Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Natların Kuyrukları Gidiyor
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Herkese günaydın öncelikle tankımda 17 tane nat var 2 3 4 cm arasındalar yem olarakda kalamar veriyorum herzaman normal içine atardım azda olsa yemlenirlerdi şimdi 3 4 günden bu yana ipe bağlayıp atıyorum çok fazla yemiyolar ve 2 3 tanesinin kuyruklarının yarısının olmadığını fark ettim ne yapmam gerek yardımlarınız için teşekkürler.
|
|
| serdar alptekin gaziantep | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 27.08.2007 12:59 İleti: 445 Yaş: 45 Konum: Tekirdağ |
|
|
Bir fotoğraf yüklerseniz yardımcı olmaya çalışalım. Büyük ihtimalle balık sayısının fazla oluşu nedeniyle birbirlerinin kuyruklarını yiyorlardır.
|
|
|
Alper SARAÇOĞLU TEKİRDAĞ |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
şu anda mevcut foto yok yanımda akvaryumda 130*30*45 olması gerek sanırım yavru piranalar için de küçük değil sanırım
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 27.08.2007 12:59 İleti: 445 Yaş: 45 Konum: Tekirdağ |
|
|
serdar27 yazdı:
şu anda mevcut foto yok yanımda akvaryumda 130*30*45 olması gerek sanırım yavru piranalar için de küçük değil sanırım
Tankın boyutları balıkların boyutlarına göre şuan yeterli. Dediğim gibi fotoğraf olsa net bir sonuca ulaşılabilir. 2 nedeni olabilir - strese bağlı olarak birbirlerine yakın duruyorlarsa bu tür kuyruk, yüzgeç hasarları oluşabilir. - su değerlerindeki bozulmalar veya değişiklikler kuyruk erimesine neden olabilir. Aklıma gelenler bunlar, daha tecrübeli arkadaşlarda fikirlerini belirteceklerdir. Geçmiş olsun... |
|
|
Alper SARAÇOĞLU TEKİRDAĞ |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Kuyruk isiriklari, cok normal birsey,genellikle yer kavgasi yaparken oluyor , veya yem yerken de olabiliyor, 1 hafta icinde büyür yine eyer gercekten sadece kuyruk kismi ise. Sonucta piranha besliyorsunuz disler olan bir hayvan, cok normal seyler bunlar.
|
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 07.03.2012 18:08 İleti: 1185 Yaş: 41 Konum: İSTANBUL |
|
|
Serdar kuyruklarında eksilme olmasa o zaman anormal olurdu.
![]() |
|
|
Dr. Serra Yasin ATASAZ Serra türleri Alım-Satım
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 07.03.2012 18:08 İleti: 1185 Yaş: 41 Konum: İSTANBUL |
|
|
serdar27 yazdı:
:) teşekkür ederim abi saolsun yardımcı olduğunuz için tekrar çıkarmı bu kuyruklar peki ???
Sandığından çok daha kısa sürede düzelecektir. ![]() |
|
|
Dr. Serra Yasin ATASAZ Serra türleri Alım-Satım
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz