Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Serrasalmus Rhombeus DSLR
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Okan YEŞİLÖZ yazdı:
Maşallah Taner yine arşivlik fotolar olmuş
![]() Benim arşivde daha ne fotolar var Okan ![]() |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
İHTİYAR PİRANHACI yazdı:
Takvimlik bunlarr
![]() Bayram abi zaten bu yılbaşında resimleri kimseye sormadan kendi resimlerimle takvim ve bolca sürprizler hazırlayacağım merak etme sen... |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 20.12.2009 21:40 İleti: 1551 Yaş: 51 Konum: istanbul |
|
|
TnReFe yazdı:
plant yazdı:
Üstadım harika olmuş ellerine sağlık
Evet güzel ama güzel bir video çekemedim,bu balık ve dekorlar arka fonda Gotan Project çalan bir video harika olurdu dimi.Kısmet bu balığa değilmiş bundan sonraki gelen balıklarda güzel videolar çekerim artık. Valla Taner ısrar ediyorum muhakkak gotanlı bir tane çek ooff cuk oturur ![]() |
|
|
Levent KÜÇÜK.yaş:46 İSTANBUL Küçükyalı Serrasalmus Geryi |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
plant yazdı:
TnReFe yazdı:
plant yazdı:
Üstadım harika olmuş ellerine sağlık
Evet güzel ama güzel bir video çekemedim,bu balık ve dekorlar arka fonda Gotan Project çalan bir video harika olurdu dimi.Kısmet bu balığa değilmiş bundan sonraki gelen balıklarda güzel videolar çekerim artık. Valla Taner ısrar ediyorum muhakkak gotanlı bir tane çek ooff cuk oturur ![]() Bütün resimler ücrete tabii haberiniz olsun. ![]() |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Maşallah abi artık takvimlerede yer alırmı tam bilemem ama bayağı emek harcadıgın ortada
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Taner abii sen ozaman buraya yazcaktın benden izinsiz kopyalanması yasaktır diye geç kaldın
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 29.05.2011 10:24 İleti: 420 Yaş: 30 Konum: istanbul |
|
|
Abi sen bu işi biliyorsun.
|
|