Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Serrasalmus Rhombeus DSLR
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 08.08.2008 22:25 İleti: 2444 Yaş: 39 Konum: İstanbul / Kocamustafapaşa |
|
|
Çok başarılı taner abi ellerine sağlık.
|
|
| Emrah Kürekli | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
serkan akkaş yazdı:
Taner bombayı patlatmışsın yine maşallah 10 numara
Eyvallah Serkan sağolasın. |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
hades yazdı:
Emrah teşekkürler,sen çok sessiz kaldın bu aralar hayırdır... |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.12.2009 21:40 İleti: 1551 Yaş: 51 Konum: istanbul |
|
|
Üstadım harika olmuş ellerine sağlık
|
|
|
Levent KÜÇÜK.yaş:46 İSTANBUL Küçükyalı Serrasalmus Geryi |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.07.2009 13:32 İleti: 1476 Yaş: 36 Konum: İstanbul Avcılar |
|
|
Abi mükemmel yakalanmış,hele renkler çok süper ellerine sağlık.
|
|
|
Yakup Polat yaş 28 istanbul/avcılar Yeniden kısmetse |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Maşallah....
![]() |
|
|
Kartal Feyyaz Serbest Muhasebe 20 / İzmir.Buca 200*50*70 BOŞ Grammostola Pulchra Brachypelma Vagans Acanthoscurria Geniculata |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 08.08.2008 22:25 İleti: 2444 Yaş: 39 Konum: İstanbul / Kocamustafapaşa |
|
|
TnReFe yazdı:
hades yazdı:
Emrah teşekkürler,sen çok sessiz kaldın bu aralar hayırdır... Şu sıralar uzagım abi koşturmacayla geçiyor. |
|
| Emrah Kürekli | |
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 26.01.2008 17:56 İleti: 565 Yaş: 67 Konum: İstanbul |
|
|
Taner baba yine döktürmüşsün ,hangi süzgeçten geçti bu resimler yav valla süper benide ölümsüzleştirirmisin karelerinle senin sanatsal ön görülerin muhteşem yavrucum ne diyim eline sağlık.Benim 40 cm lik rhomu vereyimde biraz onuda sanat dünyasına tanıt ,
![]() |
|
|
Serdar KALMAZ İstanbul / 50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
operaserdar yazdı:
Taner baba yine döktürmüşsün ,hangi süzgeçten geçti bu resimler yav valla süper benide ölümsüzleştirirmisin karelerinle senin sanatsal ön görülerin muhteşem yavrucum ne diyim eline sağlık.Benim 40 cm lik rhomu vereyimde biraz onuda sanat dünyasına tanıt ,
![]() Abi senin Rhom. zaten gönellerde yaşıyor sen merak etme. |
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Maşallah Taner yine arşivlik fotolar olmuş
![]() |
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Takvimlik bunlarr
![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
plant yazdı:
Üstadım harika olmuş ellerine sağlık
Evet güzel ama güzel bir video çekemedim,bu balık ve dekorlar arka fonda Gotan Project çalan bir video harika olurdu dimi.Kısmet bu balığa değilmiş bundan sonraki gelen balıklarda güzel videolar çekerim artık. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
yakuppolat yazdı:
Abi mükemmel yakalanmış,hele renkler çok süper ellerine sağlık.
Yakup yakalamak için fazla uğraşmadım biliyorsun,balık manken gibi maşallah ![]() |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
operaserdar yazdı:
![]() Serdar abi bu mesajı okumadan önce sabah konuştuk,teklifini her ne kadar şakada olsa telefondada tekrarladın. Telefonda konuştuğumuz olay yarın gerçekleşirse gelirken büyük rhomuda getirmeyi unurma sakın... ![]() |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
aykut_oruc yazdı:
operaserdar yazdı:
![]() Abi senin Rhom. zaten gönellerde yaşıyor sen merak etme. Birazda benim tankta yaşasın Aykut. ![]() |
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz