İşte benim tankım eksik yanlarını söylerseniz sevinirim

Yetkili: Moderatör

Konuya cevap yaz
 2 sayfadan 2. sayfa [ 22 ileti ]
[Sayfaya git]   Önceki  1, 2
Yazar Mesaj

Çevrimdışı F.Basaran

TPF Özel Üyesi

TPF Özel Üyesi

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 20.09.2011 14:36   İleti başlığı: Re: İşte benim tankım eksik yanlarını söylerseniz sevinirim   

Alıntı ile cevapla İletiyi rapor et 

Onur ellerine sağlık gayet güzel bir tank olmuş tam bittiği haliylede görmek isteriz. Yalnız küçük bir eleştiride bulunmak istiyorum daha doğrusu şahsi fikrimi söleyeyim; Bu arka fonla yavrular küçükken kayboluyorlar karşıdan baktığında pek birşey göremiyorsun düz siyah fon yapsaydın çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bu tarz arka fonlar bol bitkili tanklara daha uygun. :canadian:
Resim
Sayfa başı Profile bak Özel mesaj gönder 

Çevrimdışı Fyyzarya

Piranhacı

Piranhacı

İletiTarih: 20.09.2011 15:42   İleti başlığı: Re: İşte benim tankım eksik yanlarını söylerseniz sevinirim   

Tank bence gayet sade ve hoş... Bitki konusuna da gelince herkes söylemiş bitki çok başka bir dünya çok zahmetli... Ama illa bitki diyorsanız ortada duran mangrow köküne birkaç tane anubias tutturabilirsin. ayrıca kendine güzel iç filtrede tak çok işe yarıyor. Hem akıntı oluşturuyor hemde o akıntıda kalkan artıkları topluyor. ayrıca çok fazla sayıda balık alma en fazla 15 tane almanı öneririm o tanka..
Kartal Feyyaz
Serbest Muhasebe
20 / İzmir.Buca
200*50*70 BOŞ
Grammostola Pulchra
Brachypelma Vagans
Acanthoscurria Geniculata

Çevrimdışı onuralp

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 20.09.2011 15:47   İleti başlığı: Re: İşte benim tankım eksik yanlarını söylerseniz sevinirim   

deniz1045 yazdı:
Hayırlı olsun güzel görünüyor yerinde olsam bitki olayına hiç girmezdim içine at 15tane natteriyi ve seyir keyfine bak kökü kaynar suda bekletmeni öneririm kolaygelsin.

Tamam teşekkür ederim abi ama anlamadığım neden herkes bu kadar bıkmış bitkiden hepsi salyangozlarmı birde kaynatmassam havalanırmı :cry:
OnuR AlP
Yaş = 1&
ANKARA // Ayvalı
120*50*60h yeni bir yol.

Çevrimdışı shooter

Katılımcı Piranhacı

Katılımcı Piranhacı

Kullanıcı avatarı

İletiTarih: 20.09.2011 16:19   İleti başlığı: Re: İşte benim tankım eksik yanlarını söylerseniz sevinirim   

Yok Onur yalnızca salyangoz değil problem,çoğu arkadaşımız Nattereri beslediği için sürü halınde yaşayan bu türün sürekli ani hareketler yaparak bitki köklerini yerinden çıkarmaları,çok yemlendikleri için sık dip çekimi yapmamız gerekiyor bununda bitkiler varken zor olması gibi buna ekleyebileceğimiz birkaç ana sebepten arkadaşlarımız çok fazla bitkili tank tercih etmiyor.Ama benim Tankım bitkili bayada zevkli uğraşması tercih meselesi bence. ;) Ama şahsi fikrimi sorarsan balıkların 6 aylık olmadan bitki düşünme dekor düşünme yalnızca onları iyi besle,daha sonra istediğin dekoru yaparsın. :onay:
Resim

Resim
Resim

Çevrimdışı onuralp

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 20.09.2011 18:29   İleti başlığı: Re: İşte benim tankım eksik yanlarını söylerseniz sevinirim   

leggera yazdı:
Onur ellerine sağlık gayet güzel bir tank olmuş tam bittiği haliylede görmek isteriz. Yalnız küçük bir eleştiride bulunmak istiyorum daha doğrusu şahsi fikrimi söleyeyim; Bu arka fonla yavrular küçükken kayboluyorlar karşıdan baktığında pek birşey göremiyorsun düz siyah fon yapsaydın çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bu tarz arka fonlar bol bitkili tanklara daha uygun. :canadian:

Fırat abi yorumun için teşekkür ederim flaş patladığından olduğundan çok fazla açık görünüyo herşey fondaki taşlar siyaha yakın hemen hemen birde fondaki dallardan alıcam sonramı eklesem şimdi eklesem bi sorun olurmu ayrıca bu mongow kökünü kaynatmam şartmı yıkadım önce ama kaynatmadım havalanır diye korkuyorum bi zararı olurmu ayrıca kaynatmadığım için bide burda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
OnuR AlP
Yaş = 1&
ANKARA // Ayvalı
120*50*60h yeni bir yol.

Çevrimdışı onuralp

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 20.09.2011 18:45   İleti başlığı: Re: İşte benim tankım eksik yanlarını söylerseniz sevinirim   

Fyyzarya yazdı:
Tank bence gayet sade ve hoş... Bitki konusuna da gelince herkes söylemiş bitki çok başka bir dünya çok zahmetli... Ama illa bitki diyorsanız ortada duran mangrow köküne birkaç tane anubias tutturabilirsin. ayrıca kendine güzel iç filtrede tak çok işe yarıyor. Hem akıntı oluşturuyor hemde o akıntıda kalkan artıkları topluyor. ayrıca çok fazla sayıda balık alma en fazla 15 tane almanı öneririm o tanka..

İç filitrem var ancak yeterlimi orasını pek bilmiyorum bu boydaki tanka nasıl olur bi fikrim yok suyu doldurup bakıcam olmassa daha güçlü bi motor alıcam natteri sayısı olarak bende başlangıç olarak 15 düşünmüştüm zamanla yerleri dar gelirse onlar halleder artık en az 8 tane kalsa bana yeter ben öle düşünüyorum en azından saol Kartal
OnuR AlP
Yaş = 1&
ANKARA // Ayvalı
120*50*60h yeni bir yol.

Çevrimdışı onuralp

Kayıtlı Üye

Kayıtlı Üye

İletiTarih: 20.09.2011 18:48   İleti başlığı: Re: İşte benim tankım eksik yanlarını söylerseniz sevinirim   

shooter yazdı:
Yok Onur yalnızca salyangoz değil problem,çoğu arkadaşımız Nattereri beslediği için sürü halınde yaşayan bu türün sürekli ani hareketler yaparak bitki köklerini yerinden çıkarmaları,çok yemlendikleri için sık dip çekimi yapmamız gerekiyor bununda bitkiler varken zor olması gibi buna ekleyebileceğimiz birkaç ana sebepten arkadaşlarımız çok fazla bitkili tank tercih etmiyor.Ama benim Tankım bitkili bayada zevkli uğraşması tercih meselesi bence. ;) Ama şahsi fikrimi sorarsan balıkların 6 aylık olmadan bitki düşünme dekor düşünme yalnızca onları iyi besle,daha sonra istediğin dekoru yaparsın. :onay:

Tamam Zafer abi önerini dinliycem öle yapıcam bitki gerçekten zormuş dediğin gibi en fazla kütüğe bağlarım ancak bakalım tankı bugunde dolduramıycam yarın akşamda doldurabilirim ancak ışık bağlancak bakalım hayırlısı yorumun için teşekkürler Zafer abi.
OnuR AlP
Yaş = 1&
ANKARA // Ayvalı
120*50*60h yeni bir yol.
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz
 2 sayfadan 2. sayfa [ 22 ileti ]
[Sayfaya git]   Önceki  1, 2

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

Bu forumda yeni konular açabilirsiniz