Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tarantulalarımın Artistlik Pozları
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 25.08.2008 15:33 İleti: 4918 Yaş: 36 Konum: İst/Güngören |
|
|
Açıkladığın için teşekkürler Enes bende ne anlama geldiğini merak ediyordum.
|
|
|
..::Tolga Erener::.. İstanbul/Güngören Yaş:21
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
Eyvallah cevaplar için teşekkürler Kadir bey.
|
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
Bu sıpaydıy men lerin üretimi nasıl ? Yapan oldumu hiç ?
|
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 25.08.2008 15:33 İleti: 4918 Yaş: 36 Konum: İst/Güngören |
|
|
Tarantulam.com'u biraz gezdim üretim yapan arkadaşlar var Sinan abi.
|
|
|
..::Tolga Erener::.. İstanbul/Güngören Yaş:21
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Çok zengin bir koleksiyonunuz var. Paylaşım için teşekkürler, foruma renk kattınız resimler ve verdiğiniz bilgilerle.
|
|
| dorukan/izmir | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 02.12.2007 12:47 İleti: 196 Yaş: 36 Konum: ANKARA |
|
|
subarusti yazdı:
Evet yapanlar var.tarantulalar geç büyür.Erkepi dişinin yanına korsun eğer hazırlarsa çiftleşirler.iyice takip etmen lazım çiftleştikten sonra erkrği almazsan dişisi erkeği afiyetle yer bu hayvanları dişisi makbuldür 20 yıl yaşarlar ortalama erkekler 5 6 yıl |
|
| mustafa YASAN | |
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
yasan yazdı:
subarusti yazdı:
Evet yapanlar var.tarantulalar geç büyür.Erkepi dişinin yanına korsun eğer hazırlarsa çiftleşirler.iyice takip etmen lazım çiftleştikten sonra erkrği almazsan dişisi erkeği afiyetle yer bu hayvanları dişisi makbuldür 20 yıl yaşarlar ortalama erkekler 5 6 yıl Tarantulalardada durum insanlar gibi desene. Kadınlar erkeğin ömrünü yiyor |
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 02.12.2007 12:47 İleti: 196 Yaş: 36 Konum: ANKARA |
|
|
subarusti yazdı:
yasan yazdı:
subarusti yazdı:
Evet yapanlar var.tarantulalar geç büyür.Erkepi dişinin yanına korsun eğer hazırlarsa çiftleşirler.iyice takip etmen lazım çiftleştikten sonra erkrği almazsan dişisi erkeği afiyetle yer bu hayvanları dişisi makbuldür 20 yıl yaşarlar ortalama erkekler 5 6 yıl Tarantulalardada durum insanlar gibi desene. Kadınlar erkeğin ömrünü yiyor |
|
| mustafa YASAN | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Uzun araştırmalarımdan sonra en çok hoşuma gideni buldum.Emin değilim ama türünün Brazilian White Knee Tarantula olması gerek.Bu tür cinsleri Türkiye'de bulmak kolaymı,yoksa Piraya'ların fiyatının Nattereriler ile aynı seviyeye düşme şansı ile aynımı
![]() |
|
|
Atahan Gedik 19 Ankara
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 11.09.2009 23:33 İleti: 524 Yaş: 32 Konum: İstanbul |
|
|
TORK yazdı:
Çevaplar için teşekkürler Kadir,bayağı yardımcı oldu diybilirim.
Peki şöyle bir durum olabilirmi? Mesela benim sadece balıklarımın olduğu bir mekan var ve bir evle bağlantısı falan yok.Ve ben bu mekanın duvarına tıpki basit örümceklerin duvarlara ağlama yapması gibi bir tarantulanın yuva yapmasını sağlayabilirmiyim? -Sağlanırsa tehlikeli olurmu? -Yuvayı terkedermi yoksa devamlı orda kalırmı? Abi yuva yaparmı kaçarmı kaçmazmı bunların cevabını verebilecek bilgiye sayip değilim fakat tavada dalaşırken caribaların tankına düşerseeee Anlatmaya gerek yok sanırım ![]() |
|
![]() 100x40x50 Pygocentrus Nattereri x14 OkaN YıLDıRıM / iSTaNBuL Yaş:18 ![]() BeN MeVLaNa DeĞiLiM aDaM oL öyLe GeL !
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 11.09.2009 23:33 İleti: 524 Yaş: 32 Konum: İstanbul |
|
|
Özür dilerim Tavanda* yazmak istemiştim =)
|
|
![]() 100x40x50 Pygocentrus Nattereri x14 OkaN YıLDıRıM / iSTaNBuL Yaş:18 ![]() BeN MeVLaNa DeĞiLiM aDaM oL öyLe GeL !
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 05.09.2010 00:24 İleti: 59 Yaş: 32 Konum: İstanbul |
|
|
Vengeance yazdı:
Uzun araştırmalarımdan sonra en çok hoşuma gideni buldum.Emin değilim ama türünün Brazilian White Knee Tarantula olması gerek.Bu tür cinsleri Türkiye'de bulmak kolaymı,yoksa Piraya'ların fiyatının Nattereriler ile aynı seviyeye düşme şansı ile aynımı
![]() bu isimleri pek kullanılmıyor latince adları daha çok kullanılıyor tarantulalarda resmini koyduğunuz tarantula acanthoscurria geniculata agresiftir saldırgandır sürekli ortalarda görünür yem reddetme gibi bi olayı yoktur :D agrasif olduğu için yeni başlayanlara pek önerilmez biraz daha tecrübe edindikten sonra bu tarantulayı almalısınız.Adult fiyatları tabiki pahalıdır bu dişi erkek olması, boyutu vs fiyatı etkiler. |
|
Enes Anaç İstanbul 18.04.1994![]() DÜŞÜNDÜĞÜNÜ HEMEN YAP, YOKSA KARAR VERMEK ZORUNDA KALIRSIN! |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Anlatmaya gerek yok sanırım