Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Bir Ordunun Doğuşu
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
http://www.damla-etiket.com/index.htm Üstat burdaki damla etiket bölümüne bir bak. Bunlar genelde kağıt ya da maskot tarzı malzemelerin üzerine yapıyolar. Fakat balığın üzerine olur mu onu bilmem. Gerekirse vatandaşlarla görüşülebilir
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 14.10.2006 07:40 İleti: 9827 Yaş: 48 Konum: İzmir |
|
|
Uğur ipli tip aldığında elektrik kesintisinden haberin olmalı yoksa bir işe yaramaz otomatik marşlı fiyatı yükseltir ama 5-10sn arasında elektrik kesintisinde otomatik devreye girer ve çıkar.
|
|
| Burak Söylemez | |
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
Uğur um dilekce inşallah işe yarar gelipte ruhsat vergi levhası istemesinler Yada şu fiyata veriyorum dediğinde faturalaını göster falan?Olumlu bişey çıkacağını sanmıyorum dilekceden inşallah olumsuz bişey çıkmaz.
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 06.05.2005 16:04 İleti: 5817 Yaş: 42 Konum: İstanbul |
|
|
serkan akkaş yazdı:
http://www.damla-etiket.com/index.htm Üstat burdaki damla etiket bölümüne bir bak. Bunlar genelde kağıt ya da maskot tarzı malzemelerin üzerine yapıyolar. Fakat balığın üzerine olur mu onu bilmem. Gerekirse vatandaşlarla görüşülebilir
Eyvallah abi,bu işlem zor gözüküyor ama yinede deneyecem. DeJaVu yazdı:
Uğur ipli tip aldığında elektrik kesintisinden haberin olmalı yoksa bir işe yaramaz otomatik marşlı fiyatı yükseltir ama 5-10sn arasında elektrik kesintisinde otomatik devreye girer ve çıkar.
Abi marşlı olsun olmasın bir panoya ihtiyaçları varmış. Dediğin gibi bas çalıştır marşlılar daha pahalı,ben nasıl olsa bu panoyu yaptıracağımdan otomatik marşıda yaptırabilirmiyim diye düşünmüştüm. Neyse bugün gelecekleri işallah bir sonuca ulaşacaz işallah.Sağolasın ilgin için. U.Dalkılıç yazdı:
Uğur um dilekce inşallah işe yarar gelipte ruhsat vergi levhası istemesinler Yada şu fiyata veriyorum dediğinde faturalaını göster falan?Olumlu bişey çıkacağını sanmıyorum dilekceden inşallah olumsuz bişey çıkmaz.
Yok be abi ne çıkacak benim mekan hobi yeri satış yeri değilki.. Satış yeri ilerde orası vergili mergili olacak işallah. |
|
.......................Uğur Erdil.....................
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
İnşallah Uğur um .
|
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz