Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Büyüyorlar Abileri
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
![]() bizim evlatları aldıgımın üzerinden yaklasık olarak 1 ay gecti elimden geldiği kadar onlara bakmaya calıstım (normalde 5 taneler ama 2 si ben resim cekmeye calısırken saklanıyorlardı onları cekemedim) dekor ve ozellikle arka fon konusunda sıkıntılarım var bunun farkındayım (resimler kotu ve arka fon değişecek hosuma giden bişey bulamadım olmadı grafigini kendim hazırlayıp Vanveyjın tarzı bişey yapcam) büyüyolar abileri hatta pulları bile ısıldamaya basladı özellikle benim gibi bu işe yeni merak sarmıs arkadaslara sesleniyorum bu site içerisinde (ustatlara sonsuz tesekkurler) o kadar güzel ve faydalı bilgiler var ki siz de elinizden geldigi kadar site içindeki bilgileri okuyun ve imkanlarınız ölçüsünde bunları uygulamaya calısın derim ![]() |
|
| Selçuk Aslan- İZMİR | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 18.06.2011 18:00 İleti: 160 Yaş: 33 Konum: İSTANBUL |
|
|
Banamı öyle geldi bilmiyorum ama karınlarında kırmızılık yok gibi:S ne tür yem veriyorsunuz?
|
|
|
Tolga Bozkaya Hobiye uzun bi üni. arası. :( |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
akrınlarında cok hafif bi kırmızılık var ilerde normale donerler daha kücükler die düşünüyorum ama aslını bilmiyorum tabi
yem konusunda kuru yem olarak : biri tetra diğerinin markasını bilmedigim (pet shopun tavsiye ettiği ) bi yem var hafta da bir 1 adet japon balıgı haftada 1 defa dana yüregi haftada 1-2 defa da karides veriyorum |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 18.03.2011 04:45 İleti: 560 Yaş: 50 Konum: Eryaman - Ankara (izmir'li) |
|
|
Dostum japon baligi tavsiye edilmiyor forumu arastirabilirsin canli yem olarak ne tercih edildigi konusunda, genelde pangasus, moli v.s veriliyor.
karides, alabalik, dana yuregi, tavuk gogsu, hindi cigeri, kuru yem ve daha pekcok cesit iceren bir monuyu haftalik olarak programlayip verebilirsin. Tecrubeli arkadaslarda yardimci olacaktir. Hobinde basarilar dilerim. |
|
|
1975 İZMİR Eryaman / Ankara 150 x 60 x 60 High Tech Neon Tetra, Kirmizi Burun, Rasbora, Kiraz Karidesi 100 x 40 x 50 Melek, Discus |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
ben biraz daha okuyayım |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 14.11.2010 23:36 İleti: 292 Yaş: 37 Konum: Bursa_heykel |
|
|
Maşallah Abi Yem Olarak dana yüregi sonde rece proteınlı ve sert oldugu ıcın dişlerin gelişi için cok ıyı tavuk gogsu dana yüregi cigerde faydalı fakat inek cigeri bulrusan ii olur sertlik bakımından dananınki sert olmaz saygılar
|
|
| Yaş Kesenin Baş Kesenin Sonu Olmaz ... Kasap_Erol | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
bi gün bi kasaba girdim ordaki arkadas zamanında pirana beslemiş ben ciğer istemiştim dur abi ben sana yürek vereyim zamanında besledim ama bakamadıgım için satmak zorunda kaldım demişti aksam üzeri gitmiş olmasam oturup cay kahve içecetik nerdeyse
ama cok fazla vermekten cekiniyorum yağlanma yapıyormus o yuzden elimden geldigi kadar menüyü farklı ve zengin tutmaya calısıyorum |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 14.11.2010 23:36 İleti: 292 Yaş: 37 Konum: Bursa_heykel |
|
|
yüregin yagını ve sinirini temizlerse sorun kalmaz
|
|
| Yaş Kesenin Baş Kesenin Sonu Olmaz ... Kasap_Erol | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Gördüğüm kadarıyla balıklar ya stresteler ya da uyku modundalar. Bence dekor konusuna çözüm bulursan, renkleri konusunda da aşama kaydedebilirsin. Özellikle taban malzemesi arasında pislik birikebileceği için dip çekimlerini yaparken özen göstermelisin.Taban malzemesi olarak koyu renk ve daha ince bir taban malzemesi tercih edersen balıklar daha da rahat ederler.Eğer yoksa ortaya bir de mango veya benzeri kök koyabilirsin.
|
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

ben biraz daha okuyayım