Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Akvaryuma Kolay Işıklandırma
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Lastwolf yazdı:
Abi hangi hortumu çıkarayım orayı tam anlamadım birde jazz@superposta.com msn adresimdir ekleyebilirsen sevinirim
Kerem msn yi hemen hemen hiç kullanmıyorum desem yeridir ama ben yine de kendi msn mi yazayım: okanyesiloz@hotmail.com Bu hortum: ![]() |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 17.08.2010 01:35 İleti: 403 Yaş: 30 Konum: Ankara Eryaman |
|
|
Abi hortumun takılı olduğu yer su içindemi dışındamı durcak ?
|
|
|
Kerem Yayık 13-4-96 Ankara Eryaman AAL |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
|
|
Kerem o beyaz hortumu cikar gerek yok ona zaten akvaryumun kucuk, yuzeyi dalgalandirmak yeterli gelir.Resul abi zebra ciklet onerdi bende besledim cok guzel baliktir hele yavru yaptiklarinda daha bi guzel oluyorlar.Ama karideste guzeldir senin tanka karides iyi gider ilerde canli yem yaparsin natlarina.
Bu arada akvaryumunu yeni kurdun bu yuzden camlarda baloncuk olmasi normal,bi kac gun icinde kaybolur merak etme.Ama o mavi murekkep bence gereksiz.Bende ona benzer bi ilaci bi kere kullanmistim oda hasta balik icindi. |
|
|
Esad Bulut | Hollanda - 1990 Rocky The Rhombeus Emek yoksa Agresiflikte yok Akvaryumun kalbi -> Sump H.C <3 Boyka
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Lastwolf yazdı:
Abi hortumun takılı olduğu yer su içindemi dışındamı durcak ?
Suyun içinde duracak. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 17.08.2010 01:35 İleti: 403 Yaş: 30 Konum: Ankara Eryaman |
|
|
PiranHa_TerBiyeCisi yazdı:
Kerem o beyaz hortumu cikar gerek yok ona zaten akvaryumun kucuk, yuzeyi dalgalandirmak yeterli gelir.Resul abi zebra ciklet onerdi bende besledim cok guzel baliktir hele yavru yaptiklarinda daha bi guzel oluyorlar.Ama karideste guzeldir senin tanka karides iyi gider ilerde canli yem yaparsin natlarina.
Bu arada akvaryumunu yeni kurdun bu yuzden camlarda baloncuk olmasi normal,bi kac gun icinde kaybolur merak etme.Ama o mavi murekkep bence gereksiz.Bende ona benzer bi ilaci bi kere kullanmistim oda hasta balik icindi. Abi ben daha ilk kez kurduğum için akvaryumu satın aldığım yerdeki amcanın dediklerinin hepsini yaptım. Yani sizin dediğinizie göre akvaryum su pompalasın yüzey dalgalı dursun.Yanlış anlamadım umarım |
|
|
Kerem Yayık 13-4-96 Ankara Eryaman AAL |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Evet Kerem Sadece yüzey biraz dalgalansın yeter.Hava hortumuna gerek yok.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz