Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Aranıza Hoşgeldim :)
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
|
|
İzmir'den Tüm Piranha Severlere Selamlar Arkadaşlar...
8 yıldır ilgi alanlarımdan biri olan tatlı su akvaristliği dahilinde,son 4 aylık tabir yerindeyse kendimi çekmiş olduğum inziva'nın ardından ve bu güne değin bakıp / yetiştirip / satmış olduğum (Challerger - Polyurenodon ''müren'' ve Astronot) sert olarak bilinen türdeki tatlı su balıklarının az da olsa tecrübesi ile,yepyeni bir konsept ve AŞK ile,aranızda olmaktan samimiyetle mutluluk duyduğumu bilmenizi isterim ... şuan için elimde 7 adet PYGOCENTRUSS NATTERİ mevcut ve kesinlikle yaramaz çocuklar gibiler boyları 5-6 cm civarında...biraz ürkekler...henüz 1 hafta oldu akvaryumuma koyalı... hiçbir türle kıyaslanmayacak kadar asil ve çok çekici balıklar...keşke diyorum ennn baştan sizlerle tanışma imkanım olsaydı...kısmet bu zamanaymış bu afacanlar hakkında merak ettiğim bir çok soruyu bu güzel forum içerisinde,siz güzel insanların tecrübeli anlatımları sayesinde giderdim,ha keza araştırmaya öğrenmeye devam etmekteyim Herkese çok çok teşekkürler... Sağlıklı Balıklar Diliyorum Saygılarımla |
|
| Piranha'nın dekoru;Gölgesidir ..! | |
| Sayfa başı |
|
|
Administrator
Kayıt: 06.05.2005 14:24 İleti: 16144 Yaş: 45 Konum: İnönü/İST |
|
İzmire selam olsun aramıza hoşgeldin tank ve piranhalarin fotolarını bekliyoruz. |
|
![]() S. Manueli (40 cm) Üretim Başarısı |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Serhan hoş geldin, Gereken yardımda bulunacağımızdan emin olabilirsin. Geç olmuş ama keyif alabilcek bir türe geçiş yapmışsın tebrikler
|
|
|
Serrasalmus Rhombeus Rio İriri Serrasalmus Rhombeus Black Daimond Serrasalmus Spilopleura Pygocentrus Cariba By Ferit |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Hoş geldin kardeşim. Aldım selamını.
|
|
|
Gürkan KURTAY / İzmir-Gaziemir 125*60*60 7 x Pygocentrus Cariba |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
![]() |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Hoşbulduk arkadaşlar,samimi karşılamanız bir kez daha teşekkürler...
Dediğim gibi bu fırlamalar durduğu yerde bi dursa,çok daha hoş pozlar yakalıcam da onları izlerken ben yoruluyom [emoji4] (maaşallah diyeyim,zaten öyle olsunlar) [emoji4] Ayrıca önümüzde ki süreçte,mutlaka tankı büyütmek ve dekoru revize etmek zorunda olduğumun farkındayım... ![]() ![]() Denemek amaçlı protein ağırlıklı (orta seviye) kuru yem attım bi tutam,yüzüne bile bakmadılar... 400 gr dondurulmuş karides aldım,ılık suda buzunu çözüp parçalar halinde veriyorum...yemlenirken birbirlerini tanımıyorlar [emoji4] |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 25.01.2014 19:57 İleti: 359 Yaş: 29 Konum: İstanbul |
|
Geç olsun güç olmasın hoşgeldin |
|
|
Hüseyin KAYA İstanbul / Bağcılar 100*40*50 7 Natteri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 07.07.2015 19:03 İleti: 182 Yaş: 31 Konum: İstanbul |
|
|
Hoşgeldin çok güzel bir tür hele bide alışınca tadına duyulmuyor ilk başlarda çok ürkek oluyorlar ama sonradan alışıyorlar zamanla daha keyif alacaksın:)
|
|
|
Serrasalmus Rhombeus Serrasalmus Spilopleura |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Bu içten ve samimi karşılamanız için teşekkürler arkadaşlaşlar...
Denemek için (orta seviye) protein ağırlıklı kuru yem verdim (bi tutam) yüzüne bile bakmadılar... Dondurulmuş karidesin buzunu çözüp,küçük lokmalar halinde veriyorum,yemlenirken birbirlerini tanımıyorlar Tankımı büyütmem ve dekoru revize etmem gerekicek,bunun farkındayım... Çok hareketliler (maaşallah) ![]() ![]() |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Aramıza hoş geldin Serhan, hobinde başarılar.
|
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Göstermiş olduğunuz bu samimi karşılama için hepinize teşekkürlrimi sunuyorum arkadaşlar...
Bu sevimli keratalar durdukları yerde bi durabilseler daha ne poz'lar yakalıcam da...bi oraya bi buraya..onları izlerken ben yoruluyorum orta seviye protein ağırlıklı kuru yem deneyim dedim (karides haricinde) yüzüne bile bakmadılar...fakat buzunu çözdüğüm karidesin,bir damlası sularına damladığı an kendilerinden geçiyolar,yemlenirken birbirlerini tanımıyorlar Dana yüreği / tavuk göğsü/ciğeri..sırada.... tankımı büyütmem ve dekorunu da revize etmem gerektiğinin farkındayım...şuan küçük oldukları için pek sıkıntı sezmedim açıkçası...ilerleyen süreçte ya sayıyı düşürürüm yada ortamlarını genişletirim,diye düşünüyorum...benim haydut çetesinden bir kaç foto ile de Aranıza Hoşgeldim demek istiyorum Tekrar Teşekkükler Herkese Sağlıklı Balıklar Diliyorum ![]() ![]() ![]() |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 12.02.2015 18:05 İleti: 190 Yaş: 39 Konum: MERSİN / REKLAM AJANSI SAHİBİ / Anıtoğlureklam@hotmail.com |
|
![]() |
|
|
Özgür Anıtoğlu / MERSİN 140 X 65 X 45 PYGOCENTRUS NATTERİ X 9 ANGUİLLİFORMES X 1 |
|
| Sayfa başı |
|
|
Koleksiyoncu
Kayıt: 28.05.2014 18:04 İleti: 389 Yaş: 37 Konum: Balıkesir |
|
|
Hoşgeldiniz bol paylaşımlı forumlar dilerim
|
|
|
Çağlar GÜNEŞ Balıkesir / Karesi Alkış tutunca gökten yıldız ile hilâl Üze Tengri diyor, kan için size helâl...! |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
![]() |
|
|
Türker Tunaboylu / Çorlu 130*50*60 21 ad yavru nat (5 cm) |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Serhat ortam için taşları çıkartıp biraz kök eklersen daha hoş bir ortam sağlarsın birde zeminde siyah yada koyu renk kum balıkların rengini daha hoş gösterir. Ayrıca imzanı oluşturmayı unutma
|
|
|
Serrasalmus Rhombeus Rio İriri Serrasalmus Rhombeus Black Daimond Serrasalmus Spilopleura Pygocentrus Cariba By Ferit |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz