Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Akşam Temizliği ve Bir Kaç Kere
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Administrator
|
|
Zamanı gelmiş filtre hortumu ve ekipman temizliğini yaptıktan sonra kerataların biraz da son hallerini gösteriyim dedim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buda büyük kerata ![]() ![]() ![]() Video bağlantısı Video bağlantısı |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Ellerine Sağlık Aytaç abi
|
|
|
Cemre Çulhaoglu 33 İstanbul Mecidiyeköy ![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Sağ olasın cemre aylardır efe ile ilgileniyoruz zaten koca oğlan oldu artık ilk zamanlar hareket ettikçe ilgisini çekiyordu şimdi sallamıyor pek artık onları.
|
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Geçen videonda görmüştüm efe'yi çekerken kamerayı balıklara çevirdin hemen havladı
Maşaallah ![]() |
|
|
Cemre Çulhaoglu 33 İstanbul Mecidiyeköy ![]()
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Onun oyun ve ilgi zamanları çerçevesin de başka şeyler yaparsan havlama devam edersen trip sonrasın da kesin bir vukaat yapıyor.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Maşallah abi formları çok güzel balıkların.
|
|
|
Eyüp ŞAHİN Yaş: 25 İstanbul\Tuzla Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümü 1 Adet F0 Pygocentrus Cariba 7 Adet Pygocentrus Nattereri
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
Aytaç Rhom kendisini bulmuş form olarakta gayet düzgün,bu Ayberk'ten aldığın Rhom dimi?
|
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
Gece_Şahini yazdı:
Maşallah abi formları çok güzel balıkların.
Teşekkürler eyüp. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
PoisoN yazdı:
Aytaç Rhom kendisini bulmuş form olarakta gayet düzgün,bu Ayberk'ten aldığın Rhom dimi?
Sağ olasın müdür. Evet ayberkin kuzeyi bu. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
aytacdemirkol yazdı:
PoisoN yazdı:
Sağ olasın müdür. Evet ayberkin kuzeyi bu. Serpilmiş baya maşallah. ![]() |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
PoisoN yazdı:
aytacdemirkol yazdı:
PoisoN yazdı:
Sağ olasın müdür. Evet ayberkin kuzeyi bu. Serpilmiş baya maşallah. ![]() Aynen biraz büyüdü kerata yan tarafa çok geçmek istiyor. Yosun olunca vantuzlar atmış kendini kuzey de ara bölmeyi yatırmış güneye akşam geldim koca spiloyı pıstırmış köşeye. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Üretim Başarısı
|
|
Aytac abi arka fon cok hosuma gitti cok dogal duruyor,ve rhombeusta enine büyümüs bu 1-2 cm bu gözle görülür daha yakisikli olmus masallah. Yanliz benim dikkatimi ceken birsey oldu, cogumuz tanklara plexiglas tan bölme yapiyoruz,sahzen bende yaptim gecenlerde , ama baliklar birbirini gördügü icin 24 saat stress icinde oluyorlar ve hep birbirleriyle ilgileniyorlar bu benim hosuma gitmedi kendi acimdan, balik akvaryum
disina pek ilgili olmuyor , cogu zaman hep diger balikla mesgul oluyor. Ben en kisa zamanda kaldircam Zaten plexiglasi tankimdan. |
|
|
>>> Rocky The RHOMBEUS <<< ||| THE MOST AGRESSIVE PIRANHA EVER ||| #ProudRhombeusKingRocky |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
|
HergeLe yazdı:
Aytac abi arka fon cok hosuma gitti cok dogal duruyor,ve rhombeusta enine büyümüs bu 1-2 cm bu gözle görülür daha yakisikli olmus masallah. Yanliz benim dikkatimi ceken birsey oldu, cogumuz tanklara plexiglas tan bölme yapiyoruz,sahzen bende yaptim gecenlerde , ama baliklar birbirini gördügü icin 24 saat stress icinde oluyorlar ve hep birbirleriyle ilgileniyorlar bu benim hosuma gitmedi kendi acimdan, balik akvaryum
disina pek ilgili olmuyor , cogu zaman hep diger balikla mesgul oluyor. Ben en kisa zamanda kaldircam Zaten plexiglasi tankimdan. Sağ olasın Yusuf dediğin gibi rhom biraz serpildi. Plexi konusunda haklısın daha önce süt beyazı varken tepkiler daha iyiydi bir birlerini görmüyordu ama delikleri ufak olduğu için yerine bunu yaptırdım renk olarak da kesilecek elinde adamın bu vardı ama aklımda bu konu koyu bir birlerini görmeyecek bir ton seçimi yapacağım. |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 21.03.2007 14:29 İleti: 2932 Yaş: 39 Konum: Bodrum |
|
|
Maşallah Aytaç ikisinide çok beğendim.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Kolları sıvadın yani sonunda öyle mi Aytaçım.
![]() |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz