Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Elongatus Ve Natların Son Hali
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 47 Konum: istanbul |
|
|
Muhammet elong için şimdi sabra gerek yok..Her geçen gün kendine yeni bi şey katacak göreceksin..Natların formuda çok güzel maşallah..Elongta öle ufa değilmiş maskesi am çıkınca göz rengide oturunca 10 numara olur..
|
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Maşallah Muhammet balıklar on numara. Bunları niye satmak istemiştin anlayamadım
|
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 09.08.2009 17:18 İleti: 27 Yaş: 40 Konum: Erzurum |
|
|
Maşallah çok iyi görünüyorlar abi Allah nazardan saklasın
![]() |
|
|
Erzurum_1985
Melikşah Dengizek
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 30.08.2009 20:50 İleti: 2521 Yaş: 41 Konum: TRABZON |
|
|
Maşallah, teyyo yavaş yavaş kıvama geliyor;biraz daha zaman tanı bence bu balığa Muhammet.Satma fikrini askıya al bence.
Nattlara gelince renkleri iyi; yalnız kaç cm bunlar Muhammet?Benim nattlarla kıyasladığım zaman benimkilerden küçük görünüyorlar. Bendekiler 8 buçuk aylık ve 13-15 cm arasındalar. |
|
|
Murat BAKİ '' Korkma; hiç birşey alıkoymasın hayattan ve gülümsemekten seni... Korkma; hayatım karışır, alt üst olur diye, nerden biliyorsun hayatın altının üstünden güzel olmayacağını.'' |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 14.07.2009 17:04 İleti: 1654 Yaş: 46 Konum: Erzurum |
|
|
murat BAKİ yazdı:
Maşallah, teyyo yavaş yavaş kıvama geliyor;biraz daha zaman tanı bence bu balığa Muhammet.Satma fikrini askıya al bence.
Nattlara gelince renkleri iyi; yalnız kaç cm bunlar Muhammet?Benim nattlarla kıyasladığım zaman benimkilerden küçük görünüyorlar. Bendekiler 8 buçuk aylık ve 13-15 cm arasındalar. |
|
|
Muhammet Ümit 1981_Erzurum |
|
| Sayfa başı |
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. TPF Üyesi
|
|
|
murat BAKİ yazdı:
Nattlara gelince renkleri iyi; yalnız kaç cm bunlar Muhammet?Benim nattlarla kıyasladığım zaman benimkilerden küçük görünüyorlar.
Bendekiler 8 buçuk aylık ve 13-15 cm arasındalar. Kaç aydır gram su değiştirmemiş; balıkların büyümemesi normal! |
|
| Sayfa başı | |
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 09.08.2009 17:18 İleti: 27 Yaş: 40 Konum: Erzurum |
|
|
Vallaha benim balıklarda ole caner abii 3 aydir bende su filan degişemiyorumbirazdaha kendimi toplayayim icaplarına bakacam
|
|
|
Erzurum_1985
Melikşah Dengizek
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
..:EpHiMeThEuS:.. yazdı:
murat BAKİ yazdı:
Nattlara gelince renkleri iyi; yalnız kaç cm bunlar Muhammet?Benim nattlarla kıyasladığım zaman benimkilerden küçük görünüyorlar.
Bendekiler 8 buçuk aylık ve 13-15 cm arasındalar. Kaç aydır gram su değiştirmemiş; balıkların büyümemesi normal! Caner gördün natları hakkını yeme şimdi bunlarda yanıksa bütün natlar yanık |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Birde satmayı düşünüyosun abi,senden kralı varmı?
|
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 08.08.2008 22:25 İleti: 2444 Yaş: 39 Konum: İstanbul / Kocamustafapaşa |
|
|
Şunları nası satmaya kalktın anlamaıdm abi nese sürü çok hoş elongta öyle tabi böyle sade video beklemiyoruz senden abi canavarlara göre bir canlı yem bekliyoruz.
|
|
| Emrah Kürekli | |
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
TORK yazdı:
Birde satmayı düşünüyosun abi,senden kralı varmı?
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
deniz1045 yazdı:
Şunları nası satmaya kalktın anlamaıdm abi nese sürü çok hoş elongta öyle tabi böyle sade video beklemiyoruz senden abi canavarlara göre bir canlı yem bekliyoruz.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 08.08.2008 22:25 İleti: 2444 Yaş: 39 Konum: İstanbul / Kocamustafapaşa |
|
|
Muhammet_Ümit yazdı:
deniz1045 yazdı:
Şunları nası satmaya kalktın anlamadım abi nese sürü çok hoş elongta öyle tabi böyle sade video beklemiyoruz senden abi canavarlara göre bir canlı yem bekliyoruz.
Abim sen at videoları uğur abi içinden geçiricek ''iyi götürmüş yaramazlar''diye canavarlara layık koca bir canlı yem atsan bence süper olur. |
|
| Emrah Kürekli | |
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz