Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Karşınızda Rhombeusum.
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Üretim Başarısı
|
|
Eray baligin cok güzel, hayirli olsun, simdi
Zayif gibi görünüyor ama yapisi böyle bu senin elindeki türün, bu saaten sonra uzamaz da daha, simdi enine ve yükseklige uzuyacak, o zayif balik kalmaz 1 seneye, hatta 1 sene icinde ceneside öyle uzun olmaz, yuvarlak olacaktir. Sendeki brazil xingu rhom ( white daimond) |
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 07.03.2012 18:08 İleti: 1185 Yaş: 41 Konum: İSTANBUL |
|
|
Hayırlı olsun eray güle güle besle.
![]() |
|
|
Dr. Serra Yasin ATASAZ Serra türleri Alım-Satım
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 29.05.2011 10:24 İleti: 420 Yaş: 30 Konum: istanbul |
|
|
HergeLe yazdı:
Zayif gibi görünüyor ama yapisi böyle bu senin elindeki türün, bu saaten sonra uzamaz da daha, simdi enine ve yükseklige uzuyacak, o zayif balik kalmaz 1 seneye, hatta 1 sene icinde ceneside öyle uzun olmaz, yuvarlak olacaktir. Sendeki brazil xingu rhom ( white daimond) Yusuf bu balık black yanlız. |
|
|
Tarık Uysal PERU 4 EVER
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
turog yazdı:
HergeLe yazdı:
Zayif gibi görünüyor ama yapisi böyle bu senin elindeki türün, bu saaten sonra uzamaz da daha, simdi enine ve yükseklige uzuyacak, o zayif balik kalmaz 1 seneye, hatta 1 sene icinde ceneside öyle uzun olmaz, yuvarlak olacaktir. Sendeki brazil xingu rhom ( white daimond) Yusuf bu balık black yanlız. Stocklistlerde hepsi black olarak geciyor Bunun black daimondla uzaktan yakindan alakasi yok, blackler peru oluyor genellikle.. Tarik sen kac tane rhom besledinde black diyebiliyorsun buna |
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Maşallah güle güle büyüt
![]() |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Balığı gidip gördüm ve black brazil ilk başta sende xingu dedin şimdi peru diyosun karar ver.
|
|
|
Tarık Uysal PERU 4 EVER
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Yok tarik ben peru demedim.blackler genelikle peru oluyor dedim iy oku yazdigimi
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Tamam ama sonuçta peru değil
|
|
|
Tarık Uysal PERU 4 EVER
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye
Kayıt: 13.04.2012 12:23 İleti: 87 Yaş: 33 Konum: Istanbul/Moda |
|
|
Herkeze yorumlari icin cok tesekkur ederim bu baligin tam cinsi ne bilmiyorum ama yakisikli hayvan sonucta ama tam cinsi ne onu ogrensem iyi olurdu bilen birisi varsa tam cinsini soylerse memlun kalirim.
|
|
|
Açıkça söylüyorum ben SERTAÇ TAŞPINAR evet kabul ediyorum saçma sapan bir mevzu için banlandığımıda biliyorum... Fatih bey konuyu açıklamamakta hakaret etmekte israr ediyor neyse bunu geçtim banlamak istiyorsanız banlayın ama şunu unutmayınki tamamen haksızlığa uğramış durumdayim moderatör arkadaşların dikkatine:Lütfen bana bu numaradan ulaşşınlar 0531 083 35 85 yağrın Fatih beyide arayip ne istediğini soracağım? hala? Forumu takip etmek zorundayim ithalatları kaçırmak istemediğimden dolayı bu forumdayım... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Eray Tanganika sana ney dedi türü hakkında?
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Ben dedim ama beni dinleyen yok, bu sendeki xingu rhom (white daiMond) aynisi bendede var, inanmiyorsan daha gir furye 1000 tane örnegi var karsilastir...!!!
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Yusuf Tanganika'nın listesinde Black yazıyor Eray'ın kafası ondan karışmış olabilir.
Açıkcası ben bu boyda hangi tür olduğunu anlamam. Hepsi birbirine benziyor ufakken. |
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Evet aykut abi listede black yaziyor, ama tüm stocklistlerde rhomlar black olarak geciyor, okadar cesiti varki ithalatcilar bile tam bilmiyor hangi cinse sahip olduklarini o yuzden hepsi black olarak geciyor ve satiyorlar, mesela almanyada da bir cok toptancInin stocklistlerinde hep black yazar rhomlarda...
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye
Kayıt: 13.04.2012 12:23 İleti: 87 Yaş: 33 Konum: Istanbul/Moda |
|
|
Tamamdir abi ozaman bu balik xingu rhom ehite diamond bu arada hayirli ugurlu olsun arkadaslar balik ilk yemlerini yemistir kus basi kirmizi et yedirdim iyi geldi hayvana :D
|
|
|
Açıkça söylüyorum ben SERTAÇ TAŞPINAR evet kabul ediyorum saçma sapan bir mevzu için banlandığımıda biliyorum... Fatih bey konuyu açıklamamakta hakaret etmekte israr ediyor neyse bunu geçtim banlamak istiyorsanız banlayın ama şunu unutmayınki tamamen haksızlığa uğramış durumdayim moderatör arkadaşların dikkatine:Lütfen bana bu numaradan ulaşşınlar 0531 083 35 85 yağrın Fatih beyide arayip ne istediğini soracağım? hala? Forumu takip etmek zorundayim ithalatları kaçırmak istemediğimden dolayı bu forumdayım... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Hadi geçmiş olsun Eray.
|
|
|