Sistem saati: 28.04.2026 18:09
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Et ve Et Ürünleri Yardım
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Herkese merhabalar arkadaşlar benim nat. lar şu 2-3 gündür tavuk ciğeri ve tavuk eti ile besleniyor ama bugün tavuk ciğeri ve tavuk etini yemediler bile atıyorum ısırık alıp bırakıyorlar elden veriyorum bir iki dokunup bırakıyorlar lütfen yardım edin menüneden mi sıkıldılar acaba? karides atıyorum ayıla bayıla yedikleri yemi artık eskisi gibi yemiyorlar performansları iyice düstü
|
|
|
Mert Acar İzmir\Bornova 85-40-55 8 x nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 07.03.2012 18:08 İleti: 1185 Yaş: 41 Konum: İSTANBUL |
|
|
Eğer herşey yolunda görünüyorsa su değişimi,dip çekimi vs aksatılmıyorsa dönem dönem özellikle yaz aylarında iştahsızlık olabiliyor ısıtıcıya bağımsız değişen su sıcaklığı balıklarda iştahsızlık durgunluk yaratabiliyor kısa sürede düzelir.
![]() |
|
|
Dr. Serra Yasin ATASAZ Serra türleri Alım-Satım
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 27.08.2007 12:59 İleti: 445 Yaş: 45 Konum: Tekirdağ |
|
|
Balık ağırlıklı beslemenizi öneririm somon, alabalık, karides gibi. Sürekli tavuk, ciğer, yürek gibi besinler sağlıklı olmayacaktır. Haftalık beslenme programında değişiklik yaratmak açısından haftada 1-2 öğün tavuk, yürek veya ciğer verebilirsiniz.
|
|
|
Alper SARAÇOĞLU TEKİRDAĞ |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Anlamıyorum arkadaşlar yem yemiyorlar bu arada yem yemeden 2. günleri onuda belirteyim karides attım aradan 2 saat geçti karidesler hayla suyun üstünde yüzüyorlar yardım edin hiç yem yemiyorlar akvaryumun önünde elimi sallıyorum tepki veriyolar elime geliyorlar ama akvaryum üstünden yem atınca bakmıyorlar bile.
|
|
|
Mert Acar İzmir\Bornova 85-40-55 8 x nattereri |
|
| Sayfa başı |
|
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir
Bu forumda yeni konular açabilirsiniz
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz