Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Eheim Isıtıcı Kullananlar Yardım
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
Bu ısıtıcının vantuzlarını doğru yere takmışmıyım tellerin üzerindemi olması lazım birde su parmağımla gösterdiğim seviyenin altında mı olmalı üstündemi orada min water level yazıyor kullanma klavuzu kafamı karıştıhttp://imageshack.us/a/img805/6839/20130107181458.jpg
http://imageshack.us/a/img685/3092/20130107181511.jpg rdı. |
|
|
İSMAİL YAŞAR-Konya KTO Karatay Unıversıty Mecatronik Engineer |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Vantuzlar doğru yerde takılı.Su seviyesi çizginin üzerinde olmalı.Kalibre etmen gerekebilir kontrol etmeyi unutma.
|
|
|
Tanganika Akvaryum Beylikdüzü/İSTANBUL 0212 854 18 68 0532 510 46 23 Cafer AKERTEK Makina Mühendisi |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
Tanganika Akvaryum yazdı:
Vantuzlar doğru yerde takılı.Su seviyesi çizginin üzerinde olmalı.Kalibre etmen gerekebilir kontrol etmeyi unutma.
Abi talimatlarda yazan aynı şu;su seviyesi işaretçi seviyenin altında olmalıdır diyor ısıtıcının üzerindede min water level diyor bu ne biçim talimat anlamadım chin malı gibi yanlış yunluş talimat veriyor |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Eğer o çizginin altında olursa hassaslığı azalabilir.Cam çok ısınabilir.Komple de batırabilirsin.
|
|
|
Tanganika Akvaryum Beylikdüzü/İSTANBUL 0212 854 18 68 0532 510 46 23 Cafer AKERTEK Makina Mühendisi |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
Tanganika Akvaryum yazdı:
Eğer o çizginin altında olursa hassaslığı azalabilir.Cam çok ısınabilir.Komple de batırabilirsin.
Abi komple batırmadım ama şu anda min water level seviyesinin 2 cm üstünde duruyor su seviyem okeymi? |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Dalgalı su işaretinin fazla altına inmemesi yani cam bölgeye su temas etmeli komple batırmamanı tavsiye ederim yani koyup batırma zamanla ister istemez ayar kısmından su alabilir ben sürekli plastik bölgenin oralarda oluyo su seviyem cam bölge her zaman suyla temas halinde
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
aytacdemirkol yazdı:
Dalgalı su işaretinin fazla altına inmemesi yani cam bölgeye su temas etmeli komple batırmamanı tavsiye ederim yani koyup batırma zamanla ister istemez ayar kısmından su alabilir ben sürekli plastik bölgenin oralarda oluyo su seviyem cam bölge her zaman suyla temas halinde
Tamamdır abi tam dediğin gibi plastik bölgenin oralarda duruyor işaretin 2 cm üstünde |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
En ideali oralar zaten su seviyesi fazla oynamıyor büyük tanklarda buhar camı olduğu için ben kışın ısıtıcı kullanmıyorum hiç bir tankım da merkezi sistemden dolayı stabil 27C sadece kışa giriş ve çıkış aylarında açıyorum sadece.
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
YENİ BİR SORUM VAR?Tankda döngü oluşsun diye 2 adet japon balığı aldım onların poşetindeki suyu tanka döküyümmü yoksa sadece balıkları atsam döngü için yeterli olur mu?
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Akvaryumcunun suyuna güveniyosan ve iyi bir akvaryumcu ise bence dökebilirsin ancak kendi suyunu kendin hazırlaman her zaman en iyisidir senin şuanki suyundaki bakteriyle onunki çakışabilir oda hiç iyi olmaz balıkları bi tuzla sudan geçir öyle at derim genede sen bilirsin...
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Bakteri popilasyonu hızlandırmak ve artışını sağlamak için daha güzel yöntemler var istersen...
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 07.02.2010 22:57 İleti: 1609 Yaş: 31 Konum: İstanbul TATTOO ARTİST |
|
|
Japon yerine neon, lepistes veya daha hassas balık alabilirdiniz japonlar her yerde yaşıyor ve ölmüyor sonuçta onunla birlikte japonların beslendiği suyu dökmemenizi tavsiye ederim sonuçta japonlar soğuk suda yaşıyorlar ve bakterilere karşıda oldukça duyarlılar ama yine seçim sizin..
|
|
| Ayberk Cem | |
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
aytacdemirkol yazdı:
Akvaryumcunun suyuna güveniyosan ve iyi bir akvaryumcu ise bence dökebilirsin ancak kendi suyunu kendin hazırlaman her zaman en iyisidir senin şuanki suyundaki bakteriyle onunki çakışabilir oda hiç iyi olmaz balıkları bi tuzla sudan geçir öyle at derim genede sen bilirsin...
Abi tuzlu sudan geçirmek nasıl oluyor. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
Ayberk Cem yazdı:
Japon yerine neon, lepistes veya daha hassas balık alabilirdiniz japonlar her yerde yaşıyor ve ölmüyor sonuçta onunla birlikte japonların beslendiği suyu dökmemenizi tavsiye ederim sonuçta japonlar soğuk suda yaşıyorlar ve bakterilere karşıda oldukça duyarlılar ama yine seçim sizin..
Japonun suyunu dökmekten vaz geçtim sadece balıkları atacam. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Deneme yapmak için japon balığı kullanmayın.Çok enterasan parazitler gelebilir.Çünkü japonlar genelde havuzlardan çıkartılıp satılır.Havuz balıklarında da parazit çok yaygındır.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz