Tüm zamanlar UTC + 2 saat
Arkadaşlar Natterilerimin Dişleri Görünmüyor.
Yetkili: Moderatör
| Yazar | Mesaj |
|---|---|
|
Kayıtlı Üye
Kayıt: 03.01.2009 13:29 İleti: 77 Yaş: 41 Konum: erzurum |
|
|
Utku abiden aldım natterleri 11 tane. Ancak yeni olduğum için aklıma takılan birşey var. Bizim bir arkadaş almıştı pirana natteri benim bu balıklardan da küçüktü boyu ama dişleri görünüodu akvaryuma bakarken yalnız benimkileri yalnızca elime aldığımda suzgecın tülünü değdirdiğimde hissedebiliyorum dişlerini. Balıklarımın boyu şu anda 7 cm civarı arkadaşınki 5 cm kadardı . Acaba bizim arkadaşınki farklı bir cinsmiydi neydi anlamadım. Yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler....(Akvaryumumun küçük olduğunu biliyorum en yakın zamanda büyütücem
Bu arada bir de balıklarım hakkında yorum yaparmısınız? Renkleri nasıldır sizce sağlıklımı falan filan . Bana göre diş ten hariç herşey güzel. )Balıklarım ![]() ![]() ![]() |
|
Emre Demir - Yaş:18 Şehir: Erzurum 7 P. Natteri 100*50*60h
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 22.12.2008 00:15 İleti: 612 Yaş: 39 Konum: Istanbul |
|
|
emre_demir yazdı:
Utku abiden aldım natterleri 11 tane. Ancak yeni olduğum için aklıma takılan birşey var. Bizim bir arkadaş almıştı pirana natteri benim bu balıklardan da küçüktü boyu ama dişleri görünüodu akvaryuma bakarken yalnız benimkileri yalnızca elime aldığımda suzgecın tülünü değdirdiğimde hissedebiliyorum dişlerini. Balıklarımın boyu şu anda 7 cm civarı arkadaşınki 5 cm kadardı . Acaba bizim arkadaşınki farklı bir cinsmiydi neydi anlamadım. Yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler....(Akvaryumumun küçük olduğunu biliyorum en yakın zamanda büyütücem
Bu arada bir de balıklarım hakkında yorum yaparmısınız? Renkleri nasıldır sizce sağlıklımı falan filan . Bana göre diş ten hariç herşey güzel. )Balıklarım http://img521.imageshack.us/img521/3350/img33750.jpg http://img210.imageshack.us/img210/9476/img3376q.jpg http://img534.imageshack.us/img534/978/img3379kv.jpg Balıkların gayet sağlıklı görünüyorlar zamanla tanka alıştıklarında dahada güzel olacaklardır.. Diş konusunda bahsettiğin şeyi anlayamadım.. Bende 22cm Nattereri vardı yinede dişleri çok yakından bakmadıktan sonra görünmüyordu.. Bir sorun olduğunu sanmıyorum endişelenecek birşey yok yani Hayırlı olsun balıkların, sağlıklı bir şekilde büyütürsün inşallah.. ![]() |
|
|
Gizer COŞKUN Yaş = 27 Büyükçekmece / ISTANBUL 120x55x60h Serrasalmus Black Diamond Rhombeus |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 25.05.2010 19:53 İleti: 1082 Yaş: 44 Konum: Ankara |
|
|
Balıklar normal. Diş konusunda fazla takılma. 1 tanesi dediğin gibi öbürleri dişli olsa ona hasta yada engelli vs. derdik. Hepsi aynı ve Utku durup dururken cımbızla hepsini çekmediyse sorun yoktur
Süzgeçte bakınca vs. demişsin. Onlara yapabileceğin en kötü şeyi yapıyorsun bence. Eline alıp kurcalamak çok sakıncalı. |
|
|
Sinan AYDIN Yaş:29 Ankara Ara verdi. |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 10.03.2010 15:11 İleti: 6633 Yaş: 49 Konum: Kahramanmaraş-Türkoğlu 12/07/1976 |
|
|
Diş konusunu dert etme daha erken zamanla daha da gelişecektir. Balıkların da gayet sağlıklı görünüyor. Tankın ufak olmasına rağmen gayet güzel görünüyor.
|
|
|
Okan YEŞİLÖZ-Yaş:40-Kahramanmaraş-Türkoğlu |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
tankda balıklarda 10 numara güle güle büyüt.Yanlız akvaryum orda biraz sakat duruyo daha sağlam bi yere koysan daha iyi olur.
|
|
|
Anıl Akçelikli/istanbul B.Smithi+karışık tropikal |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
Kayıt: 27.07.2010 09:13 İleti: 967 Yaş: 32 Konum: SAMSUN |
|
|
Balıklar gayet güzel.Yapılması gereken yorum yapılmış zaten.
|
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 03.09.2010 10:54 İleti: 5898 Yaş: 49 Konum: ANKARA MATBAACI |
|
|
Balıklarda Utku' nun imzası varsa gerisini dert etme
|
|
|
0 532 574 36 60 - ANKARA 12 Adet Damızlık Nattereri 3 Adet F0 Nattereri Veee Yine Albino Full Red' lere dönüş. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Pirnhaların hayırlı olsun. Eline pek almaya çalışma derim. Dİş konusuna gelince arkadaşındaki balığın belki dudağı kopmuştur. Ondan dişi direk ortada gözükür.
|
|
|
Eğtimin kökleri acı fakat meyveleri tatlıdır. Ben daha köklerdeyim... İsim:Osman Kaan Yaş:16 Yer:İstanbul Öğrenci 130*40*60h 12 natteri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Piranhacı
|
|
Balıkların öğünlerini çok mu seyrek veriyorsunuz. Karınları içeriye çekilmiş mazallah. Top gibi olmaları gerek
|
|
|
Oskay PALA - 16 | İzmir 100x50x50 8-1=7xnat. sivri_snake_@hotmail.com Simsiyah kaderimin, bembeyaz umudusun.. |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
piranakolik yazdı:
Balıkların öğünlerini çok mu seyrek veriyorsunuz. Karınları içeriye çekilmiş mazallah. Top gibi olmaları gerek
O boydaki balığa kaç öğün vermek gerekli ben günde 2 öğün veriyorum arttırmalımıyım? |
|
|
Eğtimin kökleri acı fakat meyveleri tatlıdır. Ben daha köklerdeyim... İsim:Osman Kaan Yaş:16 Yer:İstanbul Öğrenci 130*40*60h 12 natteri |
|
| Sayfa başı |
|
|
Yasaklı Üye Kayıt: 24.03.2009 17:10 İleti: 925 Yaş: 48 Konum: Ankara |
|
|
Öğün diye bişi yok gün içinde yiyebildikleri sıklıkta vereceksin.Bunun süresini kendin çözeceksin.Olduda 3 öğün kabul ediyosa 3.Edelbildiği öğün sayısı senin balığın sayısıdır.
|
|
|
il:Ankara ad:yener alkay yaş:33 Nattereri:Sınırsız Rhombeus :1 Cariba:6 piraya:1 Branditi:1 jasmin_sevgisi@windowslive.com |
|
| Sayfa başı |
|
|
Katılımcı Piranhacı
Kayıt: 14.07.2009 17:04 İleti: 1654 Yaş: 46 Konum: Erzurum |
|
|
Balığın dişlerini ısırılınca anlarsın bence
|
|
|
Muhammet Ümit 1981_Erzurum |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Tecrübeli Üyesi
Kayıt: 30.08.2009 20:50 İleti: 2521 Yaş: 41 Konum: TRABZON |
|
|
Piranhalara yakından bakmadıktan sonra dişlerini görmek zor.Yani dişleri var seninkilerinde, merak etme. Balıklar da sağlıklı görünüyorlar, maşallah. Tankın ortasına dikilen bitkiyi kayalara misina yardımıyla tuttur, yoksa kısa sürede çürür.
|
|
|
Murat BAKİ '' Korkma; hiç birşey alıkoymasın hayattan ve gülümsemekten seni... Korkma; hayatım karışır, alt üst olur diye, nerden biliyorsun hayatın altının üstünden güzel olmayacağını.'' |
|
| Sayfa başı |
|
|
Kayıtlı Üye
|
|
Benim balıklarımında dişleri gözükmüyordu hala gozukmuyor.
ama fotoğrafı gördüğün üzere dişlerinin olduğunu öğrendim. Arkadaş haklı ısırılınca anlaşıldığı konusunda ![]() |
|
|
Seckin SEZGİN
İzmir 28 |
|
| Sayfa başı |
|
|
TPF Özel Üyesi
Kayıt: 29.01.2007 21:57 İleti: 10252 Yaş: 81 Konum: Balgat -ANKARA ( S.M.Mali Müşavir ) |
|
|
Dişler zaman içerisinde gelişeceklerdir. Bu gelişim sırasında çekip koparabilecekleri et türlerinen verirsen dişler dışarıdanda gözükecektir.
|
|
|
Emek verilmiş bir akvaryumun kötüsü olmaz, sadece eksiği ya da fazlası olur (İhtiyar) An aquarium that is worked on correctly will not be bad, there will be more than expected(old) |
|
| Sayfa başı |
|
Bu forumda konulara cevap yazabilirsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Bu arada bir de balıklarım hakkında yorum yaparmısınız? Renkleri nasıldır sizce sağlıklımı falan filan . Bana göre diş ten hariç herşey güzel. )