Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yeni Tanka Attıktan 1 Saat Sonra Karşınızda Poison.
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
hergeLe yazdı:
Masallah
Saol Yusuf. hades yazdı:
Bu hayvan beni şaşırtmadı ayberktede böyleydi abi rahatsız bu biraz sahiden diyorum farklı birşey tekrardan güle güle besle seni çok şaşırtıcak daha.
Emrah dediğin gibi şaşırtmaya devam edıyor,Sabah uyandım direk gözüm onda zaten tank ona ufak geliyor sanki (300 lt yakın) çıldırmış gibi yüzüyor Centilmen yazdı:
Hayırlı olsun Maşallah
Sabah sabah uykumu açmadi desem yalan olur Yasin Ağbi Teşekkürler.Alana kadarda benim uykularımı kaçırıyodu valla. aykut_oruc yazdı:
Anıl maşallah zaten balığı bilen biliyor... Yanlız balığa fazla Müslüm dinletme.. Zaten piskopat sonra kafayı iyice bozmasın...
Çok Saol ,Müslüm konusuna gelince mecvur saat 18:00 dan sonra farklı birşey dinliyemiyorum leggera yazdı:
Biraz daha alışınca tankı temizlerken burnuna dikkat et Anıl Ayberk seni bu konuda uyarmıştır zaten.
![]() Aynen Fırat |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Anıl maşallah. Çok güzel bir balığın var. Karakter, form, renk herşey mevcut. Ülkemizdede fazla yok, senin elinde daha büyük boylara gelmesi dileği ile, sağlıklı sıhatli günlerde büyüt.
|
|
| dorukan/izmir | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
dorukan yazdı:
Anıl maşallah. Çok güzel bir balığın var. Karakter, form, renk herşey mevcut. Ülkemizdede fazla yok, senin elinde daha büyük boylara gelmesi dileği ile, sağlıklı sıhatli günlerde büyüt.
İyi dilekler için çok teşekkür ederim. ![]() |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Maşallah Anıl, öncelikle hayırlı olsun, gerçekten çok güzel bir türe sahip oldun.
![]() |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Maşallah Anıl, öncelikle hayırlı olsun, gerçekten çok güzel bir türe sahip oldun.
![]() Saol Okan ağbi. ![]() |
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz