Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Salam veya Sosis Yerler mi ?
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Dana yüreği yada başka yemleri bittiği zamn salam ve sosis yerlermi yardımınızı bekliyorum
|
|
| Batuhan Soygün | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
O tip et ürünleri doğal olmadığı ve bir takım baharatlar içerdiği için verilmesi sakıncalıdır piranhalara verilmemelidir.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 19.04.2011 15:23 İleti: 1146 Yaş: 41 Konum: BURSA |
|
|
Batuhan0101 yazdı:
Dana yüreği yada başka yemleri bittiği zamn salam ve sosis yerlermi yardımınızı bekliyorum
Fıratında söylediği gibi verilmesi uygun değildir,böyle zamanlar için ve genel olarak menülerine kuru yemide eklersen bu tarz sıkıntılar çekmezsin. |
|
![]() ![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Sağolun
|
|
| Batuhan Soygün | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Heleki acılı sucuğu hiç tavsiye etmiyorum pacu bile dayanmıyor.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Pacu bile dayanamıyosa
|
|
| Batuhan Soygün | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Ben bir zamanlar vermiştim, salamda sosisde burgerde verdim.
Ama istemeyerek yiyorlar. |
|
|
Nuri ARSLAN Piranhacı - Tekrar Piranhacı ![]() 22x3cmNatt
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Katkı maddeleri içerdiği için ve ne çeşit etten yapıldığı belli olmadığı için tavsiye edilmiyor.
Daha önce ki deneyimimde sosise hiç ilgi bile göstermemişlerdi. |
|
|
Seckin SEZGİN
İzmir 28 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 80 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Madara ettiniz piranhaları
![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 18.03.2011 04:45 İleti: 560 Yaş: 50 Konum: Eryaman - Ankara (izmir'li) |
|
|
Agzina saglik Bayram Abi. Arkadasim belki yerler ama buyuk ihtimal olurler. Bunca bilinen denemis beslenme programlari varken ne gerek var ki?
|
|
|
1975 İZMİR Eryaman / Ankara 150 x 60 x 60 High Tech Neon Tetra, Kirmizi Burun, Rasbora, Kiraz Karidesi 100 x 40 x 50 Melek, Discus |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 07.06.2010 17:23 İleti: 86 Yaş: 46 Konum: samsun/merkez |
|
|
Dün akşam balıklarımı beslerken hanım ben onlara gündüzleri meyve sebze atıyorum;özellikle salatayı çok seviyolar dedi bir anlık şaşkınlığın ardından denedim ve inanamadım salatayı öyle bir yiyolarki sanki canlı yem vermişim.çeşitli denemeler sonucunda sebze ve meyvede yediklerini fark eddim .Başına böyle iş gelen başka arkadaşlarda varmı?
|
|
|
Melih tümer Samsun 31 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 19.04.2011 15:23 İleti: 1146 Yaş: 41 Konum: BURSA |
|
|
blackwqlf yazdı:
Dün akşam balıklarımı beslerken hanım ben onlara gündüzleri meyve sebze atıyorum;özellikle salatayı çok seviyolar dedi bir anlık şaşkınlığın ardından denedim ve inanamadım salatayı öyle bir yiyolarki sanki canlı yem vermişim.çeşitli denemeler sonucunda sebze ve meyvede yediklerini fark eddim .Başına böyle iş gelen başka arkadaşlarda varmı?
Bende birkeresinde haşlanmış mısır verdim yediler,ama salatalık denemedim |
|
![]() ![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
Kayıt: 25.06.2006 18:39 İleti: 7429 Yaş: 45 Konum: İstanbul |
|
|
blackwqlf yazdı:
Yavruyken salatalık domates bezelye mısır gibi düşe dokunur sebzeleri yiyorlar .Ben elden salatalık yedirmiştim büyüdüklerinde kabul etmiyorlar yavruyken yemeleri çok normal keşke büyüdüklerindede yeseler hem ucuz hemde sağlıklı beslenmiş olurlardı. Buarada salam sosis sucuk insanlara bile dokunuyor içeriğinde baharatlardan dolayı ,vermemenizi şiddetle tavsiye ederim. |
|
![]() Utku DALKILIÇ 30 (535) 326 9 888 kardelen.cicekcilik@hotmail.com www.utkudalkilic.com Yapılmayan Bakım Piranhalara Sabotajdır. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 07.06.2010 17:23 İleti: 86 Yaş: 46 Konum: samsun/merkez |
|
|
U.Dalkılıç yazdı:
blackwqlf yazdı:
Yavruyken salatalık domates bezelye mısır gibi düşe dokunur sebzeleri yiyorlar .Ben elden salatalık yedirmiştim büyüdüklerinde kabul etmiyorlar yavruyken yemeleri çok normal keşke büyüdüklerindede yeseler hem ucuz hemde sağlıklı beslenmiş olurlardı. Buarada salam sosis sucuk insanlara bile dokunuyor içeriğinde baharatlardan dolayı ,vermemenizi şiddetle tavsiye ederim. Balıkları senden almışdım |
|
|
Melih tümer Samsun 31 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 48 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Sebze meyveyi belki de büyüyünce ısrarlı olsak o zamanda yiyebilirler. Alışmaya bağlıdır diye düşünüyorum.
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz