Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Rocky Bite Test
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Üretim Başarısı
|
|
Bende diyordum nerde mehmet abimin yorumu
Eyvallah abi ya begenmene sevdinmi , balik adam gibi adam , hareketleri pittbulu andiriyot bana Sanada bi serra yakisir aslinda mehmet abi, ilk ônce alah izin verirse bi yavru al seninkilerden sora serraya gec derim , bende aynisini yaptim hicte pisman degilim |
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Büyük tankta daha iy cekimler gerceklesiyordu,yakinda büyük tanka gececem bu gidisle
![]() |
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Yakında tankdan çıkıp ringe girecek Rocky
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Bu rocky nin elden yemlenmesi kesinlikle kaldırılmalı
götürecek bir gün parmağı ya da eli komple alıcak akvaryumun içine öyle duruyor. |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
.yusuf bune bole kardesim pitbull gibi kitleniyo kaliyo sungere masallah harbi c anavar. |
|
| ]Murat Köstek_İzmir KsK.1988.serrasalmus elongatus BLACK Mask(_*KERPETEN*_) | |
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Murat_35 yazdı:
:nazar: .Yusuf bune bole kardesim ,pitbull gibi kitleniyo kaliyo sungere masallah harbi canavar.
. |
|
| ]Murat Köstek_İzmir KsK.1988.serrasalmus elongatus BLACK Mask(_*KERPETEN*_) | |
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Gece_Şahini yazdı:
Yakında tankdan çıkıp ringe girecek Rocky
Bu gidisle girecek eyüp. ![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
aytacdemirkol yazdı:
Bu rocky nin elden yemlenmesi kesinlikle kaldırılmalı
götürecek bir gün parmağı ya da eli komple alıcak akvaryumun içine öyle duruyor.Vallaha his meselesi balikla iletisim kurdunmu kendi capinda isirmiyor isirmaz |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Murat_35 yazdı:
:nazar: .yusuf bune bole kardesim pitbull gibi kitleniyo kaliyo sungere masallah harbi c
anavar.Saol kardesim zaten ben buna su alti pitbullu diyorum , o gün videoya cekmedigim kareler vardi daha süngeri zor aldim belki 5 dakka tuttu birakmadi... |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Allah nazarlardan saklasın böyle bir şey yok
![]() |
|
|
Burak Bircan-Ankara Serrasalmus İrritans Serrasalmus Rhombeus |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 19.11.2007 19:53 İleti: 3856 Yaş: 48 Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
Kimyası bozuk...İçine şeytan kaçmış bunun.
Ötesi yok rhombeusta son nokta... |
|
Taner SAĞIROĞLU![]() https://www.youtube.com/user/tnrefe ...The King oF Amazon... Serrasalmus Rhombeus Black Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder. |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

götürecek bir gün parmağı ya da eli komple alıcak akvaryumun içine öyle duruyor.
.yusuf bune bole kardesim pitbull gibi kitleniyo kaliyo sungere masallah harbi c