Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tank Siparişi Verildi Önerilerinizi Bekliyorum
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 08.05.2012 10:16 İleti: 169 Yaş: 38 Konum: BURSA/Çarşamba |
|
|
Selam abiler , arkadaşlar 150*60*50 10mm tank çarşamba günü hazır olucak inşallah .Söylemesi kolay oluyor yanına gidince gördük :D Malzeme siparişlerini verdim :
Dış filtre : Fluval 405 İç filtre : Hidom AP-1600 L Isıtıcı : Aqua Pro AH305 300W (şimdilik bir tane düşünüyorum) H.motor : Resun AIR-4000 Üstün Çift Çıkışlı 320 L H H.taşı : 50 cm (20") , Life Tech Esnek 75 cm Aydnltm : Grolux 15W , 80 cm led mavi , beyaz Mango : 50 cm civarlarında 2 adet almayı düşünüyorum. Bitki gübresi ???Kararsız???? Canlı : 14 adet nat. Bitki konusunda yardımlarınızı beklliyorum aciL çeşit olarak ??? Kum olarak Hagen (siyah) alıcam kısmetse 30-35 kg yeterli olurmu ? Birde bu mango köklerini altıktan sonra kendim kessem bir sorun olurmu? Uygunsuz bir malzeme varsa uyarılırsam sevinirim. Hayırlısı olsun bakalım giriyoz bu işe artık :D ![]() Yapım aşaması. HERKEZE SAYGILAR! |
|
|
Serhat GÖYDEMİR 150*60*50 Pygocentrus Nattereri / Ad.12 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 07.03.2012 18:08 İleti: 1185 Yaş: 41 Konum: İSTANBUL |
|
|
Hayırlı olsun Serhat herşey güzel görünüyor alışveriş listende bana mantıklı geldi bundan sonrası tankını en kısa sürede kurulmuş içinde balıklı bir şekilde bizimle paylaşman.
![]() |
|
|
Dr. Serra Yasin ATASAZ Serra türleri Alım-Satım
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Hayirli olsun yeni tankin....
30-35 kilo hagen kum az gelebilir, taban cok ince kalabilir ilerde bitki ekemessin. 50 kg alma imkanin varsa 50kg al... Rahat edersin. |
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 29.05.2011 10:24 İleti: 420 Yaş: 30 Konum: istanbul |
|
|
Paran varsa piraya-cariba al yoksa nattereri al tabi birde yeni başlıyorsan piraya ve cariba zor gelebilir.
![]() |
|
|
Tarık Uysal PERU 4 EVER
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 27.08.2007 12:59 İleti: 445 Yaş: 45 Konum: Tekirdağ |
|
|
Nattereri ile bitki denemiş biri olarak söylüyorum balıkları tanka koymadan önce kafanızdaki bitkileri tanka yerleştirin. Bir ihtimal bitkili tanka koyulmuş olan nat.lar bitkilere zarar vermeyebilir. 8-10 cm boyundaki nat.larımın tankına anubias ve saz ekledim sonuç kötü oldu. Anubiasın yapraklarının büyük bir kısmını ısırıp kustular, sazlarıda köklerinden söküp uzun olanlarıda budadılar. Denemeden birşey anlaşılmıyor ama nat.lar ile bitki çoğu kez hüsranla sonuçlanıyor.
Hava motoru konusuna gelince henüz almadıysan bence alma. Tankta hava kabarcıkları küçük balıklarda strese yol açıyor, doğal bir görüntü oluşturmuyor. Fazla oksijenin sudaki ph seviyesini yükselteceğinide unutma. Hava motoru yerinine dış filtrenin su çıkış borusunu yüzeye yakın tutarak yüzey haraketi ile oksijen sağlayabilirsiniz. Mango köklerini istediğin şekilde kesebilirsin bir sorun olmaz. Yeni kurulumunuz hayırlı olsun kazasız, kayıpsız kullanmak nasip olur inşallah. ![]() |
|
|
Alper SARAÇOĞLU TEKİRDAĞ |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
Şimdiden hayırlı olsun.