Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Yeni Tank yeni Heyecan
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
yiqit yazdı:
Mehmet SOVUK yazdı:
Yiğit hayırlı olsun yeni tankın. Tankı büyütmen de isabetli bir karar olmuş. Filtre olarak Aytaç gerekli ve güzel modelleri yazmış ben ilave olarak tabi imkanın da varsa Eheim 2217'yi öneririm. Hem kafan rahat olur hem de uzun yıllar kullanabilirsin.
Eheim Classic 2217-02 280 tl ye buldum içi boş + içine substrat elyaf sünger alsam herhalde dolu dan yine uyguna gelir ? Evet olabilir. Yalnız alacak olursan musluklu modelini al. |
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Tetra 1200 serisini topladı ve yeni ürünlerini çıkardı bu arızalı seriler artık kalmadı piyasa bir dönem satıldı doğru ancak yeni ürün modeli bu şekilde.
![]() |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
|
|
Abi bence % 90 aynıdır eski tetrateclerle,pek sevmiyorum ama motoru fena değil sesi az ama ahım şahım bir filtre değil burda biri bana 260 tl ye satmıştı sonra battılar Allahın işi
|
|
|
İSMAİL YAŞAR-Konya KTO Karatay Unıversıty Mecatronik Engineer |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.05.2005 14:48 İleti: 11654 Yaş: 48 Konum: İstanbul |
|
|
Eheım 2217 ideal ve kalitelidir uzun süreli kullanabilirsin bulduğun fiyat makul dolu olanının fiyatından haberim yok.Son dönemde filtre dünyasından uzak kaldım
Hr ne olursa olsun biyolojık malzemeleri eksik etme. |
|
|
MURAT YÜCE / Olmaz olmaz deme olmaz olur.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 17.01.2011 01:53 İleti: 694 Yaş: 33 Konum: İstanbul / Üsküdar |
|
|
Eheım 2217 ve 300 litrelik tankın siparişini verdim pazartesi salı elimde, cuma yada cumartesi de Utku abinin yanına uğrayacağım
|
|
![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Aldığım akvaryumda kapak ve buhar camı yok, kapak olarak 2 tane akvaryum boyunda tahta kestirip şerit led uygulamayı planlıyorum, buhar camı olarak da kuşakların üzerinden 2 parçalı olarak yekpare akrilik koysam sıkıntı yaratır mı sizce ? Ya da nasıl bir yol izlemeliyim ? Teşekkürler..
|
|
![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Sipariş vermişsen hayırlı olsun atman at 3337 de düşünebilirdin aslında 360lt akvaryumumda vardı inanılmaz sessiz ve başarılıydı ayrıca önemli olan içindeki malzemeler onlara çok dikkat et tekrar hayırlı olsun.
|
|
|
OnurALP Yıldırım Son Göz Ağrım Olacaksın "rhombeus" 120*50*60h |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Tahta yerine ince cam kestir kenarlarını zımparalat ama ledleri yapıştır cama ya da suda çalışan florasanlar var çok kullanışlı onlarıda yarın eklerim yeni tank kurulumu linkime oradan bir bak istersen.
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
onuralp11 yazdı:
Sipariş vermişsen hayırlı olsun atman at 3337 de düşünebilirdin aslında 360lt akvaryumumda vardı inanılmaz sessiz ve başarılıydı ayrıca önemli olan içindeki malzemeler onlara çok dikkat et tekrar hayırlı olsun.
Eheim kalitesine Atmanın yaklaşamayacağını düşünüyorum ama daha ufak çaplı projelerde notumu aldım tekrar bu motor için, eyvallah aytacdemirkol yazdı:
Tahta yerine ince cam kestir kenarlarını zımparalat ama ledleri yapıştır cama ya da suda çalışan florasanlar var çok kullanışlı onlarıda yarın eklerim yeni tank kurulumu linkime oradan bir bak istersen.
Ledleri cama yapıştırırsam buhar yine gelmez mi abi ? bir de camı kayıt ve kuşaklar taşır mı ? Suda çalışanları bende düşündüm fakat, balıklar suyun içinde ki ışıktan rahatsız olmaz mı doğal ortamlarında öyle bir şey yok çünkü. O konunun takipçisiyim zaten kopya çekeceğim yerler mutlaka olacaktır |
|
![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 08.09.2011 10:52 İleti: 6026 Yaş: 48 Konum: İstanbul 20/07/1977 |
|
|
Yiğit tankın üzerinde kapak yok ise duvara asılabilen aplik veya led metal halideler var onlardan kullanabilirsin. Ya da düşük watt'lı normal metal halide de olabilir. Bauhaus gibi yapı marketlerde veya elektrikçilerde rahatlıkla bulabilirsin. Hem de doğallıktan ödün vermezsin.
|
|
|
Mehmet SOVUK Avcılar / İSTANBUL High Tech Planted Tank: 75*50*50 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Mehmet SOVUK yazdı:
Yiğit tankın üzerinde kapak yok ise duvara asılabilen aplik veya led metal halideler var onlardan kullanabilirsin. Ya da düşük watt'lı normal metal halide de olabilir. Bauhaus gibi yapı marketlerde veya elektrikçilerde rahatlıkla bulabilirsin. Hem de doğallıktan ödün vermezsin.
Bu da çok güzel fikir abi. Şöyle bir şey düşündüm kayıt ve kuşakların üstüne ince bir cam buhar camı olarak görev yapacak. Onun altına da su altı flo ları koyacağım. Bu şekilde nemden etkilense de bir sıkıntı olmayacak. Tank gelince deneyeceğim bakalım. Teşekkürler |
|
![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Tank geldi, bir kaç güne suyunu koyucağım. Pazartesi ya da salı balıklar gelecek inşallah, kapak yapımına da başlandı bunların dışında bir kaç eksik daha var, güzel birşeyler çıkacak inşallah ortaya.
![]() |
|
![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Gözün aydın yiğit hayırlı olsun. Suyu biran önce hazırlamaya başla keratalara hafta başına bir şey kalmadı.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
Hadi hayırlısı Yiğit.
![]() |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
poison44 yazdı:
Hadi hayırlısı Yiğit.
![]() Sağol abi aytacdemirkol yazdı:
Gözün aydın yiğit hayırlı olsun. Suyu biran önce hazırlamaya başla keratalara hafta başına bir şey kalmadı.
Eyvallah abi, malzemeleri bekliyorum hala filtreyi kurucam cuma büyük ihtimal su giricek salı da balıklar gelir |
|
![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz