ön plana tenellusları ekledim. Hediye bitkiler için Taner Abiye tekrar teşekkür ederim.
![]() |
|
| Sayfa başı | |
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 15.04.2007 00:49 İleti: 4802 Yaş: 44 Konum: TRABZON |
|
|
Hacım şimdi daha güzel oldu. Bitkilerde gelişince çok daha iyi olacak inşallah. Bu arada başka bitki eklemeyi düşünüyormusun?
|
|
|
İskender ÇAT 200*60*70 = 1 Adet Serrasalmus Rhombeus Bazıları Asla Evcilleşmez... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Caner bitkiler büyüyünce arkaplanla çok güzel gözükecek,bide balık gelsin ozaman süper olacak inşallah.
|
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
|
|
|
isko yazdı:
Hacım şimdi daha güzel oldu. Bitkilerde gelişince çok daha iyi olacak inşallah. Bu arada başka bitki eklemeyi düşünüyormusun?
İskender şimdilik bu kadar. Zaten bir sorun olmazsa gelişip yayılacaklar inşallah. |
|
| Sayfa başı | |
|
|
|
|
TnReFe yazdı:
Caner bitkiler büyüyünce arkaplanla çok güzel gözükecek,bide balık gelsin ozaman süper olacak inşallah.
Taner Abi hepsi olur ama balık biraz zor! Bu sabah olanları biliyorsun! |
|
| Sayfa başı | |
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 05.02.2006 20:51 İleti: 2696 Yaş: 64 Konum: İstanbul |
|
|
Arka fon daha vahşi bir doğa parçasını çağrıştırıyor.Yani arka bahçeyi süsler gibi renk renk ,çeşit çeşit değilde, tek tip bitkinin çeşitli boylarıyla dekor yapılıp yosunla takviye edilirse daha güzel olur kanısındayım.Ortam daha loş olur ya da ışık öne doğru verilirse arka plan daha gerçekçi duracaktır..
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
|
|
|
muscle2 yazdı:
Arka fon daha vahşi bir doğa parçasını çağrıştırıyor.Yani arka bahçeyi süsler gibi renk renk ,çeşit çeşit değilde, tek tip bitkinin çeşitli boylarıyla dekor yapılıp yosunla takviye edilirse daha güzel olur kanısındayım.Ortam daha loş olur ya da ışık öne doğru verilirse arka plan daha gerçekçi duracaktır..
Tamer Abi aslında çok haklısın. Arka tarafta dekora uygun tek yer sol taraf; oraya da aynı aileden farklı tonlarda renklere sahip bitkiler koydum. Tek tip dekor olsun diye... Yosunu denedim ancak başarılı olamadım. İçinde piranha varken de gerçekten çok zor. Işık konusuna gelince aslında standarda göre %50 düşük aydınlatma var; sadece 2 flo. Onlar da olamzsa l. brasiliensiler kesinlikle çürür. |
|
| Sayfa başı | |
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Tank çok güzel oldu şimdi içinde Rhomu'da görmek vardı
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
|
|
|
DeJaVu yazdı:
Tank çok güzel oldu şimdi içinde Rhomu'da görmek vardı
O da olacak Burak Abi inşallah... |
|
| Sayfa başı | |
|
Piranhacı
|
|
Gerçekden çok güzel tebrikler arka dekour kendiniz mi yaptınız?
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.07.2009 13:32 İleti: 1476 Yaş: 36 Konum: İstanbul Avcılar |
|
|
Çok güzel olmuş elinize sağlık.Tam bi serra tankı.
|
|
|
Yakup Polat yaş 28 istanbul/avcılar Yeniden kısmetse |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Üyesi
Kayıt: 06.07.2009 08:08 İleti: 1290 Yaş: 43 Konum: ZONGULDAK |
|
|