Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Piranhacılar
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 48 Konum: istanbul |
|
|
Arkadaşlar forum kurulalı 8 sene olmuş..Eski üyelerden bir sürü kişi aklıma geliyor ama tek tek isim olarak yazmıyacağım..Şahsen bende her konuya yazmıyorum ama mutlaka her gün girip bakıyorum adet gibi bi şey oldu artık hayatımda..Belki benim gibi yapan eski üyelerimizde vardır başlığı görüp iki satır yazarlar diye açtım..Balık bahanesiyle arkadaş dost edindik bu forum sayesinde..Küslükler oldu ayrılanlar banlalanlar oldu..Gereksiz mevzulara takılmayalım artık beyler..Foruma girmeyen eski arkadaşlarla görüşenlerde bu başlığı iletirlerse sevinirim..Şurda toplasan kaç kişiyiz..Bu başlıktan yönetimede sesleniyorum banladığımız (kötü niyetliler hariç) herkezi geri çağıralım.Cümleten hepinize selam olsun piranha sevdalıları..
|
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Fatih, daha önce ayrılmış olanlar yada banlananlar için bir duyuru yapmış idik. Buna göre bu arkadaşlar isterlerse foruma tekrar dönüp paylaşım yapabilirler ve Yönetim olarak biz memnun oluruz. Banlanan 3-5 üye var kendini bilmez ve forumun huzurunu kaçıran bunların haricinde bütün eski dostları tekrar bekleriz.
Arada bize ban durumunun kaldırılmasını isteyen üyeler müracaat ediyor ve genelde çoğunun banını kaldırıyoruz. Küsüp gidenlerede kapımız zaten açık gelirlerse buyursunlar tabi.. |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Öncelikle herkese teşekkürler.Bu forumda dediğiniz gibi bende forum kurallarina uymayarak ve huzursuzluk cıkardığım için banlanmış ve uzaklastırılmıstım.Artık benim icin bu forum 2. evim gibi oldu foruma girmeden içim rahat etmiyor.Forumda dostluğu kardeşliği sizler sayesinde öğrendim.İyiki barsınız.
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.01.2008 17:46 İleti: 3233 Yaş: 48 Konum: istanbul |
|
|
Bayram abi biz yazıyoruz 50 kişi açıp bakıyor kimse şuraya 2 satır yazmıyor..Kibirinizi egolarınızı veya ne biliyim değişik takıntılarınızı bu başlıkta dışarı bırakın..Söz temsili eteğinizde ki taşları dökün..Eski güzel insanlar geri dönsün..Geri dönmesini istediğimiz arkadaşlarımıza abilerimize ulaşalım bu başlık altında buluşalım istiyorum..Gene böle kalacağını bile bile yazıyorum..
|
|
| Fatih WİLD | |
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Fatih eminim bir çok kişi senin gibi düşünüyordur fakat buna benzer bir çok başlık açıldı gelen sayısı parmakla sayılacak kadar az malesef.
|
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
WİLD yazdı:
Bayram abi biz yazıyoruz 50 kişi açıp bakıyor kimse şuraya 2 satır yazmıyor..Kibirinizi egolarınızı veya ne biliyim değişik takıntılarınızı bu başlıkta dışarı bırakın..Söz temsili eteğinizde ki taşları dökün..Eski güzel insanlar geri dönsün..Geri dönmesini istediğimiz arkadaşlarımıza abilerimize ulaşalım bu başlık altında buluşalım istiyorum..Gene böle kalacağını bile bile yazıyorum..
Abi bu iş tahtanın üzerine çakılan bir çivi gibidir.Tahtadan çiviyi çıkartsakta izi kalır. |
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 46 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
Bende bu işe gönül vermiş herkesin burada olmasını isterim gerçekten fakat maalesef eskileri buraya tekrardan toplamak biraz zor gibi geliyor. Geri dönmek isteyenlere gerçekten yönetim olarak engel çıkarmıyoruz. Bazı istisnalar muhakkak vardır. Fakat hobiyi bırakanlarda ya da bırakmasalarda foruma vakit ayıramayanda olabilir. Aklınızda isimler var ise yönetime ö.m. atabilirsiniz.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 14.11.2012 18:13 İleti: 26 Yaş: 39 Konum: Bahçeşehir / İst. |
|
|
Kusuruma bakmayın,belki sohpetinizin dışında olduğum için biraz garip gelebilir muhabbetinize katılmam.Ama sizin bu tür candan sohpetlerinizi gördükçe,bu forma iyiki üye olmuşum diye düşünüyorum. Saygılar...
|
|
|
FIRAT POLAT Bornova / İZMİR 22 Ad. red beLLy piRaNha. . . 120`50`70` https://www.facebook.com/egebeyi35 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 49 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Fatih ben de bu konuyu bir ara dile getirmiştim, fakat eski arkadaşları ben tanımadığım için benim bu konuyu dile getirmem pek bir işe yaramadı. Tabi ki dönmek isteyen arkadaşlar olursa kapımız açık.
|
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Fatih güzel bir konuya temas etmişsin, tebrikler. Geri dönmesi istenen kişilere yönetim hoş bir mesaj atabilir. Belki de atıyordur. Dediğin gibi bazen birbirimizi üzdüğümüz anlar olmuştur fakat netice de bu işe gönül vermiş kaç kişi var. Belki bu zaman zarfında onlarda kendi muhasebelerini yapmışlardır.
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.07.2005 11:01 İleti: 8005 Yaş: 52 Konum: Pendik İstanbuL |
|
|
Piranhacıların içinden piranhayı söküp almak zordur. Başka balık bakamazlar baksalarda ancak yem gibi bakarlar . Başka yerde bulamayacağınız dayanışma ve sohbet içinde olurlar . Birbirlerini kırsalarda severler , gün gelir hepsi bir araya gelir. Her toplumda huysuzlar kemiriciler olur bizde de oldu olacaktır. Düzelirler . Fatih`e katılıyorum formda yazmasada günlük gimeden duramayan çok insan var
|
|
|
MirsaT BehçeT Pendik İstanbuL Axis Gayrimenkul de Gayrimenkul Danışmanı |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz