Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Pirana Beslemek İstiyorum :)
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 26.05.2014 01:04 İleti: 6 Yaş: 29 Konum: Ankara Demetevler <3 |
|
|
Öncelikle Abilerim Kardeşimlerim Selamun Aleykum Ya bayadır akvaryum hobisine ara vermiştim tam 1 sene 25 gün önce çünkü geçen sene 1 mayıs işçiler gününde balıklarımı satıp muhabbet kusu almıştım :D neyse konumuza dönelim. Yani Baya bi akvaryum deneyimim var Önceden Chiclid besliyordum. 1 kaç gün önce balık besleyesim geldi :D yeniden merak sardım. 2 gün önceki ilk düşüncem. Demosoni idi.Ama nette bi kaç video İzledim ve Piranaya merak sardım. Sizler KAar olmasada az çok bilgi edindim . Şu anda elimde sıfır akvaryum malzemesi var. yani. 100-150 civarı toplamı olan neler almalıyım. bu balıklara göre malzemesidir şudur budur ...tabi hava motoru filan anlarım. tamirinide yapıyorumda :D ama bu balıklara göre ne olmalı hiç bi bilgim yok piranalşar ile ilgili kurulum konusunda. 3-5 tane bakmak istiyorum vahşi olanından Natteri :D yani böyle bi parça et filan atııgımda kapş kapış etsinler. :D akvaryum boyutları vb.vb.
yani uzun lafın kısası. akvaryum kurulumu için ne gibi şeyler gerkir dekorasyon filan .Yardımcı olursanız sevirim..Çok uzun yazdım kusura bakmayın.:D Şimdiden Teşekkürler. ![]() |
|
![]() Murat Oğuz Ankara Demetevler Bir Yerde Küçük İnsanLarın Büyük Gölqeleri Varsa O Yerde Güneş Batıyor Demektir. ~~~~~~~~~~~~~~ Zoru Başarırım Ama İmkansız Biraz Zorlar... En son PoisoN tarafından, 26.05.2014 13:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
İmla hatası
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 31.05.2011 15:29 İleti: 6225 Yaş: 42 Konum: İstanbuL |
|
|
Aramıza hoşgeldiniz. Lütfen forum kuralları'nı okuyunuz.
Profil bölümünden imzanıza ad, soyad, yaş ve yaşadığınız şehir bilgilerinizi girmelisiniz. Ayrıntı için tıklayınız Mesajlarınızda Türkçe dil bilgisi kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmenizi rica ederiz. |
|
![]() AnıL YüceL Pygocentrus Piraya |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Forumda hertürlü bilgi mevcut biraz karıştırırsan doğru bilgileri edine bilirsin.
Tank kurulumuna başladığında takıldığın tüm sorularını sorabilirsin,tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olucaklardır. |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Saolun bu başlık içerisinde yardımcı olurlarsa sevinirim. Gecenin bir yarısında yazdığımdan normaldir
![]() |
|
![]() Murat Oğuz Ankara Demetevler Bir Yerde Küçük İnsanLarın Büyük Gölqeleri Varsa O Yerde Güneş Batıyor Demektir. ~~~~~~~~~~~~~~ Zoru Başarırım Ama İmkansız Biraz Zorlar... En son PoisoN tarafından, 26.05.2014 13:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
İmla hatası
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
![]() |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
MrtOgz66 yazdı:
Saolun bu başlık içerisinde yardımcı olurlarsa sevinirim. Gecenin bir yarısında yazdığımdan normaldir
![]() Aradığın bilgiyi burdan okuyabilirsin. viewtopic.php?f=36&t=3518 |
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 16.05.2005 14:48 İleti: 11654 Yaş: 48 Konum: İstanbul |
|
|
Aramıza hoş geldin, öncelikle ilgili bölümlerdekı sabit başlıkları okumanda fayda var.
|
|
|
MURAT YÜCE / Olmaz olmaz deme olmaz olur.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Murat hoş geldin.
Yalnız , bu piranha işi uzun ve sabır isteyen bir iştir. İlgiyi eksik etmeyeceksin. Öyle 3*5 tane olsun atayım yemi parçalasınlar demekle de olmuyor. Uzun bir süreç içinde balıkları eğitmen lazım , yoksa aradığını bulamayabilirsin. Bunun için forum içinde eski başlıkları falan oku, tecrübeli üyelerden bilgi iste balık almak istersende İvedik Organize 'de Üreticimiz var sana en yakın ondan hem balık alırsın hemde bilgi ![]() |
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
|
![]() |
|
|
Rhombeus (xingu) Rhombeus (black peru) Spilopleura (gold) Natteri Canlı doğuranlar (moscow green,alman,gold,full red lepistes-blackmolly,ingilizplati)jawamoss,helana) Beta halfmoon American Pitbull Terrier (Rednose) Lovebird Personata |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Çok teşekkürler ihtiyar piranacı
|
|
![]() Murat Oğuz Ankara Demetevler Bir Yerde Küçük İnsanLarın Büyük Gölqeleri Varsa O Yerde Güneş Batıyor Demektir. ~~~~~~~~~~~~~~ Zoru Başarırım Ama İmkansız Biraz Zorlar... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
Murat kardeşim "İhtiyar Piranhacı" ( Bayram ALKAN ) abimin bahsettiği kişi benim. Şu an elimizde henüz yumurtadan çıkan balıklar var. Sen forumdaki diğer üretici arkadaşlardan temin edebilirsin istediğin balıkları.
![]() |
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 09.06.2007 08:16 İleti: 11619 Yaş: 45 Konum: İSTANBUL 1980 |
|
|
İlanlar bölümün de mevcut ilanlar var. Rahatlıkla aradığın boyda balığı temin edebilirsin.
|
|
|
----------Aykut Oruç DURMUŞOĞLU---------- |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Serkan abi sen 3-4 haftaya bana 5-6 adet natteri yavrusu ayırabilirmisin şimdiden
|
|
![]() Murat Oğuz Ankara Demetevler Bir Yerde Küçük İnsanLarın Büyük Gölqeleri Varsa O Yerde Güneş Batıyor Demektir. ~~~~~~~~~~~~~~ Zoru Başarırım Ama İmkansız Biraz Zorlar... |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
|
|
MrtOgz66 yazdı:
Serkan abi sen 3-4 haftaya bana 5-6 adet natteri yavrusu ayırabilirmisin şimdiden
![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz